maritbet girişmaritbet
Demir Romance ve Ayışığı Vadi'de fuara özel kampanya!

Demir Romance ve Ayışığı Vadi'de fuara özel kampanya!

Sonbahara hızlı bir giriş yapan Demir İnşaat, uluslararası arenada Türkiye’yi temsil ediyor. Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi’ne katılan Demir İnşaat, fuarda Demir Romance ve Ayışığı Vadi Evleri’ne özel bir kampanyaya imza atıyor

Beylikdüzü bölgesinin en eski firmalarından olan ve şimdiye kadar birçok prestijli projeye imza atan Demir İnşaat, sonbahar ayında herkesi daire sahibi yapıyor. Demir İnşaat, Beylikdüzü'nün tam merkezinde inşasına devam ettiği Demir Romance'a özel vade farksız 24 ay taksit imkânı sunuyor. 

Yabancı yatırımcıya tapu ve ikamet alımı Demir İnşaat'tan

Uluslararası Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi'nde, mütekabiliyet yasası kapsamında yabancılara büyük kolaylıklar sunan Demir İnşaat, her iki proje için satışlarda Türkiye'den ikamet alımı ve tapu işlemleri hizmeti de veriyor. Böylece yabancı yatırımcılar mütekabiliyet yasası altındaki prosedürlerle de uğraşmadan kolayca daire sahibi oluyor.    

Yüzde 15 yatırım garantisi

Dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Uluslararası Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nda Türkiye'yi temsil etmeye hazırlanan Demir İnşaat,  fuar kapsamında Demir Romance için düzenlediği kampanya ile peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uyguluyor. Daha önceki projelerinden daha sahibi olanların yüzünü güldüren ve daireleri en az yüzde 30 prim yapan Demir İnşaat, Demir Romance için ise en az yüzde 15'lik yatırım garantisi vaat ediyor.   
Demir İnşaat'ın satıştaki bir diğer projesi olan Ayışığı Vadi Evleri'ndeki özel kampanya kapsamında vade farksız 15 taksit seçeneği sunuluyor. Dairesini peşin almak isteyen tüketicilere özel yüzde 10 indirim uygulanan kampanya kapsamında hemen tapu ve hemen taşınma ayrıcalığı yer alıyor.

Her kesime hitap eden sosyal alanlar

1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte ve büyüklükte toplam 489 konuttan oluşan projede, zengin ve iyi planlanmış spor ve sosyal yaşam alanları, eğlence üniteleri, alışveriş ve ticaret birimleri yer alıyor. Ayışığı Vadi Evleri'nin sosyal donatıları içinde ise; açık ve kapalı spor alanlarının yanı sıra hamam, sauna, buhar odası, masaj salonu, jakuzi ve sinevizyon salonu bulunuyor. Ayrıca konut teslimleri tamamlandıktan sonra hizmete başlayacak siteye özel shuttle hizmeti ile de konut sahiplerine metrobüse, alışveriş merkezlerine, markete rahatlıkla ulaşabilme imkanı tanınıyor. 
15 bin metrekare arsa alanında inşa edilen Ayışığı Vadi Evleri İstanbul Beylikdüzü'nde Demir İnşaat imzasıyla yükseldi. Ayışığı Vadi Beylikdüzü Evleri 11 katlı 6 blok olarak inşa edildi. Projede 1+1'lerin büyüklükleri 66 metrekare, 2+1'lerin  98 ile 118 metrekare, 3+1'lerin 130 ile 166 metrekare ve  4+1'lerin büyüklükleri ise 223 ile 274 metrekare arasında  değişirken, bazı katlar teraslı daire olarak tasarlandı.

İster daire, istersen villa, tenis kortundan, sinevizyona!

Ev yaşamını teknolojiyle kolaylaştıran Demir Romance, 7 blok üzerinde toplam 776 konut, 60 ticari alan ve 28 villa yer alacak. Projede, açık kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, squash, dans eğitim merkezi, SPA merkezi, diyetisyen hizmetinin yanı sıra fitness merkezi yer alacak. 

Projede ayrıca, terzi, bay-bayan güzellik merkezi, kuru temizleme, sinevizyon gibi birimler de bulunacak. Çocuklu ailelerin hayatın kolaylaştıran Demir Romance'da, çocuklar için oyun odaları, servis bekleme odası ve kreş gibi alanlar yer alacak.

Demir Romance İletişim Bilgileri;
 
 
Telefon: 444 2 116

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Demir İnşaat'ın Sevgililer Günü tanıtım videosu
  • 14.02.2018 13:23

Demir İnşaat'ın Sevgililer Günü tanıtım videosu

Demir İnşaat'ın Sevgililer Günü'ne özel hazırladığı Demir Country proje kampanya ...

Hamit Demir '2015-2016 Demir İnşaat'ın yılı olacak'
  • 12.09.2014 16:39

Hamit Demir '2015-2016 Demir İnşaat'ın yılı olacak'

Demir İnşaat YKB Hamit Demir, yeni projelerini anlattı. İş güvenliğine de değine ...

Hamit Demir canlı yayın röportajı 2. kısım
  • 15.08.2014 08:58

Hamit Demir canlı yayın röportajı 2. kısım

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, canlı yayınımıza konuk oldu. De ...

Hamit Demir canlı yayın röportajı 1. kısım
  • 15.08.2014 08:54

Hamit Demir canlı yayın röportajı 1. kısım

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir ile Beylikdüzü'nden İzmir'e uzan ...

Demir İnşaat'ın tanıtım filmi yayında
  • 29.04.2014 15:04

Demir İnşaat'ın tanıtım filmi yayında

Birçok projenin altına imzasını atan Demir İnşaat'ın dikkat çeken tanıtım filmi ...

Hamit Demir Ayışığı Vadi Evleri'ni anlatıyor!
  • 07.10.2013 12:15

Hamit Demir Ayışığı Vadi Evleri'ni anlatıyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, emlatkasodnakika.com Haber Koor ...