maritbet girişmaritbet
Dumankaya İKON, yatırım için en İyi projeler arasında başı çekiyor

Dumankaya İKON, yatırım için en İyi projeler arasında başı çekiyor

Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak misyonuyla nitelikli ve özgün projeler üretirken bunları kendi kategorilerinde ulaşılabilir fiyatlarla sunmayı ilke edinen Dumankaya'nın son dönemde geliştirdiği projeler yatırım uzmanlarının dikkatini çekiyor.

 

Forbes Dergisi'nin hazırladığı ve Eylül 2010'da yayınladığı Emlak Endeksi raporuna göre Dumankaya İKON başta olmak üzere, Dumankaya Vizyon, Minimal ve Cadde projeleri endekse göre en iyi yatırım değeri taşıyan projeler arasında gösteriliyor.
 
Sosyal imkanlar, fiyat, bölgedeki ortalama fiyatlara göre prim potansiyeli ve projeye olan talep gibi kriterlere göre 100 üzerinden puanlandırılan Forbes Emlak Endeksi'ne göre Dumankaya İKON'da yatırım amaçlı en iyi konut projeleri arasında 100 üzerinden 88,90 puan alarak ikinci sırada gösteriliyor. Endekste, Dumankaya Vizyon sekizinci ve Minimal on ikinci sırada yer aldı.
 
Toplam konut satışlarının %75'lere ulaştığı Dumankaya İKON, TAGO Mimarlık tarafından tasarlanan özgün mimarisiyle şehrin yeni sembollerinden biri olmaya hazırlanıyor. 41'er ve 40 katlı 3 kulenin birleşmesinden oluşan Dumankaya İKON İstanbul'un en yüksek yapılarından birisi olacak.
 
Anadolu Yakası'nın merkezi semtlerinden birisi olan Göztepe'de inşa edilecek Dumankaya İKON, 1.022 rezidans daire ve 31 home office'den oluşan toplam 1.053 daireden oluşuyor. Dumankaya İKON'da stüdyo ve 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, dubleks ve loft tipi daireler mevcut, Eşsiz deniz ve şehir manzarasına sahip 3 adet elips kulelerin birleşmesinden oluşan Dumankaya İKON 12 ve 22. katlarda bulunan seyir teras ve bahçeleriyle farklı bir mimari anlayış sergiliyor.
 

Dumankaya İKON Göztepe İletişim Bilgileri:

Web: www.dumankaya.com/dumankayaikon

Web: www.dumankaya.com

E-posta: [email protected]

Tel: 0216 444 72 22

  • Etiketler:

Yorum Yaz