maritbet girişmaritbet
Doğal Yaşam Köyü'nde 225 bin TL'ye villa satılıyor!

Doğal Yaşam Köyü'nde 225 bin TL'ye villa satılıyor!

Doğal Yaşam Köyü Kumburgaz projesinde villa fiyatları 225 bin liradan başlıyor. Doğal Yaşam Köyü projesi Aralık 2010'da teslim edilecek

 

 
Saros İnşaat tarafından ‘da İstanbul'da yapılan Kumburgaz Doğal Yaşam Köyü projesi'nde Yapı Kredi ve Finansbank'tan 20 bin lira peşinatla ve % 0,95 faiz oranı ile kredi kullanılıyor. Doğal Yaşam Köyü'nde uygulanan kampanya ile 225 bin liraya satılan villalar için 20 bin lira peşinat ödeniyor. 60 aya kadar da yüzde 0.89 faiz oranından konut kredisi kullanılabiliyor.

Doğal Yaşam Köyü Kumburgaz projesinde 14 farklı tür hayvanın özgürce gezebildiği ve hayvanların barınabilmesi için 1 adet hayvan çiftliği bulunuyor. Burada büyükbaş hayvanlar ve yumurta follukları yer aldığı Doğal Yaşam Köyü Kumburgaz evlerinde bir tanesi alabalık göleti olmak üzere 10 adet gölet, dereler ve şelaleler, meyve ağaçları arasında 1 turu 500 metrede tamamlanabilen yumuşak zemin yürüyüş yolu bulunuyor. Kumburgaz Doğal Yaşam Köyü villalarında ayrıca toprakla uğraşıp hoşça vakit geçirmek için her villaya ait hobi bahçeleri bulunuyor.
 
Doğal Yaşam Köyü Kumburgaz projesinde yaz kış yüzebilmek için açık-kapalı yüzme havuzu, 15 kişi kapasiteli sauna, buhar odası, fitness salonu, kurnalı göbek taşlı Türk hamamı, güneşlenme terası bulunuyor. Doğal Yaşam Köyü Kumburgaz evlerinde ayrıca kafeterya ve gözleme evi yer alırken, teknolojinin getirmiş olduğu her türlü yenilik ve kolaylığı projede bulmak mümkün olacak.
 
Doğal Yaşam Köyü Kumburgaz villalarında jeneratör, gece görüşlü kameralarla oluşturulmuş güvenlik sistemi, otomatik sulama sistemi, komşularla konuşmak için dahili telefon hattı mevcut. Doğal Yaşam Köyü Kumburgaz projesinde ayrıca internet, uydu sistemleri de bulunuyor.
Doğal Yaşam Köyü Kumburgaz'da konutlar Aralık 2010'da teslim edilecek.
 


Doğal Yaşam Köyü Kumburgaz iletişim bilgileri
Web: www.dogalyasamkoyu.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 884 17 23


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz