maritbet girişmaritbet
Denge İnşaat Ataşehir’de 275 bin TL’ye!

Denge İnşaat Ataşehir’de 275 bin TL’ye!

Denge İnşaat inşa ettiği projelerle dikkat çekiyor. Kısa süre daha devam edecek sıfır peşinat kampanyasında konut sahibi olmak mümkün

İnşaat taahhüt sektörünün güvenilir markası Denge İnşaat Mimarlık, Anadolu Yakası'nda ki  “6 KONUT - 1 İŞYERİ PROJESİ” lansman kampanyası ' sıfır peşinatlı' ve  'temelden fiyatlarla' doktorlar ve sanatçılardan büyük ilgi görüyor !

1997 yılından bu yana Türkiye'de ve yurtdışında birçok dev şirketin taahhüt işlerine imza atan Denge İnşaat Mimarlık'ın, Kadıköy, Bağdat Caddesi ve Ataşehir bölgesinde bulunan toplam 148 daire ve 12 işyerinden oluşan '6 KONUT - 1 İŞYERİ PROJESİ'nde 'temelden  cazip fiyatlarla' lansman kampanyası devam ediyor. Denge Ataşehir projesinde konut değerinin %25'i için kampanya dahilinde firma kredisi kullandıran Denge İnşaat,  18 ay ödeme kolaylığı sunuyor. Kalan rakam için ise anlaşmalı bankalarla 10 yıla kadar kredilendirme imkanı sağlıyor.

Nisan ayında Ataşehir ve Erenköy'deki satış ofislerinde, satışa başlayan Denge İnşaat, şimdiden tam 30 daire sattı. Ataşehir projesinde özellikle sağlık çalışanları, banka çalışanları, diğer projelerde ise 'cadde' civarında yaşayan aileler tarafindan büyük bir ilgiyle karşılaştıklarını söyleyen yetkililer, satışlardan oldukça memnun olduklarını vurguladılar.

Denge Ataşehir Projesi'ne yabancılardan yoğun ilgi

Denge İnşaat kurucu ortağı Mimar Mesut Geniş,  Ataşehir'de “home-office” projesi olarak konumlanan ve ' butik rezidans ' özelliklerine sahip olan Denge Ataşehir Projesi'nin, 2 dakikalık yürüme mesafesiyle 4 büyük hastanenin tam ortasında bulunması nedeniyle, doktor, hemşire gibi sağlık çalışanları tarafından çok büyük bir ilgiyle karşılandığını vurguladı. Ayrıca bu hastanelere yurtdışından saç ektirme, estetik ameliyatları... vb tedavi için gelen yabancıların da özellikle yatırım amacıyla dairelerle ilgilendiğini söyleyen Geniş, "Mütekabiliyetin kalkmasıyla birlikte yabancı yatırımcının yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz" diyerek, yabancıya konut satışı için çalışmalara başladıklarını sözlerine ekledi. Projenin ilk 3 katında 1500 m2 lik ticari bir alanın olduğunu belirten Geniş, bu bölüm için çok büyük bir sağlık kuruluşuyla görüştüklerini anlattı. Modern mimarisi, son teknoloji tesisleri, kapalı otopark, sosyal tesisler ve konsiyerj hizmetleri ile Denge Ataşehir projesi tam bir ' butik rezidans ' olma özelliği taşıyor.

Denge Vapuryolu 13 Projesine sanatçı ilgisi !

Denge İnsaat ve Mimarlık'ın İstanbul'un en hareketli ve en nezih semtlerinden biri olan Bağdat Caddesi civarındaki diğer projeleri, keyifli deniz manzarası ve en güzel sahil şeridine yürüme mesafesiyle özellikle o bölgede oturan ailelerin, çocuklarına yatırım amacıyla tercih ettikler noktalar arasında yer alıyor. Ayrıca adı gizli tutulan ünlü bir sanatçının  ilgilendiği Denge Vapuryolu 13 projesi, temelden metrekare fiyatı .... dolardan başlayan,  Leb-i Derya İstanbul manzarasına sahip, 210 m2'lik bir alana konumlanmış muhteşem bir daire. Özellikle ' Cadde' projelerine sanat çevresinden çok ilgilenen olduğunu söyleyen Mühendis Ziya Denizoğlu, ticari hedeflerini ikinci planda tuttuklarını, özellikle referans işler oluşturduklarını sözlerine ekliyor.

Modern mimarisi, değerli lokasyonu ile sosyal ve kültürel yaşamın merkezi haline gelen, İstanbul'un en keyifli deniz manzarası ve en güzel sahil şeridine yürüme mesafesindeki projeler, Şaşkınbakkal'da; DENGE KAŞANELER 5, Erenköy'de; DENGE KANTARCI RIZA 29 ve DENGE ÖMERPAŞA 51, Bağdat Caddesi'nde Suadiye mevkiinde DENGE VAPURYOLU 13, Sahraicedit'te; DENGE SAHRA 22 olarak adlandırılıyor.

 

Denge İnşaat Mimarlık'ın lansman tarihinden itibaren 12 aydan - 20 aya kadar teslim edeceği "6 KONUT -1 İŞYERİ PROJESİ” 35 milyon TL'lik bir yatırım maliyetiyle başlamış bir proje. 1+0, 1+1,2+1, 3+1 şeklinde değişik metrekarelerde hazırlanan daireler 275 bin TL ile 900 bin TL arasında 'temelden proje' olarak fiyatlandırılmış. Denge İnşaat, Erenköy ve Ataşehir satış ofislerinde misafirlerini konuk ederek projelerini tanıtıyor. 444 2982 no'lu telefon numarası dışında www.dengeinsaat.com adresin de projeler hakkında detaylı bilgi edinmek mümkün.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mesut Geniş Denge İnşaat’ı anlattı!
  • 15.06.2012 17:51

Mesut Geniş Denge İnşaat’ı anlattı!

Denge İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Geniş, şirketin projeleri ve son durum ...

Denge İnşaat’tan sıfır peşinatlı kampanya fırsatı
  • 01.04.2014 09:02

Denge İnşaat’tan sıfır peşinatlı kampanya fırsatı

Denge Yapı’nın, Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe projesinde hiç p ...

emlaktasondakika.com, gayrimenkul dünyasındaki son gelişmeleri aktarıyor!
  • 22.04.2013 13:48

emlaktasondakika.com, gayrimenkul dünyasındaki son gelişmeleri aktarıyor!

Emlak dünyasında neler oluyor? Son gelişmeler emlaktasondakika.com'da! ...

Ataşehir Denge Residence'ta yüzde 1 KDV! 383 bin TL'ye 1+1!
  • 31.01.2013 14:19

Ataşehir Denge Residence'ta yüzde 1 KDV! 383 bin TL'ye 1+1!

Denge Ataşehir'te 1 oda 1 salon evler 383 bin liradan, 2 oda 1 salon evler ise 5 ...

Denge İnşaat projelerin yüzde 1 KDV ve yüzde 17 fiyat fırsatı!
  • 16.01.2013 08:36

Denge İnşaat projelerin yüzde 1 KDV ve yüzde 17 fiyat fırsatı!

Denge Vapuryolu 13'de son 3 daire, Denge Ömerpaşa 51'de son 5 daire, Denge Kaşan ...

Ataşehir Denge İnşaat'ta 275 bin liraya!
  • 12.12.2012 16:12

Ataşehir Denge İnşaat'ta 275 bin liraya!

Denge Ataşehir'den konut sahibi olmak isteyenler için yüzde 25'i peşin geri kala ...