maritbet girişmaritbet
Deluxia Ataşehir’de yeni daireler kaç TL'den satışa çıktı?

Deluxia Ataşehir’de yeni daireler kaç TL'den satışa çıktı?

Teknik Yapı'nın saray konseptiyle Batı Ataşehir'de başlattığı 482 dairelik Deluxia Palace ve 220 dairelik Deluxia Suites'den oluşan Deluxia projesinde 2 + 1 tipi daireler avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu

İstanbul Finans Merkezi'nin son arsasında Batı Ataşehir'de 482 dairelik Deluxia Palace ve 220 dairelik Deluxia Suites'den oluşan Deluxia projesini sahsa çıkaran Teknik Yapı, projedeki 2+1 tipi daireleri avantajlı fiyatlarla sarışa sunuyor.

Yatırımcılarına her dönem kazandırma ilkesi ile yola çıktıklarını aktaran Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, geçen yıl hazırlanan strateji doğrultusunda prim potansiyeli olan dairelerin etap etap sahsa çıkarıldığını, bu kapsamda prim açısından henüz bakir olan 2+1 dairelerin de satışa çıldığını açıkladı.
Şerefiyesi yüksek olan söz konusu dairelerin hem yaşam amaçlı hem de home-office olarak kullanılmaya uygun olduğunu kaydeden Durbakayım,, finans merkezinin kurulmasına yönelik çalışmaların hız kazanmasıyla birlikte Deluxia'da tekrar hareketlenme yaşandığını, Ankara'dan gelen ziyaretçilerin yoğun olduğu bir dönem yaşandığını da sözlerine ekledi.


Ofis altyapısı prim vaat ediyor

Deluxia Palace'da 37 metrekare stüdyolar 170 bin 800 ile 204 bin 600,67 metrekare 1+1'ler 343 bin 700 ile 354 bin 900,98 metrekare 2+1'ler 410 bin 600 ile 514 bin 600,131 metrekare 3+1'ler ise 560 bin 300 ile 584 bin 500 lira arasında satılıyor.

58 metrekare 1+1'lerin tamamının satıldığı Deluxia Suites'de ise 39-47 metrekare arasındaki stüdyoların fiyatları 201 bin 900 ile 257 bin 500 lira arasında yer alıyor.
 

Aileler de gençler de ilgileniyor

Deluxia Palace'ın yüzde 65'ini, stüdyo ve 1+1 tipi dairelerin ağırlıkta olduğu Deluxia Suites'in ise yüzde 87sini sattıklarını belirten Durbakayım, şöyle devam etti: "Deluxia'da yer alan dairelerin normal dairelere göre daha çabuk kiralanabilmeleri, bulunduğu lokasyona göre yüksek prim potansiyeli taşımaları nedeniyle iyi bir yatırım aracı olduğunu söylemek mümkün. Rezidans daireler içinde standart olarak yer alan ankastre ürünler, klimalar, duruma göre beyaz eşyalar söz konusu dairelerin çok kolay ve yüksek rakamlarla kiralanmasını sağlıyor. Sadece oturmak ve yaşamak için değil, home-office amaçlı olarak da tercih edilmesine uygun teknik altyapıya da sahip olması kira geliri sağlaması açısından rezidansları yatırım amaçlı alanları teşvik ediyor. Deluxia'da verilen hizmetler, tek yaşayan gençler ve çocuksuz çiftlerin de ilgisini çekiyor."
 

Kütüphane, TV, toplantı, masaj odaları var

ATAŞEHİR'İN son konut alanı olarak bilinen arazide farklı mimari yapısıyla boy gösterecek'olan Deluxia Palace'ta yeşil alan konsepti, su objesi ile bütünleşerek dinamizm kazandıracak. Deluxia'da Palace, tek bloktan oluşan 19 katlı ihtişamlı bir bina ve 8 ticari birimden olacak. Projenin etrafında büyüklüğü 37 ile 160 metrekare arasında değişen 5 adet gölet yer alacak ve bu göletlerde günün belirli saatlerinde su gösterilerine sahne olacak. .' Daire sahiplerine daha iyi sosyal yaşam imkanı sağlamak için her türlü spor ve dinlenme olanağının sağlandığı De luxia Palace'ta, açık alanlarda güneşlenme platformu hariç yaklaşık 300 m£ büyüklüğündeki açık yüzme havuzu, çocuk oyun sahası, çocuk kulübü, yarım basket sahası, yürüyüş ve koşu parkuru, site lokali bünyesinde barındıracak.

Delüxia Palace'ın sosyal tesislerinde TV odası, kütüphane, toplantı odası, alt katlarda ise sauna, fitness center, step/aerobik/plates merkezi, vitamin bar, dinlenme odaları, buhar odası, Türk Hamamı, masaj odaları ve elips şeklindeki 106 m< büyüklüğünde bir kapalı havuz yer alacak. Teknik Yapı projelerinde standart hale gelen ve toplam 559 araçlık kapasitesi olan kapalı otoparkta 1+1, 2+1 tipi daireler için 1, 2+1 dubleks, 3+1 ve 4+1 daireler için 2 araçlık otopark alanı yer alacak.
Deluxia Suites de ise maliklerin günlük tüketim ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik mağazaların hizmet verebilmesi için de üç ayrı cephede konuşlandırılan ve büyüklükleri 240 ile 350 metrekare arasında değişen, üç ticari birim bulunacak.
Her daire için bir adet kapalı otopark alanının tahsis edildiği Deluxia Suites'te bir adet de açık yüzme havuzu olacak.

Deluxia iletişim bilgileri
Web: www.deluxiapalace.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0216 444 10 08

  • Etiketler:

Yorum Yaz