maritbet girişmaritbet
Dumanı üstünde tüten projeler Avrasya'ya katıldı

Dumanı üstünde tüten projeler Avrasya'ya katıldı

A ve B grubu tüketici grubunun yanı sıra her gelir grubuna uygun projelerin yer aldığı Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı 20 Şubat'ta sona eriyor. İlk konut projesini yapan firmaların özellikle ilgi gösterdiği fuarda pek çok proje ilk kez CNR'da tanıtıldı

A ve B grubu tüketici grubunun yanı sıra her gelir grubuna uygun projelerin yer aldığı Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı 20 Şubat'ta sona eriyor. İlk konut projesini yapan firmaların özellikle ilgi gösterdiği fuarda pek çok proje ilk kez CNR'da tanıtıldı.
 

İşte dumanı üstünde tüten projelerden bazıları...
Akış Grubu ile Garanti Koza Grup'a ait 12 dönüm büyüklüğünde arsayı satın alan ¦ Babacan Yapı da Bahçeşehir'in merkezinde konumlandıracağı yeni projesi Crovvn Deluxe'ü tanıttı. Mimari Projesi Dome Mimarlık tarafından devam eden Crovvn Deluxe'ün yapımına 2011 yılı Şubat ayı sonunda satış ve lansmanına ise mart ayında başlanacak. Babacan Yapı'nın diğer projesi ise Crovvn Plaza.
Beylikdüzü 5M Migros AVM'nin karşısında, toplam 20 bin metrekare inşaat alanına sahip Crovvn Plaza'da 60 adet ofis ve 9 adet mağaza bulunuyor. Şirket bu projede fuara özel sıfır peşinat kampanyası uyguladı. Daire fiyatları 54 bin liradan başlıyor.


Şişli'de yeni bir kule
Azerbaycan ve Dubai'de projeler geliştiren Deminvest, Türkiye'de ilk markalı projesi Dem Tovvers'ın satışına başlıyor. Şişli'de Tat Tovvers'ın arkasında, 18 bin metrekare alanda yapılacak olan ve rezidans ile ofislerden oluşacak, 33 katlı blokta 132 daire yer alacak. Mimarlığını Ergin Dilsiz'in yaptığı projenin son 3 katı VİP ofis katı olacak.


3 seçenekli hediyeler

Belde Gayrimenkul Beylikdüzü'ndeki Habitat Park projesi ile fuara katıldı. Yıl sonunda teslim edilecek villalar için fuara özel 3 ayn seçenekten oluşan promosyon düzenlendi.
Fiyatları 700 bin ile 1 milyon TL arasında değişen Habitat Park'tan ev alanlar 15 bin liralık hediye çeki, beyaz eşya ya da Antalya'da tatil kazanacaklar. Firma yine Beylikdüzü'nde 80 dönüm üzerinde yeni bir toplu konut projesine de başlayacak. Halkalı'da stüdyo dairelerden oluşan Ark Residence'da Kom Yapı yüzde 10 indirim uygulayacak. Ocakta satışa çıkan 113 daireli projede kalan dairelerin fiyatlan 230 ile 350 bin lira arasında değişiyor.
Beylikdüzü'ndeki Meri Home da 35 bin liradan başlayan, yüzde 10 indirimli fiyatlarla yerini aldı.
Merih Yapı'nın 585 konutluk projesinde teslimat Haziran 2013'de.

Elit Perla Palas da fuarda
Kurtköy'de hayata geçen Elit Perla Palas konut projesi Avrasya Emlak ve Yatırım Fuan'na özel yüzde 5 indirim veya vade farksız 30 ay taksit imkanı sunuyor. Bu fırsat sadece fuar süresince geçerli. Rezidans-otel konseptlerini bir araya getiren ve Türkiye'de ilk defa kurumsal kiralama sistemini başlatmayı hedefleyen Elit Perla Palas, fuara özel satış fiyatlan sunuyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz