maritbet girişmaritbet
DAP Royal Center geliyor!

DAP Royal Center geliyor!

İnşaatına yeni başladıkları DAP Royal Center’a yönelik ön talepleri toplamaya başladıklarını belirten Yılmaz, DAP Royal Center’a gelen talebin motive edici bir gelişme olduğunu söyledi

 


DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, krize rağmen Dragos Royal Towers'ın yüzde 85'inin, Centro Futura'nın yüzde 90'ının satıldığını söyledi.
 

İnşaatına yeni başladıkları DAP Royal Center'a yönelik ön talepleri toplamaya başladıklarını belirten Yılmaz, DAP Royal Center'a gelen talebin motive edici bir gelişme olduğunu söyledi.


2009 yılında yaklaşık 500 adet konut üretimi gerçekleştiren DAP Yapı, 2010'da bu sayıyı ikiye katlayarak 1000'e çıkarmak niyetinde. İstanbul Maltepe ve Çağlayan'da üretecekleri projelerde 800-1000 adet konut ve iş yeri yapacak olan Dap Yapı'nın Maltepe'de inşaatına başladığı 120 ve 140 metre yüksekliğindeki iki DAP Royal Center, 212 konuttan oluşacak.
 

DAP Royal Center projesinde Dragos Royal Towers'taki gibi yelken konseptinde olacak rezidans kuleler, binada yaşayanların dairelerine sandalla gelip gideceği bir gölet içinde yer alırken, DAP Royal Center'da  aynı konsept dahilinde 5 bin metrekare açık ve kapalı alanlı sosyal tesis de inşa edilecek. 2012 yılında tamamlanacağı belirtilen DAP Royal Center'da iki kulenin ortasında yer alacak 13 katlı bina ise DAP Yapı'nın Genel Müdürlük binası olarak kullanılacak.

DAP Royal Center iletişim bilgileri

Web: www.dapyapi.com.tr

E-posta: [email protected]

Tel: 0212 321 40 51


 
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz