maritbet girişmaritbet
Ege Kooperatif konutları 2012'de teslim!

Ege Kooperatif konutları 2012'de teslim!

EGE-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan 25. Yıl Konutları projesine bağlı inşaatların yapımını üstlenen 15 firma temsilcisi ve onların teknik ekipleriyle şantiye alanında toplantı yaptı, inşaat seviyeleri konusunda bilgi aldı.

25. Yıl Konutları'nın yüzde 60'ı tamamlandı.EGE-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan 25. Yıl Konutları projesine bağlı inşaatların yapımını üstlenen 15 firma temsilcisi ve onların teknik ekipleriyle şantiye alanında toplantı yaptı, inşaat seviyeleri konusunda bilgi aldı.

Kaliteden ödün vermeden 27 yıldır hizmet verdiklerini ifade eden Aslan, 500 kişiye iş imkanı sağlanan bu önemli projede her ay 2 milyon 500 bin liralık yatırım yapıldığını bildirdi. İnşaatların hızla yükseldiğini belirten Aslan, "Birinci sınıf inşaat kalitesi ve benzerlerinden yüzde 30 daha uygun fiyatlarla satışa sunduğumuz 2012'de teslim edeceğimiz konutların güvenli olması bizim için çok önemli. İnşaatlarımızda yapı denetim firmaları dışında mühendis ve mimarlarımız da her türlü denetimi yapıyor. 15 yüklenici firma ve 500 işçiyle çalışıyoruz. İnşaatlar yüzde 60 seviyesinde" dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz