maritbet girişmaritbet
Ege Boyu’nda teslimler ne zaman başlıyor?

Ege Boyu’nda teslimler ne zaman başlıyor?

Eviya Gayrimenkul'un Sancaktepe'de gerçekleştirdiği Ege Boyu'nda proje teslimleri 2014 yılında yapılacak.

İstanbul'un yeni gelişen ilçelerinden Sancaktepe'de, 40.500 metrekare alan üzerinde yükselen Ege Boyu projesi, konut ve ticari alanlardan oluşuyor.  Proje, kent yaşamının karmaşasından uzak, Ege yaşamının huzurunun yanı sıra modern mahalle hayatını da sunuyor. Ege'nin tüm ayrıntısını barındıran projede Ege kasabalarındaki sadelik ve modern mimari bir arada kullanılıyor.

Ege'ye özgü cumbalar, panjurlar, taş kaplamalar yaşam alanlarını süslerken, özgün çizgilere sahip balkonlar ve güneş kırıcı paneller Ege Boyu'na modern bir hava katıyor. Peyzajında da Ege özelliklerini taşıyan projede lavanta, kekik, mor salkım, incir, sakız ağacı gibi Ege'ye özgü ve bununla birlikte İstanbul'da da yaşayabilecek bitki türleri yer alıyor. Projede ayrıca Cunda meydanında güneş saati, Foça'da Foça'nın simgesi fok heykeli, Alaçatı'da sakız adası yer alıyor.

Ege'nin zengin sosyal yaşamı da projeye yansıyor. Nefis balıkların sunulduğu restoranlardan, taze gevreklerin ve boyozların satıldığı fırına kadar her türlü ihtiyaç Ege Çarşısı'nda proje sakinlerine sunuluyor. Taze ürünlerin yer alacağı dönemsel Organik Ege Pazarı'nın yanı sıra Ege Çarşısı'nda marketten eczane ve kuaföre, çeşitli dükkânlardan kuru temizleme, terzi, farklı konseptte restoranlar ve bunun gibi pek çok hizmet üniteleri de yer alıyor. Bununla birlikte koşu, yürüyüş parkurları, açık ve kapalı spor alanları, açık-kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, aktivite meydanı amfi, profesyonel sosyal yaşam kulübü gibi ayrıcalıklar da Ege Boyu'nda sunuluyor.

Ege Boyu, çocukların da mutlu zaman geçirmesi için zengin oyun ve aktivite alanlarına sahip ender projelerden biri. Çocukların egzoz, trafik, karmaşadan uzak rahat ve güvenle oyun oynayabileceği, sosyalleşebileceği alanların yanı sıra labirent bahçeleri, meyve bahçeleri, bisiklet parkurları, ahşap gemi, yel değirmeni ve değişik yaş gruplarına hitap eden çocuk parkları projeyi çocuklar için bir cennete dönüştürüyor. Bir de anaokulunun olacağı proje, ST. Joseph Küçük Prens ilköğretim okuluna yalnızca 2 km mesafede yer alıyor. Araç trafiği projenin dışında yer alıyor, sitenin ulaşım aracı ise bisiklet. Ege Boyu'nda 1020 metre uzunluğunda bir bisiklet yolu bulunuyor ve bu yol projenin etrafını dolaşıyor. Herkes gitmek istediği yere bisikletle gidip bisikletlerini özel park alanlarına park edebiliyor.

İstanbul'da kurulan Ege kasabası, brüt 3,25 metre tavan yüksekliği gibi alışılmışın çok ötesinde ferah ve her büyüklükteki ailelere uygun 88 farklı ev seçeneği sunuyor.

1- Projenin adı: EgeBoyu

2- Projenin lokasyonu: Sancaktepe

3- Yapan şirket: Eviya Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi

4- Satış pazarlama sorumlusu:Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı: Gökhan Ataç

Satış Koordinatörü: Tuba Köse, Pazarlama Müdürü: Yavuz Can Onarlı

5- İnşaata başlama tarihi: Temmuz 2012

6- Teslim tarihleri:2014

7- Tüm inşaatı bitirme tarihi:2014

8- Toplam arsa alanı:40.548 m2

9- Toplam inşaat alanı: 114.390 m2

10- Satılabilir inşaat alanı:72.526 m2

11- Yeşil alan:Ege konsepti üzerinde geniş yeşil alanları mevcut.

12- Blok sayısı:17 Blok

13- Blokların kat yüksekliği:1-12 kat arasında değişiyor

14- Blokların taban oturumu:8750 m2

15- Projenin manzarası:Tüm daireler Ege bitkileriyle süslü geniş peyzaj ve meydanlara bakıyor.

16- Toplam konut sayısı:628  daire

17- Konut tipleri ve adetleri:Stüdyo daire 71adet, 1+1 178adet, 2+1 149adet, 3+1 206 daire, 4+1 24adet bulunuyor.

