maritbet girişmaritbet
Ege Bornova 50 milyon dolara mal olacak!

Ege Bornova 50 milyon dolara mal olacak!

Kavuklar Grup, İzmir'de Bayraklı Tower'ın ardından 50 milyon dolarlık yeni butik rezidans projesini hayata geçiriyor.

Kavuklar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk, (sağda) ve Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk yeni projelerini anlattı.

Akaryakıt, otomotiv, gayrimenkul geliştirme, beton, prefabrik, sigortacılık, tarım ve hayvancılık, matbaa ve mürekkep sektörlerinde faaliyet gösteren Kavuklar Grup, İzmir'de Bayraklı Tower'ın ardından 50 milyon dolarlık yeni butik rezidans projesini hayata geçiriyor. "Evim Güzel Evim: Ege Bornova" adı verilen konut ve yaşam projesi, 2014 yılının üçüncü çeyreğinde tamamlanacak. İzmir'in prestijli metropol ilçelerinden Bornova'nın önemli yerleşim bölgesi Evka-3'te inşa edilecek proje, 60 adet rezidanstan oluşuyor. Yaklaşık 31 bin metrekare alan üzerinde ve dört konseptte kurulacak proje, 50 milyon dolara mal olacak. Rezidansta yedi yıldızlı otel konforunda hizmet sunulacak. Projenin tasarımını Tago Mimarlık, iç mimarisini ise Avusturyalı ünlü Yüksek Mimar Brigitte Weber yapacak.

Projenin tanıtım toplantısında konuşan Kavuklar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk, Türkiye'nin dört şehrinde akaryakıt, otomotiv, hazır beton, prefabrik, tarım ve hayvancılık, matbaa ve mürekkep, gayrimenkul geliştirme ve sigortacılık alanlarında büyümeye devam ettiklerini belirterek, "Kavuklar olarak gayrimenkul sektöründe üzerinde durduğumuz en önemli şeylerden biri, yaptığımız her binanın bir estetik değeri, bir sembol değeri taşıması. Ege Bornova'da da aynı felsefeyle yola çıktık ve projemizi oluşturduk. Her aşamasında büyük bir titizlik gösterdik." dedi.

Proje başlamadan yüzde 25'i satıldı

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk da projenin ayrıntıları hakkında bilgi verdi. Bayraklı Tower'ın ardından 50 milyon dolar yatırımla konut ve yaşam projesi Ege Bornova'nın temellerini attıklarını belirten Kavuk, "Ege Bornova da tıpkı Bayraklı Tower gibi gurur duyduğumuz bir projemiz. Tasarlarken bir İzmirli olarak yaşayacağımız yerden beklentilerimizi düşünerek yola çıktık. Şehrin merkezinde doğallık ve konforu iç içe sunabilecek ayrıcalıklı bir yaşam alanı kurmayı hedefledik" diye konuştu. Kavuk, projenin yüzde 25'inin ön rezervasyon ve satışını yaptıklarını kaydetti.

Yedi yıldızlı otel hizmeti sunulacak

Evde profesyonel aşçı hizmetine kadar her ayrıntının planlandığı Ege Bornova'da rezidans sahipleri, evlerinde yedi yıldızlı otel hizmetine sahip olacak. Havaalanı transferleri, kültürel organizasyonlar için bilet temini, restoran rezervasyonu gibi konsiyaj hizmetlerinden 24 saat yararlanabilen Ege Bornovalıların doğum günü, yıldönümü gibi özel günleri, isteklerine göre organize edilecek. Rezidans sahipleri, arabaları için benzin alımından servise götürme ve yıkatmaya kadar birçok hizmetten faydalanabilecek. Tatile çıkarken kimsenin gözü arkada kalmasın diye ev bitkileri sulanacak, evcil hayvanlara bakılacak. Bütün bu hizmetler verilirken site sakinleri, akıllı ev teknolojisiyle oturdukları yerden her şeye kolayca ulaşabilecek. Projedeki rezidanslar, 163 ile 320 metrekare arasında değişen brüt kullanım alanına sahip. Proje 3+1 simpleks, 4,5+1 simpleks, 4+2 dubleks ve 5+2 dubleks olmak üzere 60 rezidanstan oluşuyor. İhtiyaca ve seçeneklere göre değişik metrekarelerden meydana gelen rezidanslar, ilk katından dahi denizi görebilen, geniş cam cephesi ve terasıyla eşsiz bir körfez manzarası sunuyor.

Şaban Gündüz/Aksiyon

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ege Bornova Rezidans'ın tanıtım filmi yayında
  • 28.03.2014 16:22

Ege Bornova Rezidans'ın tanıtım filmi yayında

Kavuklar imzası taşıyan proje geniş konut seçenekleriyle dikkat çekiyor ...

Abdullah Kavuk Point Bornova'nın detaylarını anlatıyor
  • 15.05.2013 16:20

Abdullah Kavuk Point Bornova'nın detaylarını anlatıyor

Kavuklar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk, İzmir'de hayata geçirilen P ...

Avcılar İnşaat, Bayraklı projesi için düğmeye bastı!
  • 19.01.2019 11:31

Avcılar İnşaat, Bayraklı projesi için düğmeye bastı!

Avcılar İnşaat, İzmir'in Bayraklı ilçesinde yeni bir projeye başlıyor. Projede 2 ...

Ege Bornova Projesi Kavuklar'da 850 bin TL'ye 4+1!
  • 26.07.2013 14:43

Ege Bornova Projesi Kavuklar'da 850 bin TL'ye 4+1!

Ege Bornova'da 3+1 konutların satışı tamamlandı. Projede 4 oda 1 salon evlerin f ...

İzmir Point Bornova’da 225 bin TL’ye 2+1! 30 ay sıfır faizle!
  • 19.05.2013 10:52

İzmir Point Bornova’da 225 bin TL’ye 2+1! 30 ay sıfır faizle!

İzmir Bornova’da inşa edilen Point Bornova’da satışlar geçtiğimiz günlerde başla ...