maritbet girişmaritbet
Dumankaya Adres Lobi satışta! 49 bin liraya daire!

Dumankaya Adres Lobi satışta! 49 bin liraya daire!

Dumankaya İnşaat, Tuzla’da yaptığı Adres projesinin en son halkası olan Adres Lobisatışa çıkıyor. Adres Lobi’de fiyatlar 49 bin TL’den başlıyor



 
İstanbul, Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya'nın 2008'in son günlerinde satışlarına başladığı ve kısa sürede büyük ilgi görerek sektöre krizden çıkışın yolunu gösterdiği Adres projesi Adres Lobi ile devam ediyor. Tuzla Aydınlı'da diğer Adres projelerine komşu bir arazide inşa edilecek Dumankaya Adres Lobi yarın (12 Mayıs) 2010) düzenlenecek basın toplantısıyla resmen satışa çıkıyor.
 
Konut ve ticari alanların bir arada olduğu Dumankaya Adres Lobi, 35 m2'lik stüdyo ile 140 m2'lik 3+1 dairelerle 3 blokta toplam 527 adet konuttan oluşuyor. 49 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak Dumankaya Adres Lobi'de metrekare fiyatları 1.250 ile 1.450 TL arasında değişiyor. Yüzme havuzu, fitness merkezi, kafeterya, sauna ve hamam, basketbol sahası ve yansıma havuzları gibi geniş sosyal alanlar Adres Lobi'nin sosyal donatıları arasında yer alıyor. 

Tuzla Aydınlı'nın en iyi konumunda diğer Adres projelerine komşu bir arazide, otel konforunu aratmayacak nitelikteki donatıları ve bölgenin ihtiyaçlarını karşılayabilecek çarşısıyla farklı bir konseptte geliştirilen Adres Lobi, Dumankaya Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Dumankaya ve Ali Dumankaya'nın da katılacağı toplantıyla tanıtılacak.


İletişim bilgileri
Web: www.dumankaya.com
E-posta: i[email protected] 
Tel: 0216 393 08 86
 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz