maritbet girişmaritbet
Dumankaya Vizyon Bulvar'da 266 bin TL'ye ev!

Dumankaya Vizyon Bulvar'da 266 bin TL'ye ev!

Dumankaya İnşaat'ın Kartal'da yaptığı Dumankaya Vizyon Bulvar projesinde fiyatlar 266 bin ve 1.106 bin TL arasında değişiyor.

Nisan 2011'de tamamlanan proje, E-5 Kartal kavşağına 500 metre, yapımı süren Anadoluray Hafif Raylı Sistem Metro Hattı'na ise son derece yakın bir mesafede yer alıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı ile arasında ise 10 dakika bulunan ve yaşamın başladığı projede toplam 53 ofis yer alıyor.

Dumankaya'nın en prestijli projelerinden biri olarak nitelendirilen Vizyon'da 350 rezidans daire bulunuyor. Proje içindeki ticari alanlardan oluşan Vizyon Bulvar'da, tek katta 50 metrekareden 5 bin 500 metrekareye varan geniş alanlar, 4.1 metreye varan kat yükseklikleri, 8 metre kolon aralıkları ile ofis katlarını shell&core olmak üzere iç dekorasyona hazır biçimde sunuyor.

Dumankaya Vizyon Bulvar'da sunulan hizmetlerin içinde profesyonel bina yönetimi, gösterişli ana giriş ve resepsiyon, 7/24 güvenlik hizmetleri, kapalı otopark, vale, oto kuaför, ofislere servis yapabilen kafe ve restoranlar, lostra, kuru temizleme ve mağazalar bulunuyor.

 

Dumankaya Vizyon iletişim bilgileri
Web: http://www.dumankayavizyon.com/
E-posta: [email protected]
Tel: 0216 517 64 38

  • Etiketler:

Yorum Yaz