maritbet girişmaritbet
Dumankaya Kurtköy’de 118 bin TL'ye Cadde’li yapacak!

Dumankaya Kurtköy’de 118 bin TL'ye Cadde’li yapacak!

Dumankaya'nın Pendik- Kurtköy'de yaptığı Cadde projesi 303 konut ve 46 mağazadan oluşuyor. 10'ar katlı 3 bloktan oluşan projedeki fiyatlar 118 bin TL'den başlıyor

Dumankaya'nın Pendik- Kurtköy'de yaptığı Cadde projesi 303 konut ve 46 mağazadan oluşuyor. 10'ar katlı 3 bloktan oluşan projedeki fiyatlar 118 bin TL'den başlıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunacağı projede villa konseptli teras bahçeli dubleks daireler de var.

1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu projede villa konseptine sahip teras bahçeli dubleks daireler de yer alıyor.

Bloklardan birinin tamamen home office'lere ayrıldığı Dumankaya Cadde'de en son bilişim teknolojisiyle hizmetler de düşünülmüş. Her daireye kurulan kapalı devre yayın ve iletişim platformu sayesinde daire ve home office sakinleri hava durumundan trafiğe ve site içi duyurulara kadar birçok konuda bilgi edinebilecekler. Ayrıca Cadde sakinlerine “Dumankaya Cadde Yaşam Kartı” verilecek ve kart hem sosyal tesislere girişte, hem de kredi kartı özelliği ile Dumankaya Cadde'deki mağazalarda ve diğer alışveriş noktalarında kullanılabilecek. Tüm bunların yanı sıra Dumankaya Cadde sakinleri Dumankaya müşterilerine sunulan Dumankaya Pusula hizmetlerinden dairelerini satın aldıkları günden itibaren faydalanabiliyor.


Dumankaya Cadde'nin alışveriş birimleri, marketten butiğe, kuaförden kuru temizlemeye farklı alanlarda hizmet veren mağazalarıyla farklı lezzetler sunan, keyifli sohbetlere mekan olacak kafeler ve restaurantlar bölgenin en canlı yerlerinden olacak. Projedeki İç Cadde üzerindeki göletler, fıskiyeler, yansıma havuzları ise atmosfere ayrı bir renk katacak. Bunun yanı sıra Dumankaya Cadde'de açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, toplantı odaları, teras bahçeleri, 24 saat güvenlik, resepsiyon hizmetleri gibi birçok sosyal donatı yer alıyor.

Dumankaya Cadde iletişim bilgileri
Web: www.dumankaya.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0216 444 7 222

  • Etiketler:

Yorum Yaz