maritbet girişmaritbet
Dumankaya Bahçeşehir Modern Vadi satışa çıktı

Dumankaya Bahçeşehir Modern Vadi satışa çıktı

Dumankaya, İstanbul Avrupa Yakası’nın en önemli noktalarından biri olan Esenyurt Bahçeşehir’de “Dumankaya Modern Vadi” ile bölgeyi zenginleştirmeye devam ediyor

Dumankaya İnşaat, Bahçeşehir'de gerçekleştireceği yeni projesi Dumankaya Modern Vadi ve zeki ev teknolojileri sunacak olan Dumankaya IQ projesini  düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıttı.

Toplantıda Dumankaya IQ çözüm ortağı Aydın Yavuz'un yaptığı tanıtım sunumunun ardından, Dumankaya İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador Dumankaya Modern Vadi projesini anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Sunumların ardından söz alan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Dumankaya ve Uğur Dumankaya, Avrupa Yakası'nda gerçekleştirdiğimiz ilk projeye gelen büyük talep sonrasında bu projenin Modern Vadi ile devamını ve aynı zamanda sunduğumuz yaşam alanları haricinde daire sakinlerine yönelik yeni bir proje olan Dumankaya IQ'yu geliştirmiş olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz dedi.

Avrupa Yakası'nın en önemli noktalarından biri olan Bahçeşehir bölgesinde Dumankaya Modern'den sonra Dumankaya Modern Vadi projesini hayata geçirecek olan Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya konuyla ilgili “Bizler her zaman müşterilerimize, yatırımcılara yeni ve avantajlı fırsatlar sunmak istiyoruz. Bu bağlamda konumu itibariyle hızla değer kazanan bölgelerde kaliteli yaşam alanları geliştiriyoruz. İstanbul'un en revaçta olan Bahçeşehir bölgesi de bunlardan biri. Bu bölge de yer alan ve geçen sene lansmanını gerçekleştirdiğimiz Modern projemize gelen yoğun ilgi ve talep sonrasında bölgeye Dumankaya Modern Vadi'yi eklemek bizler için gurur verici” dedi.

Uğur Dumankayaise, “Dumankaya Modern Vadi projemiz konut alanları ve ticari alanları ile Esenyurt Bahçeşehir'e artı değer katacak önemli bir projedir. 1494 daireden ve geniş bir ticari alandan oluşan bu dev proje 290 milyon TL'lik yatırım değeriyle bölgenin en önemli yaşam alanlarından biri olacak” dedi.

Her ihtiyaca uygun daire seçenekleri sunan “Dumankaya Modern Vadi”

 

Toplantıda gerçekleştirdiği sunum ile Dumankaya Modern Vadi projesi hakkında bilgi veren Dumankaya Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador projeile ilgili Dumankaya olarak Esenyurt Bahçeşehir'de büyük ilgi gören Modern projemizden sonra, bu projeye komşu yeni bir yaşam merkezi olan Dumankaya Modern Vadi'ye imza atıyoruz. 240.000 m2 inşaat alanına sahip olan Dumankaya Modern Vadi, toplam 11 blokta her ihtiyaca uygun daire seçenekleri sunacak.

Dumankaya Modern Vadi 3 adet baza katına ve 12 adet apartman bloğu katına sahip toplam 6 adet blok, 8 -10 -13 kattan oluşan 3 adet yatay blok ve 26 -31 kattan oluşan 2 adet kule ile toplam 11 blokta, 1494 daire ve ticaret alanından oluşacak. Dumankaya Modern Vadi; stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks daire seçenekleriyle her kesime ve her bütçeye hitap eden bir proje olacak.  Projenin ana bloklarında 1+1 daireler 56-77, 2+1 daireler 91-115, 3+1 daireler 136-159, 4+1 daireler ise 160-185 m2 büyüklüklerinde değişen farklı seçenekler sunulurken, Kulelerde ise stüdyo daireler 35-38, 1+1 57-74 ve 2+1 daireler 93-96 m2 arasında değişmektedir” dedi.

 

Dumankaya Modern Vadi adalar arasında yaşam fırsatı sunuyor

 

Dumankaya Modern Vadi projesinin ana blokları dışında en önemli özelliği farklı konseptlere sahip ada ve teraslar içermesi. Projede koru adaları, sessiz adalar ve şifa adaları bulunacak. Oyun adalarında ise sahne ve seyir terasları yer alacak. Yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, Kule Restaurant, güneşlenme terasları projeye renk katan sosyal alanlar arasında. Modern Vadi Club adlı sosyal tesis kapsamında ise hobi odaları, kütüphane, çocuk etüt merkezi, fitness center, kafeterya ve özel yüzme havuzu bulunacak. Dumankaya Modern Vadi açık ve kapalı otopark imkanlarıyla da daire sahiplerinin yaşamını kolaylaştırırken, bütün bunlara ek olarak tüm dairelere büyüklüklerine göre çeşitli paketler halinde Dumankaya IQ zeki ev teknolojileri hizmeti sunulacak.

 

 

Modern Vadi'de Ticaret Merkezi

 

Dumankaya Modern Vadi konut alanları haricinde geniş bir ticari alan da sunacak.  Konut alanı ile ticari alanın bağlantısı ise kaskatlı havuzlar ve İspanyol merdivenleri ile sağlanacak. Dükkan ve ticari alanların önlerinde gezinti yolları ve yeme içme alanları bulunurken, büyük süs havuzu ve ışık oyunları ile fıskiyelerin çevreye farklı bir görünüm kazandırması hedefleniyor. Geniş yeşil alanlara sahip bu bölge ferah bir alışveriş için dört dörtlük bir atmosfer sunulacak. Ayrıca, Dumankaya Modern Vadi'de showroom'u ve servis alanlarıyla kapsamlı bir auto center da yer alacak.

 

 

Dumankaya IQ ile zeki ev teknolojileri

 

Toplantıda açılış sunumunu gerçekleştiren ve Dumankaya IQ hakkında bilgi veren çözüm ortağı Aydın Yavuz konuyla ilgili “Dumankaya'nın yeni projelerinde sunulacak olan Dumankaya IQ, en üst teknolojinin kullanıldığı bir zeki ev sistemi. Standart ve ücretli ekstra paketleri içeren Dumankaya IQ zeki ev sistemi daire sahiplerine; eksiksiz bir bilişim altyapısı ile kusursuz bir güvenlik, en üst düzeyde konfor ve yepyeni sosyal olanaklar sağlayan bir yaşam armağan ediyor” dedi.

 

Dumankaya IQ hakkında detaylı bilgi veren Yavuz “Dumankaya IQ, aydınlatmadan, iklimlendirmeye kadar tek bir noktadan kontrol etme imkanı sunarak zeki ev teknolojileriyle daire sakinlerine konfor vaat ediyor. Aynı zamanda enerji, zaman ve bütçe kontrolünü daire sakinlerinin birebir takip etmesini sağlayarak tasarrufu da beraberinde getiriyor. Bütün bunların yanı sıra daha keyifli bir yaşam sürdürebilmek adına hızlı internet bağlantısı, IPTV, IPPhone kullanma ve sitedeki sosyal aktiviteleri on-line takip etme imkanları ile eğlenceyi de içinde barındırıyor.

 

Dumankaya IQ'da yer alan modlar  sayesinde örneğin yatmadan önce yapılan; ışıkları ve televizyonu

kapatma, panjurları indirme, klimayı kapatma, alarmı devreye sokma ayarlarını Uyku Modu adı

altında kaydedip, yatmadan önce sadece tek bir tuşla gerçekleştirmek mümkün. Site sakinleri, yönetimle haberleşmek için kullanılacak olan ticketing sistemi ve tüm geçiş noktalarında sesli ve görüntülü konuşma, tüm kameraları takip etme imkanı ile her şeyden haberdar olabiliyorlar. Buna ek olarak, kapı geçiş sistemler, bariyer sistemleri ve kamera sistemleri ile güvenliği  sunuyor” dedi. 

http://www.dumankaya.com/

  • Etiketler:

Yorum Yaz