maritbet girişmaritbet
Denge İnşaat 7 proje yapacak!

Denge İnşaat 7 proje yapacak!

İnşaat taahhüt sektörünün güvenilir markası Denge İnşaat Mimarlık, bu günlerde Kadıköy, Ataşehir ve Bağdat Caddesi civarında toplam 148 daireden ve 12 işyerinden oluşan “6 KONUT - 1 İŞYERİ PROJESİ” lansmanına hazırlanıyor

İnşaat taahhüt sektörünün güvenilir markası Denge İnşaat Mimarlık, bu günlerde Kadıköy, Ataşehir ve Bağdat Caddesi civarında toplam 148 daireden ve 12 işyerinden oluşan  “6 KONUT - 1 İŞYERİ PROJESİ” lansmanına hazırlanıyor.

1997 yılından bu yana Türkiye'de ve yurtdışında bir çok dev şirketin taahhüt işlerine imza atan Denge İnşaat Mimarlık, 2004 yılında girdiği 'kat karşılığı konut üretimi' işi kapsamında yepyeni konut ve işyeri projelerinin lansmanına hazırlanıyor. Kadıköy, Bağdat Caddesi ve Ataşehir bölgesinde 1+1' den 4+1'e değişik metrekarelerde toplam 148 daire ve 12 işyerinden oluşan '6 KONUT - 1 İŞYERİ PROJESİ' 15 Nisan'da “TOPRAKTAN” satışa çıkıyor.

Türkiye dışında, Bulgaristan, Rusya, Libya ve Gürcistan'da da ofisleri bulunan Denge'nin '6 KONUT - 1 İŞYERİ PROJESİ”nin 5'i Bağdat Caddesi civarında, 1'i Ataşehir'de “home-office” projesi olarak konumlanırken, “1 işyeri” projesi ise Kadıköy Mühürdar'da bulunuyor. Ataşehir dışındaki tüm projelerini bulundukları sokak adları ve kapı numaraları ile adlandıran Denge İnşaat Mimarlık, özellikle Anadolu Yakası'nın bilinen ve güvenilir inşaat firmaları arasında yer alıyor.

 "Başka CADDE yok"

İstanbul'un en hareketli ve en nezih semtlerinden biri olan Bağdat Caddesi civarında olan Denge İnşaat Mimarlık'ın "6 KONUT - 1 İŞYERİ PROJESİ”ndeki ilk 5 proje; modern mimarisi, değerli lokasyonu ile sosyal ve kültürel yaşamın merkezi haline gelen İstanbul'un 'CADDE'si, Bağdat Caddesi'nde yeni bir yaşamın kapılarını açıyor.

İstanbul'un en keyifli deniz manzarası ve en güzel sahil şeridine yürüme mesafesindeki projeler, Şaşkınbakkal'da; DENGE KAŞANELER 5, Erenköy'de; DENGE KANTARCI RIZA 29 ve DENGE ÖMERPAŞA 51, Bağdat Caddesi'nde Suadiye mevkiinde DENGE VAPURYOLU 13, Sahraicedit'te; DENGE SAHRA 22 olarak adlandırılıyor.

Türkiye'nin yeni finans merkezi Ataşehir'de “butik bir rezidans”

Denge İnşaat Mimarlık'ın "6 KONUT - 1 İŞYERİ PROJESİ”nin 6. konut projesi; Denge Ataşehir, Türkiye'nin yeni finans merkezi haline gelen Ataşehir'de konumlanırken, "1 iş yeri" projesi ise Mühürdar'da bulunuyor. İş dünyasının yeni trendi "home-office" konseptiyle tasarlanan, 20 kat üzerine çalışılan DENGE ATAŞEHİR, 56 bağımsız bölüm ve 1.490 m²'lik, 3 kat mağaza alanı olarak planlanıp, modern mimarisi ve son teknoloji tesisleri, kapalı otopark, sosyal tesisleri, konsiyerj hizmetleri ile "butik rezidans" hizmetleri sunuyor.  Mühürdar'da inşa edilen DENGE MÜHÜRDAR 76 projesi ise yaklaşık 1.500 m²'lik  inşaat alanında tamamı ticari bir alan olarak konumlanıyor ve Kadıköy'ün en işlek caddeleri, Rıhtım, Moda ve Bahariye Caddeleri'ne yürüme mesafesinde yer alıyor.

