maritbet girişmaritbet
Ege-Koop, Aliağa Evleri projesini tanıttı!

Ege-Koop, Aliağa Evleri projesini tanıttı!

Prestijli bir yaşama adım atmak isteyenler 30 yılda 100 bin kişiyi ev sahibi yapan çağdaş kentlerin mimarı Ege Koop'un Aliağa Evleri projesinde buluşuyor

 

Ege-Koop Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aslan "Aliağa Evleri" projesinin tanıtım kokteylinde Aliağalılarla bir araya geldi. Aliağa Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Plajlar mevkiinde yapılaması planlanan projenin ayrıntıları anlatıldı. Hüseyin Aslan tanıtım toplantısının ardından düzenlenen kokteylde konukların sorularını yanıtladı.
 'Ancak bir rüya bu kadar güzel olabilirdi' sloganı ile başlayan projeyle Aliağalılar ilk kez site yaşamının tadını çıkaracak. 
 
Toplantıya; Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, ALTO Başkanı Adnan Saka, Eski Belediye Başkanı ve 22. Dönem Milletvekili Hakkı Ülkü, Yeni Şakran Belediye Başkanı İbrahim Ethem Yorulmaz, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, AKP İlçe Örgütü Başkanı Kazım Ulaş, Ege- Koop Aliağa Sorumlusu Aydın Gökalp, İl Genel Meclisi Üyeleri, Aliağa Belediye Meclis Üyeleri ve Aliağa Mahalle Muhtarları ve esnaflar katıldı. 
 
Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz'a özel teşekkürlerini belirterek konuşmalarına başlayan Ege-Koop Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aslan, Başkan Turgut Oğuz ve çalışanlarından gördükleri ilgi ve alakanın Aliağa Evleri Projesi'ne başlamalarındaki en büyük etken olduğunu ifade etti. Aslan, "EgeKoop bir tarihtir. Birçok kurumla çalışmalarını başarı ile sürdürmüş olan, kar amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşudur" diyerek pek çok kişiyi mülk sahibi yapan kooperatifler birliği olduklarının altını çizdi ve toplantı salonuna getirilen yapı malzemelerini göstererek projenin güvenilirliğini anlattı. 
 
"İZMİR'E ÇAĞDAŞ KENTLER KAZANDIRAN KOOPERATİFLER BİRLİĞİYİZ" 
Ege-Koop'un en güçlü sivil toplum kuruluşlarından biri olduğuna dikkat çeken Ege-Koop Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aslan;" İzmir'in kentleşmesi ve gelişmesi için kendisini görevli saymak suretiyle İzmir'e çağdaş kentler kazandıran bir Kooperatifler Birliği olarak görevini başarıyla sürdüren ender kuruluşlardan bir tanesiyiz. Ege-Koop bugün Türkiye'deki siyasi kuruluşların, İzmir'deki sivil toplum kuruluşlarının, gelmiş geçmiş Belediye Başkanlarının, basın mensuplarının ve halkın desteğini almış bir Türkiye Markası' olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Biz bir inşaat şirketi değiliz, biz sadece organizasyon yapıyoruz. Hangi ilçe hangi bölge olursa olsun o bölgenin esnafı ve vatandaşı organizasyondan ekmek yiyor. Proje kapsamında Aliağa'daki firmalar ile çalışacağız. İnşaat dediğiniz sektör, bir çok sektörü besleyen bir sektördür. Aynı zamanda 10 yıla kadar kullandırılan özel faizli kredi ve cazip ödeme koşulları sunuyoruz" dedi ve ekledi: 
Aliağa Ekspres Gazetesi

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hüseyin Aslan, Park Avenue projesini anlattı
  • 11.04.2014 12:03

Hüseyin Aslan, Park Avenue projesini anlattı

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, YDA Park Avenue projesini anlat ...

EGE-KOOP ANKARA’DA
  • 24.01.2012 17:53

EGE-KOOP ANKARA’DA

İzmir’de 1984 yılından bu yana gerçekleştirdiği 10 ayrı proje ile 100 bin kişiyi ...

İZMİR’İN HALİ, İÇLER ACISI
  • 19.01.2012 17:50

İZMİR’İN HALİ, İÇLER ACISI

Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir’in bir çok sorunu bulunduğunu söyled ...

"Aylık 300 TL taksitle 150 bin konut yapılabilir"
  • 01.05.2015 14:38

"Aylık 300 TL taksitle 150 bin konut yapılabilir"

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'dan ev sahibi olamayan vatandaşlara yönelik ...

4.5 milyonluk şehirde 1 milyon kişi icralık!
  • 06.03.2015 10:32

4.5 milyonluk şehirde 1 milyon kişi icralık!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir’de her beş kişiden üçünün, her üç ha ...

Hüseyin Aslan ile Özgür Tak evlendi
  • 25.01.2015 13:46

Hüseyin Aslan ile Özgür Tak evlendi

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, yaşamını Özgür Tak ile Paris'te birleştird ...