maritbet girişmaritbet
Dumankaya Deneyim Odası ile test edin!

Dumankaya Deneyim Odası ile test edin!

Dumankaya İnşaat ile Halkalı'da konsept değişiyor, az sayıdaki dairelerin satışı sürüyor

Dumankaya İnşaat ile Halkalı'da konsept değişiyor, az sayıdaki dairelerin satışı sürüyor

Dumankaya İnşaat'ın, Dumankaya Konsept Halkalı projesinde az sayıdaki dairelerin satışı sürüyor. Konsept Halkalı, 157 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla her bütçeye hitap eden farklı ödeme şekilleri sunuyor.

İnşaat kalitesi, işçiliği, ayrıntılardaki özeni ve geliştirdiği hizmetlerle sektörün öncü kuruluşları arasında yer alan Dumankaya, Halkalı'da Dumankaya Konsept Halkalı projesine hayat veriyor. Toplam 812 rezidans daire ve 21 adet villadan oluşan  projede kalan az sayıdaki dairenin satışları 157 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla devam ediyor. Dumankaya Konsept Halkalı'da isteyene Dumankaya IQ'nun zeki ev teknolojisi de sunulurken, IQ Deneyim Odası ile isteyen evini önceden test edebiliyor.

812 DAİREDEN OLUŞUYOR

Dumankaya İnşaat'ın Avrupa Yakasındaki yatırımlarından Dumankaya Konsept Halkalı projesinde sınırlı sayıdaki dairelerin satışı sürüyor. Dumankaya'nın çok sevilen yatay yaşam konseptini Halkalı'ya da taşıyan projede, 157 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla her kesime ve her bütçeye hitap ediyor. İçinde fuar merkezi, kongre merkezi, konut, alışveriş merkezi, otel ve ticari birimleri barındıran ve Türkiye'nin en büyük fuar alanı Tema Park'a yakınlığı ile de dikkat çeken projede, Küçükçekmece Gölü'nün mavi atmosferi su kanalları ve havuzlarla yeniden yorumlanıyor. Simetrik mimariye katılan hareketle yeni bir geometri kuran Dumankaya Konsept Halkalı, dairelerdeki rezidans yaşam konforunu Dumankaya Pusula ile sunarken, isteyen Dumankaya IQ'nun zeki ev teknolojisinden de yararlanıyor. Sosyal donatı alanları ise ailenin her yaş grubuna sesleniyor.

FARKLI ÖDEME ŞEKİLLERİ

Dumankaya Konsept Halkalı'da peşin alımlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim uygulanıyor. Banka konut kredisi ile alımlarda ise hemen 1000 TL peşinat veriliyor. 15 Ağustos 2012'de yüzde 25 peşinat ödeniyor. Kalan yüzde 75 ise banka konut kredisi ile 60 ay vadede 0.79 (Bank Asya) ve 0.93 (Kuveyt Türk) kredi oranı ile taksitlendiriliyor. Dumankaya Finansman sistemi tercih edildiğinde ise yüzde 25 peşinat hemen ödeniyor. Yüzde 15'lik ilk ara ödeme 15 Ağustos'ta, yüzde 10'luk ikinci ara ödeme 15 Mayıs 2013'te, geri kalan yüzde 50 bakiye ise 36 ay eşit taksitler halinde ödeniyor. Peşinatın yarısı ödendiği takdirde ise liste fiyatı üzerinden yüzde 3 indirim yapılıyor. Yüzde 50 bakiye ise 36 ay eşit taksitler halinde ödeniyor.

52 METREKAREDEN BAŞLIYOR

Dumankaya Konsept Halkalı'da 1+1 daireler 52 ile 62 metrekare, 2+1 daireler 84 ile 124 metrekare, 3+1 daireler 147 ile 175 metrekare, 4+1 daireler ise 160 metrekare büyüklüğünde. 30 Nisan'a kadar geçerli olacak fiyatlar ise 157 bin 500 liradan başlayıp, 542 bin liraya çıkıyor. Projede, açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, sosyal tesis, çocuk oyun alanı, sauna, fitness, hobi odası, kafe, yürüyüş yolları, yansıma havuzları, su kanalları, peyzaj alanları, kapalı otopark ve basketbol sahası da bulunuyor.

EVİNİZİ ÖNCEDEN TEST EDİN

Dumankaya, projelerinden ev sahibi olmak isteyen tüketicilerin, alacakları evleri önceden test edebilmeleri için IQ Deneyim Odası ile sektörde bir ilke imza attı. Dumankaya'yı tercih edenler, kendilerine sunulan konforu deneyim odası ile birebir yaşayarak ev sahibi olacaklar. Sektörde bir ilk olan Yatay Zekalı IQ platformu tüketicilerin gayrimenkul geliştiricilerinden olan beklentilerini daha da arttıracaktır.

Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!
  • 29.08.2016 14:59

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!

Ünlü sunucu Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya reklam yüzü oldu. ...

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!
  • 14.01.2016 15:51

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!

2016'da 1.2 milyar liralık değere sahip Fikirtepe ve Çayırova projelerini satışa ...

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!
  • 12.09.2015 15:40

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!

Dumankaya İnşaat'ın kampanya tanıtım reklamında Saba Tümer rol alacak. ...

Dumankaya ve Al Mazaya basın toplantısı!
  • 24.02.2015 10:21

Dumankaya ve Al Mazaya basın toplantısı!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya, Türk gayrimenku ...