18- Konutların net ve brüt metrekareleri:49-207 metrekare arasında brüt.

19- Konutların tavan yüksekliği:3,25 metre ile 3,75 metre arasında.

20- Konut tiplerinin minimum ve maksimum fiyatları:  Stüdyo daireler 150.000 TL, 1+1 daireler 215,700 TL, 2+1 daire 341,000 TL, 3+1 daire 415,000 TL, 4+1 daire 740,000 TL.

21- Banka kredili ödeme planı:Banka kredisi ile  yüzde 10 lansman indirimi üzerine yüzde 12'lik bir indirim daha yapılıyor.

22- Firma bünyesinde ödeme planı:Projenin ödemeleri Eviya içinden yapılıyor. Yani banka kredisi olmadan, peşinat ödenmeden 48 aya kadar vade ile satışa sunuluyor

23- Tamamı peşin ödemelerde indirim oranı:Yüzde 10 lansman indirimi üzerine, yüzde 12'lik bir indirim yapılıyor.

24- Toplam dükkân ya da mağaza sayısı:25

25- Dükkân ya da mağazaların net ve brüt metrekareleri:22-215metrekare brüt

26- Projenin mimarı:Ali Hızıroğlu/ERA Mimarlık, Peyzaj Mimari: Deniz Aslan

27- Projenin avantajları:Proje ev sahiplerine Ege keyfini sadece yazları değil 365 gün yaşatmayı vaat ediyor.Ege'nin mimarisive peyzajından ilham alınarak tasarlanan EgeBoyu'nda tüm proje ve meydanların etrafını dolaşan tam 1020metre uzunluğunda da bir bisiklet yolu bulunuyor.Alışılmış site yerleşim mantığının dışına çıkarak birbirini tekrar eden binalar yerine farklı blok tiplerinin farklı meydan ve sokaklarda toplandığı, insanın keşfetme duygusunu harekete geçirecek bir yerleşim ve doku oluşturuyor.

28- Sosyal alanlar:Meydanlar:  Alaçatı Meydanı, Foça Meydanı, Cunda Meydanı, Asos Meydanı, Bitez Meydanı, Dalyan Meydanı. Ege Çarşısı: Market, eczane, kuaför, kuru temizleme, terzi, restoran. Bahçeler: Lavanta, üzüm bağı, zeytinlik, bitki labirenti, sakız ağacı, ıhlamur ağacı. Spor aktiviteleri için ise tenis kortları, yürüyüş ve koşu yolları, fitness merkezi, welness / SPA, Türk hamamı-sauna, açık/kapalı yüzme havuzu, çok amaçlı spor sahası, bisiklet yolu, yoga/pilates meydanı bulunuyor. Süs havuzları, çocuk kulübü, toplantı odaları ve doğal göl sosyal alanların farklı konseptlerini oluşturuyor.

29- Rezidans hizmetleri:Projede ikiresidence blok yer alıyor; standart residence hizmetleri bu iki blokta veriliyor olacak.

30- Otopark kapasitesi:3+1 ve 4+1'ler 2 adet, diğer ev tiplerinde ise birer otomobil park yeri bulunuyor.

31- İnşaat yapım tekniği:Konvansiyonel betonarme sistem

32- Deprem güvenliği:En son çıkan deprem yönetmeliğine uygun olarak yapılıyor.

33- Projeye en yakın okullar ve mesafeleri:ST. Joseph Küçük Prens ilköğretim okuluna 2 km, Özel Birikim Kolejine(Fen Lisesi) 1 km,Samandıra İ.Ö.O 500 metre mesafede, Samandıra Lisesi 1 km mesafede, Samandıra Endüstri Meslek Lisesi ise 1 km mesafede yer alıyor.

34- Projeye en yakın hastaneler ve mesafeleri:Özel Şifa polikliniği 3 km mesafede, Sultanbeyli Devlet Hastanesi 2 km mesafede yer alıyor.

35- Projeye en yakın alışveriş merkezleri ve mesafeleri:Projenin içerisinde Bitez mahallesinde yer alan Ege çarşısında hem projenin hem de bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacak 25 tane ticari birim yer alıyor.

36- Projenin ana yollara ve toplu ulaşıma olan mesafesi:EgeBoyu Şile otoyolu ve TEM otoyolu arasında yer alıyor.Tem Otoyolu'na 1 km, Şile otoyoluna 2 km, Sabiha Gökçen havaalanına ise 12 km mesafededir.

37- Projenin açık adresi:EgeBoyu satış ofisi Osman Gazi Caddesi Sancaktepe İlçe jandarma karşısı Sancaktepe/İstanbul

Ege Boyu İletişim Bilgileri

Web: www.egeboyu.com

Telefon: 0216 313 08 48

Yorum Yaz