maritbet girişmaritbet
Dumankaya Cadde'de 118 bin liraya daire! Yeni proje!

Dumankaya Cadde'de 118 bin liraya daire! Yeni proje!

Dumankaya’nın üç tarafı caddelerle çevrili yeni projesi Dumankaya Cadde, rezidans, home office ve alışveriş birimleriyle Kurtköy’ün yeni buluşma noktası olacak

 

10'ar katlı 3 blokta 1+1, 2+1 ve 3+1 konutların yer alacağı Dumankaya Cadde'de, 1+1'ler 50-55 m2, 2+1'ler 75-80 m2 ve 3+1'ler ise 135-142 m2 arasında değişiyor. Dumankaya Cadde'deki daireler ise 118 bin TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Dumankaya İnşaat, Kurtköy'de gerçekleştireceği yeni projesi Dumankaya Cadde'yi düzenlediği toplantıyla tanıttı. Toplantıda Dumankaya Cadde Kurtköy hakkında bilgi veren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Dumankaya ve Uğur Dumankaya, üç caddeye olan cephesiyle Kurtköy'ün en tam merkezinde bulunan Dumankaya Cadde'nin rezidans, home office blokları ve bölgenin ihtiyaçlarını karşılayabilecek alışveriş alanları ile farklı bir konseptte geliştirildiğini söylediler.

Kurtköy'ün yeni buluşma noktası Dumankaya Cadde
Dumankaya Cadde projesiyle Kurtköy bölgesindeki yatırımlarını büyüttüklerini dile getiren Uğur Dumankaya; “Kurtköy bölgesi kısa sürede Sabiha Gökçen Havalimanı, Formula 1 pisti, beş yıldızlı oteller, alışveriş merkezleri, eğitim kampüsleri ve sağlık kuruluşlarıyla birlikte İstanbul'un en hızlı gelişen ve değerlenen semtlerinden birisi oldu. Nitelikli bir projeyle böylesine değer kazanan bir bölgenin tam kalbinde olup yeni bir yatırım fırsatı oluşturmak istedik ve Dumankaya Cadde'yi geliştirdik” dedi.
 
Ali Dumankaya ise,  “Dumankaya Cadde Kurtköy'de üç tarafı cadde ve bulvarlarla çevrili merkezi bir konumda bulunuyor. Hızla gelişen ve değerlenen Kurtköy'ün bu gelişiminde Trend, Trend Ekstra, Konsept İstanbul ve Minimal projeleriyle önemli bir rol oynadık. Yeni projemiz Dumankaya Cadde ile bu bölgedeki konumumuzu daha da güçlendirerek bölge gelişimine katkımızı sürdürüyoruz. Konut, home office ve alışveriş birimleriyle Kurtköy'ün tam göbeğinde inşa edilecek Dumankaya Cadde tamamlandığında gerek konumu gerekse de sunduğu nitelikleriyle Kurtköy'ün yeni buluşma noktası olacak” dedi.

Dumankaya Cadde yatırımcısına kazandıracak
Toplantıda bir sunum gerçekleştirerek Dumankaya Cadde hakkında bilgiler veren Dumankaya Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador, Kurtköy, Anadolu Yakası'nın önemli merkezlerinden birisi haline geldi. Kurtköy'ün tam merkezinde bulunan Dumankaya Cadde, özgün ve şık mimarisi, geniş sosyal olanakları ve sunduğu teknolojik yeniliklerle hem yatırım hem de oturum için son derece cazip bir proje olduğunu söyledi.

Dumankaya Cadde'nin 10'ar katlı 3 blokta toplam 303 daireden oluştuğunu belirten Ufuk Kayador; “1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu projede villa konseptine sahip teras bahçeli projede dubleks daireler de yer alıyor. Bloklardan birinin tamamen home office'lere ayrıldığı Dumankaya Cadde'de en son bilişim teknolojisi hizmetler sunulacak. Her daireye kapalı devre yayın ve iletişim platformu ile daire ve home office sakinleri hava durumundan trafiğe ve site içi duyurulara kadar birçok konuda bilgi edinebilecekler. Ayrıca bu projede “Dumankaya Cadde Yaşam Kartı” adını verdiğimiz bir akıllı kart sistemini de uygulayacağız. Bu kart hem sosyal tesislere giriş için hem de kredi kartı özelliği ile Dumankaya Cadde'deki mağazalarda ve diğer alışveriş noktalarında kullanılabilecek. Tüm bunların yanı sıra Dumankaya Cadde sakinleri tüm Dumankaya müşterilerine sunduğumuz Dumankaya Pusula hizmetlerinden de faydalanabiliyor olacaklar.
 
Kurtköy'de alışverişe Dumankaya Cadde'de çıkılacak
Tago Mimarlık tarafından dizayn edilen Dumankaya Cadde'de her türlü ihtiyacın giderilebileceği zenginlikte ve çeşitlilikte bir alışveriş caddesi bulunuyor. Dumankaya Cadde'nin alışveriş birimleri, marketten butiğe, kuaförden kuru temizlemeye farklı alanlarda hizmet veren mağazalarıyla farklı lezzetler sunan, keyifli sohbetlere mekan olacak kafeler ve restaurantlar bölgenin en canlı yerlerinden olacak. Projedeki İç Cadde üzerindeki göletler, fıskiyeler, yansıma havuzları ise atmosfere ayrı bir renk katacak. Bunun yanı sıra Dumankaya Cadde'de açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, toplantı odaları, teras bahçeleri, 24 saat güvenlik, resepsiyon hizmetleri gibi birçok sosyal donatı yer alıyor.
 

 Dumankaya Cadde fiyat listesi

Tipi

M2

Fiyat

1+1

56-61

118.000 - 128.000 TL

2+1

87-119

178.000 - 244.000 TL

3+1

140

291.000 - 305.000 TL

 

Dumankaya Cadde iletişim bilgileri

Web: www.dumankaya.com

Tel: 0 216 315 95 98

  • Etiketler:

Yorum Yaz