maritbet girişmaritbet
Dumankaya Modern’de 63 bin liraya!

Dumankaya Modern’de 63 bin liraya!

Bahçeşehir Dumankaya Modern projesinde toplam 716 daire bulunuyor. Dumankaya Modern Bahçeşehir’de fiyatları 63 bin liradan başlıyor

 

 
Tuzla, Pendik, Kartal gibi İstanbul'un Anadolu yakasında kaliteli ve satın alınabilir fiyatlı dev konut projeleriyle kendinden söz ettiren Dumankaya İnşaat, Avrupa yakasına bu yıl ilk kez Dumankaya Modern Bahçeşehir projesi ile adım attı.
Bahçeşehir'de satışlarına 12 Mart'ta başlanan bahçeşehir Dumankaya Modern projesinde bir ayda yüzde 30 satış oranına ulaşan şirket, aynı bölgede yer arayışlarına başladı. Dumankaya Modern bahçeşehir projesinde konut fiyatları 63 bin liradan başlıyor, 220 bin liraya kadar çıkıyor.
 
22 dönüm arazi üzerinde 4 blok ve 6 kuleden oluşan Bahçeşehir Dumankaya Modern projesinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire çeşitleriyle toplam 716 daire bulunuyor. 105 milyon TL yatırımla gerçekleşen bahçeşehir Dumankaya Modern projesi sanat ile yaşamı bir arada barındırıyor.
 
Dumankaya Modern'de 3 bin lira peşinle
Bahçeşehir Dumankaya Modern projesinde 3 bin 50 TL'den başlayan peşinatlarla ve 625 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Dumankaya Modern konutlarında alanları 38 ile 43 metrekare arasında değişen stüdyo daireler 63 bin TL'den, alanları 56 ile 81 metrekare arasında değişen 1+1'ler 91 bin TL'den satılıyor. Dumankaya Modern evlerinde alanları 90 ile 115 metrekare arasında değişen 2+1'ler 145 bin TL'den, alanları 112 ile 139 metrekare arasında değişen 3+1'lerse 204 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa  sunuluyor.
 
Ekim 2012'de teslim
Bahçeşehir Dumankaya Modern projesi için Dumankaya Finansman Sistemi ile yüzde 50 peşinatla 30 ay vade farksız taksit seçeneği sunuluyor. Buna göre Dumankaya Modern evlerinde peşinatlar 31 bin 500 TL'den, taksitler ise 1000 TL'den başlıyor. Ya da 3 bin 50 TL'den başlayan peşinatlarla ve 625 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. İnşaatına bu ay başlanan Dumankaya Modern Bahçeşehir'in Ekim 2012'de teslim edilmesi planlanıyor.
 
Rekabet tüketicilerin lehine
Bahçeşehir'in rekabetin yoğun olduğu bir yer olmasına rağmen Dumankaya Modern projesiyle şirket olarak Avrupa Yakası'nda da tanınıp güvenilen bir firma olduklarını kanıtladıklarını anlatan Yönetim Kurulu üyesi Uğur Dumankaya, Bahçeşehir'de Dumankaya Modern projesinden alıma geçen tüketicinin avantajlı durumda olacağını savundu.
Dumankaya, piyasada kriz alışkanlıklarının sürdüğünü, artık şartları alıcının dikte ettiği bir pazarın hüküm sürdüğünü söyledi. Dumankaya, “Bu pazarda fiyat kadar ödeme planlarında da tüketicilerin etkisi var. Firmalar yapabilecekleri her şeyi bu planlarda yaptılar, verilecek bir şey kalmadı. Bu pazarda ancak güçlü firmalar ayakta kalabilecek” dedi.
 
Yatırımcı küçük konut istiyor
Uğur Dumankaya, oturmak amaçlı olduğu kadar yatırım amaçlı olanları da hedeflediklerini belirterek şunları söyledi:
“Yatırımcı küçük metrekareli dairelerle daha fazla ilgileniyor. İnşaatı ilerlemiş olanlarda ise oturum amaçlı talepler öne çıkıyor ve 3+1,  2+1 konutlar daha fazla satılıyor. Tabii eskiden tüketiciler daha büyük dairelerde oturmayı tercih ederlerken artık arsa fiyatlarının işçilik malzeme fiyatlarının artmasına paralel olarak konut metrekareleri de düştü. Boşanmaların artması, çocuk sayısının düşmesi, yalnız yaşayanların artması gibi nedenlerle insanlar artık küçük ve kompakt dairelerde oturmayı tercih eder oldu.”
 

Dumankaya Modern iletişim bilgileri
Web: www.dumankaya.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 216 444 7 222


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz