maritbet girişmaritbet
Denge İnşaat’tan Kemer Country’e proje!

Denge İnşaat’tan Kemer Country’e proje!

Geniş bahçe özel havuz ve 3 araçlı otoparkı olan villaların öngörülen metrekare satış fiyatı 6 bin dolar. Satışa eylülde başlıyor

Geniş bahçe özel havuz ve 3 araçlı otoparkı olan villaların öngörülen metrekare satış fiyatı 6 bin dolar. Satışa eylülde başlıyor.

Uzun yıllar gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında önemli taahhüt işlerine imza atan Denge İnşaat Mimarlık, yurtiçinde butik projeler geliştirerek dikkatleri üzerine çekti. Bağdat caddesinin aranan inşaat firması haline gelen şirket, caddede 5 projeyi birden hayata geçirmek için gün sayıyor.

Ataşehir ve Mühürdar'da ise şirketin inşaata başladığı iki projesi bulunuyor. Butik projelerle büyüme kararı alan şirketin yeni arazi geliştirme çalışmaları da sürüyor.

Binaların hepsi akıllı

Şirketin geliştirdiği ve yeni geliştireceği tüm binalarda genel prensip tüm alanların doğru kullanılması ve son teknoloji ile inşa edilmeleri. Kemer Country bölgesinde geliştirilecek proje de yine akıllı bina teknolojisi ile yapılacak. 20 dönüm arazi üzerinde inşa edilmesi planlanan projede 20 özel villa olacak ve villaların hepsi A plus müşteri kitlesine yönelik planlanacak. Her villaya yaklaşık 1000 metrekare alan düşecek. Villaların kendilerine özel geniş bahçeleri ve havuzları bulunacak.

Fikirtepe'de 1000 ünite

Butik projeler üreten ve bu çizgisini sürdürecek olan şirket, zaman zaman büyük çaplı inşaatlara da imza atacak. Fikirtepe bu yolla geliştirilmesi planlanan işler arasında bulunuyor.

Yaklaşık 200 kişilik hak sahibi ile görüşme yapan şirket, eğer burada anlaşma sağlarsa 1000 üniteli konut ve işyeri geliştirecek. Bu projede de lansmana eylül ayında çıkılacak.

7 projede satış başladı

Şirketin hali hazırda satışına başladığı 7 ayrı proje bulunuyor. Bu projelerin metrekare satış fiyatları projesine ve yerine göre değişmekle birlikte yaklaşık 4 bin lira ile 10 bin lira arasında değişiyor. Projelerin teslim tarihi de 2013 yılı sonu olarak planlanıyor. Tüm projelerde mutlaka resepsiyon yer alıyor. Sosyal donatılar arasında hemen hemen tüm projelerde açılır kapanır fonksiyonel havuz, sauna buhar odası ve fitness solonu bulunuyor.

Farklı seçenekler bir arada

Denge Ataşehir 56 bağımsız bölümden meydana geliyor.  Konut alıcılarına 1+0, 1+1, 2+1 ve dubleks seçenekleri sunuluyor. Metrekare fiyatı 3 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor. Şirketin farklı oda seçeneği sunduğu bir diğer projesi Denge Ömerpaşa 51. Erenköy'de yükselecek olan proje 8 kattan oluşuyor. 21 dairenin 6 tanesi 2+1, geri kalanı ise 1+1 olarak planlanıyor.

Hepsi 4+1

Suadiye'de inşa edilecek olan Denge Vapuryolu 13 projesi tek blokta 19 kat olarak planlandı. Tüm dairelerin 4+1 olduğu projede toplam 16 daire yer alıyor. Metrekare fiyatı 8 bin dolar olarak veriliyor. Şirketin Erenköy'de 11 katlı Kantarcı Rıza 29 projesinde ise 16 dairenin hepsi 3+1 olarak projelendirildi. 

2+1 isteyenler buraya

Tek blok üzerinde Bağdat caddesinde yükselecek olan bir diğer proje Denge Kaşaneler 5 olarak dikkat çekiyor. Burada da 21 dairenin tamamının 2+1 olarak planlandığı görülüyor. Metrekare fiyatı 5 bin 500 lira ile 6 bin 500 lira arasında değişiyor. Sahra-i Cedit'te projelendirilen Denge Sahra 22'de de tüm daireler 2+1 olarak metrekaresi 5 bin 500 lira ortalamadan satılıyor.

Yabancı alımları artıyor

Denge İnşaat Mimarlık ortakları Mimar Mesut Geniş ve Mühendis Ziya Denizoğlu, yabancı yatırımcılardan da projelere yoğun ilgi olduğunu kaydettiler. Şirketin Gürcistan, Bulgaristan, Libya ve Rusya'da temsilcilikleri bulunduğunu belirten Ziya Denizoğlu, "Bu ülkelerde iş yaptığız kişilerden de yaptığımız projelere ilgi olduğunu görüyoruz. Geliştireceğimiz projelerde yabancılara da satış yapıyoruz" dedi.

Emine Açar/Bugün

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mesut Geniş Denge İnşaat’ı anlattı!
  • 15.06.2012 17:51

Mesut Geniş Denge İnşaat’ı anlattı!

Denge İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Geniş, şirketin projeleri ve son durum ...

Denge İnşaat’tan sıfır peşinatlı kampanya fırsatı
  • 01.04.2014 09:02

Denge İnşaat’tan sıfır peşinatlı kampanya fırsatı

Denge Yapı’nın, Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe projesinde hiç p ...

emlaktasondakika.com, gayrimenkul dünyasındaki son gelişmeleri aktarıyor!
  • 22.04.2013 13:48

emlaktasondakika.com, gayrimenkul dünyasındaki son gelişmeleri aktarıyor!

Emlak dünyasında neler oluyor? Son gelişmeler emlaktasondakika.com'da! ...

Denge İnşaat'tan sonbahar kampanyası! Peşinde yüzde 10'a varan indirim!
  • 17.11.2012 17:07

Denge İnşaat'tan sonbahar kampanyası! Peşinde yüzde 10'a varan indirim!

Denge İnşaat Mimarlık, Kadıköy, Ataşehir ve Bağdat Caddesi civarında bulunan kon ...

Denge Ataşehir’de fiyatlar 275 bin liradan başlıyor!
  • 17.11.2012 08:23

Denge Ataşehir’de fiyatlar 275 bin liradan başlıyor!

Çok yakında Türkiye'nin uluslararası finans merkezi haline gelecek olan Ataşehir ...

Denge Vapuryolu 13'te 1 milyon 770 bin dolara 4+1!
  • 05.09.2012 16:50

Denge Vapuryolu 13'te 1 milyon 770 bin dolara 4+1!

Suadiye sahile yürüme mesafesinde konumlandırılan Denge Vapuryolu 13'te kapalı o ...