maritbet girişmaritbet
Dragos Royal Towers’ta alan kazandı!

Dragos Royal Towers’ta alan kazandı!

Dap Yapı'nın Dragos'ta hayata geçirdiği Dragos Royal Towers’tan daire almak isteyenler, dairelerin çoğunun satışı tamamlandı

  

 
 
Dap Yapı'nın Dragos'ta hayata geçirdiği Dragos Royal Towers'ta 1+1 daireler ve 3+1 dublekslerin satışı tamamlandı. Büyük ilgi gören proje, lüksün yeni adresi olacak!
Dragos Royal Towers'ta, fitness center'dan açık/kapalı yüzme havuzlarına, tenis ve basketbol sahasından, yürüyüş/dinlenme alanları ve spa merkezine kadar her şey yaşam kalitenizi artıracak şekilde planlandı. Marmara Denizi'nden gelen temiz havayla sürekli oksijenli bir ortamda bulunan Dragos Royal Towers, çocuklar için de kaliteli bir yaşam alanı sunuyor.
 
Tamamlanmak üzere olan Dragos Royal Towers henüz yaşam başlamadan yatırım amaçlı konut alanlara rekor düzeyde kazanç sağlamış. Mart 2009'da satışa çıktığında metrekare satış fiyatı 4 bin 300-5 bin 600 TL aralığında olan projede bin 900-7 bin TL aralığına ulaşmış. Üst düzey bir yönetici Mart 2009'da 693 bin TL'ye aldığı 165 metrekarlik 3+1 daireyi 7 ay sonra 1 milyon 72 bin TL'den satarak 377 bin TL kazanç sağlamış. Yine aynı dönemde 999 bin TL'ye 222 metrekare 4+1 daire alan ünlü bir futbolcu, dairesini başka bir futbolcu arkadaşına yaklaşık bir yıl sonra 1 milyon 596 bin TL'ye satmış.
 
 
Kolay ulaşım imkanı
- Dragos Royal Towers, Sabancı ve Okan Üniversiteleri, Koç Lisesi gibi eğitim kurumlarına yakın bir mesafede yer alıyor.
- Anadolu yakasının tüm mahkemelerini biraraya toplayacak olan Kartal Adliye Sarayı da projenin yanıbaşında bulunuyor.
- Sabiha Gökçen Havalimanı ve Formula 1 pisti de projeye çok yakın bir bölgede yerini alıyor.
- Yapımı halen devam eden Anadoluray hafif raylı sistem metro hattı, Kartal - Pendik deniz otobüsü ve vapur iskeleleri Dragos Royal Towers'ın yakınında bulunuyor.
- Marmaray projesiyle Kartal-Halkalı arası 35 dakikaya inecek. İstasyon hemen site çıkışında, Dragos Royal Towers önünde yer alacak.
- E5 de projenin hemen yakından geçiyor.
 
 
 

Dap Yapı Dragos Royal Towers iletişim bilgileri
Web:  www.dragosroyaltowers.com
Web: www.dapyapi.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel:  0 216 517 15 17
Tel: 0212 321 40 51


 

  • Etiketler:

Yorum Yaz