maritbet girişmaritbet
Diyarbakır'ın ilk projesi Kırklardağı Konakları satışta

Diyarbakır'ın ilk projesi Kırklardağı Konakları satışta

Çağdaş ve farklı bir konseptle projelendirilen Kırklardağı Konakları, Diyarbakır'ın ilk konut projesi olarak bu hafta satışlara başlıyor

DİYARBAKIR'ın tarihi ve kültürel yapısıyla özdeşleşen, efsanelere konu olmuş, yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği, çevresinde Gazi Köşkü, On Gözlü Köprü, Hevsel Bahçeleri ve Dicle nehrinin eşsiz manzarasıyla taçlandırdığı özel bir mekanda, yeni bir yaşam doğuyor.
Çağdaş ve farklı bir konseptle projelendirilen Kırklardağı Konakları, Diyarbakır'ın ilk konut projesi olarak bu hafta satışlara başlıyor. Anadolu Aslanları tarafından inşa edilen Kırklardağı Konakları, çevre düzenlemesiyle, 7 yıldızlı oteliyle, havuzlarıyla, tenis kortuyla, amfi tiyatrosuyla, çocuk oyun alanlarıyla, yürüyüş parkuruyla, alışveriş merkeziyle ve teleferik gezileriyle geleneksel konut anlayışını yıkarak, hayallerdeki yaşamı Diyarbakır'da kuruyor. Proje, 600 konuttan oluşuyor.

TERAS EVLER

Diyarbakır 'in ilk markalı konut projesi olarak inşa edilen Kırklardağı Konakları'nda 1+1,2+1, 3+1, dubleks ve teras evleri yer alıyor.

Kaynak: Necmi Çiçekçi / HT Emlak Pazarı

  • Etiketler:

Yorum Yaz