maritbet girişmaritbet
Dumankaya Adres Panorama’da 65 bin TL! yeni proje!

Dumankaya Adres Panorama’da 65 bin TL! yeni proje!

Dumankaya İnşaat yeni projesi olan Dumankaya Adres Panorama’yı artışa sundu. İstanbul’un en hızlı gelişen ve değerlenen semtlerinden Tuzla-Aydınlı’daki Adres Panorama’da fiyatlar 65 bin liradan başlıyor

Dumankaya İnşaat, Tuzla-Aydınlı bölgesinde gerçekleştireceği yeni projesi Adres Panorama'yı düzenlediği toplantıyla satışa sundu.

Dumankaya Adres Panorama 10 katlı 3 bloktan ve toplam 245 adet konuttan oluşuyor. 52-56 m2 1+1 ve 80-85m2 seçenekler sunan 2+1 dairelerden oluşan proje, konumu itibariyle yatırımcılara avantajlı fırsatlar sunacak. Yaklaşık 11 dönüm üzerine kurulacak olan proje kapsamında açık yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkurları, geniş peyzaj alanları gibi sosyal donatılara ek olarak yaklaşık 300 m2 den oluşan sosyal tesis binası da yer alacak. Adres Club altında hizmet verecek olan binada site sakinleri fitness, sauna ve kafeterya gibi alanlardan faydalanabilecekler. Tünel kalıp sistemi ile inşa edilecek olan Adres Panorama müşterilerimize gerek güvenlik sistemleri gerek sahip olduğu otopark alanları ile güvenli ve konforlu bir yaşam alanı vaat edecek.

Tuzla-Aydınlı'da karayolu ile E5 Tersane ve İçmeler Kavşağı'na 4 km mesafede yer alması ulaşımda büyük avantaj sağlıyor. TEM Kurtköy gişelerine 12 km mesafede bulunan Adres Panoramaprojesi sahil yoluna 5 km ve Türkiye'nin en hızlı büyüyen havalimanı Sabiha Gökçen'e 8 km mesafede yer alıyor. Ayrıca Pendik feribot ve deniz otobüsü ise 10 dakika uzaklıkta. Marmaray ve hafif metronun da yakın gelecekte Aydınlı'ya ulaşması bekleniyor. Bunlara ek olarak, çevrede Divan Asia, Titanic, Viaport Hotel gibi beş yıldızlı oteller, Atlantis, Viaport, Pendorya, Neomarin, MarinTurk gibi AVM'ler ve inşası tamamlanmak üzere olan Uluslar arası Fuar ve Kongre Merkezi bulunmaktadır. Koç Lisesi, Sabancı ve Okan Üniversiteleri, İstanbul Park pisti Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Tuzla Tersanesi, Anadolu Sağlık Merkezi gibi önemli tesislerin yakınında bulunmasıyla da Adres Panorama önemli bir yatırım fırsatı sunuyor.

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Dumankayave Uğur Dumankaya, Adres Panorama'nın Tuzla Aydınlı'da çok iyi bir konumda diğer Adres projelerine komşu bir arazide, diğer 3 projenin ise geliştirdikleri yaşam alanları ile artık Dumankaya'nın arka bahçesi haline gelen Gizli Bahçe bölgesinde yer alacağını  ve yat ırımcılara önemli kazanç getirecek nitelikte özelliklere sahip olduğunu söylediler.

Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen bölgesi Tuzla – Aydınlı'da yer alan Adres projelerine bir yenisini ekleyerek Adres Panorama projesini hayata geçirecek olan Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya konuyla ilgili “ Bizler her zaman müşterilerimize, yatırımcılara yeni ve avantajlı fırsatlar sunmak istiyoruz. Bu bağlamda konumu itibariyle hızla değer kazanan bölgelerde kaliteli yaşam alanları geliştiriyoruz. Tuzla – Aydınlı bölgesi de bunlardan biri. Bu bölge de yer alan Adres projelerimize bir yenisini eklemek bizler için gurur verici. Bugüne kadar toplam 1.519 konuttan oluşan Adres projelerimiz yatırımcılardan çok büyük ilgi gördü. Bu projeler 2.5 yıl içinde yatırımcısına %70'e varan oranlarda getiri sağladı” dedi.

Uğur Dumankaya ise, “Adres Panorama projemiz Aydınlı bölgesinde yapılmış olan Gizli Bahçe Konakları ve Akdeniz Evleri'ne çok yakın bir konumdadır. Aynı zamanda TOKİ'nin “Kentsel Dönüşüm Projesi” kapsamında inşaatı devam eden 5.000 konutluk Aydınlı projesinin yanında yer almaktadır. Bu proje ile gelecekte bu bölgede 20.000 kişinin oturmasını öngörüyoruz. Konumu itibariyle çevredeki ticari alanlara ve üniversitelere olan yakınlığı, projemizin hem değerini arttıracak hem de yatırımcılara çok cazip fırsatlar sunacak” dedi.

Dumankaya Adres Panorama fiyat listesi

 

1+1

52-56 metrekare

65.000 – 80.000 TL

2+1

80-85 metrekare

99.000 – 120.000 TL

 

Dumankaya Adres Panorama iletişim bilgileri

Web: http://www.dumankaya.com/

Tel: 444 7 222

  • Etiketler:

Yorum Yaz