“Tekliflerin şeffaf, anlaşılır ve net olması gerekir”

Mimar Mesut Geniş ve İnşaat Mühendisi Ziya Denizoğlu ortaklığında kurulan Denge İnşaat Mimarlık, tüm projelerinin referans işler olmasına dikkat ettiklerine, ticari hedeflerini ikinci sırada tuttuklarına, konut sektöründe bir marka olmak istediklerini vurguluyorlar. Mimar Mesut Geniş, iş tecrübeleri, eğitimleri ve bilgi birikimleri doğrultusunda, tüm projelerinde ileri teknoloji sistemlerini kullanmaya özen gösterdiklerini de sözlerine ekliyor. Artık sektörde son teknolojiyi kullanan, eğitimli ve donanımlı şirketlerin iş yapabildiğini vurgulayan Geniş, her şantiyelerinin başında mutlaka mimar ve mühendis kadrolarının olduğunu belirtiyor. Mühendis Ziya Denizoğlu, özellikle kat karşılığı projelerde karşılıklı güven duymanın çok önemli olduğunu ve kat sahiplerine verilen tekliflerin son derece şeffaf, anlaşılır ve net olması gerektiğini de vurguluyor.

'Bayan mimarlardan ekip oluşturduk'

Bağdat Caddesi civarındaki konut projelerinin iç dekorasyonu için özel bir ekip oluşturduklarını söyleyen şirket ortağı Mimar Mesut Geniş, müşteri ilişkilerinin kendileri için çok önemli olduğunu, bir pazarlama yöntemi olan 'fısıltı gazetesini ' kullandıklarını da sözlerine ekliyor. Özellikle bayan müşterilerinin beğenilerine önem verdiklerini vurgulayan Geniş, bunun için tamamen bayanlardan oluşan bir mimar ekip kurduklarını belirtti. Bu uygulamanın özellikle Bağdat Caddesi civarındaki  konut projeleri için önemli olduğunu vurgulayan Geniş, "Konut sahiplerine, arzu ettikleri şekilde tasarlayabilecekleri yaşam alanları inşa ediyoruz" dedi.

Denge İnşaat Mimarlık'ın lansman tarihinden itibaren 12 aydan - 20 aya kadar teslim edeceği "6 KONUT PROJESİ-1 İŞYERİ PROJESİ” 35 milyon TL bir yatırım maliyeti öngördüğünü bildiriyor. Denge İnşaat, 15 Nisan'dan sonra Erenköy ve Ataşehir satış ofislerinde misafirlerini konuk ederek projelerini tanıtıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mesut Geniş Denge İnşaat’ı anlattı!
  • 15.06.2012 17:51

Mesut Geniş Denge İnşaat’ı anlattı!

Denge İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Geniş, şirketin projeleri ve son durum ...

Denge İnşaat’tan sıfır peşinatlı kampanya fırsatı
  • 01.04.2014 09:02

Denge İnşaat’tan sıfır peşinatlı kampanya fırsatı

Denge Yapı’nın, Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe projesinde hiç p ...

emlaktasondakika.com, gayrimenkul dünyasındaki son gelişmeleri aktarıyor!
  • 22.04.2013 13:48

emlaktasondakika.com, gayrimenkul dünyasındaki son gelişmeleri aktarıyor!

Emlak dünyasında neler oluyor? Son gelişmeler emlaktasondakika.com'da! ...

Ataşehir Denge Residence'ta yüzde 1 KDV! 383 bin TL'ye 1+1!
  • 31.01.2013 14:19

Ataşehir Denge Residence'ta yüzde 1 KDV! 383 bin TL'ye 1+1!

Denge Ataşehir'te 1 oda 1 salon evler 383 bin liradan, 2 oda 1 salon evler ise 5 ...

Denge İnşaat projelerin yüzde 1 KDV ve yüzde 17 fiyat fırsatı!
  • 16.01.2013 08:36

Denge İnşaat projelerin yüzde 1 KDV ve yüzde 17 fiyat fırsatı!

Denge Vapuryolu 13'de son 3 daire, Denge Ömerpaşa 51'de son 5 daire, Denge Kaşan ...

Ataşehir Denge İnşaat'ta 275 bin liraya!
  • 12.12.2012 16:12

Ataşehir Denge İnşaat'ta 275 bin liraya!

Denge Ataşehir'den konut sahibi olmak isteyenler için yüzde 25'i peşin geri kala ...