maritbet girişmaritbet
DAP Burgu Kule ilk haftada kapışıldı!

DAP Burgu Kule ilk haftada kapışıldı!

DAP Yapı'nın Türkiye'de mimari sınırlan zorlayan, 246 daireli Burgu Kuleler projesindeki evlerin yüzde 40'ı ilk hafta dolmadan satıldı.


DAP Yapı'nın Türkiye'de mimari sınırlan zorlayan, 246 daireli Burgu Kuleler projesindeki evlerin yüzde 40'ı ilk hafta dolmadan satıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz İstanbul Maltepe'deki konutlara Anadolu illerinden bile yatırım yapanlar olduğunu, ayrıca Japonya'daki Türklere satış yaptıklarını söyledi.

Yılmaz "Demek ki uygun ve güzel bir proje olduğunda Kayserili, Konyalı fark etmiyor, Anadolu'daki yatırımcı İstanbul'a yatırım yapabiliyor" dedi. Mimarisi dönerek yükselen burgular şeklinde tasarlanan ve 22 katlı iki blok halinde yükselecek olan Dap Burgu projesinin Türkiye'de mimari bir devrim olduğunu da savunan Yılmaz, bu projeden sonra Türkiye'de mimari anlayışın tamamıyla değişeceğini öne sürdü. Şirket olarak 3-4 senedir yaptıkları projelerin Türkiye'de denenmemiş mimari örnekler olduğunu anlatan Yılmaz şunları söyledi:


10 projeyi çöpe attık

 "Böyle bir burgu kuleyi betondan belki görebilirsiniz ama biz cam olarak yapacağız.
Mimari gökdelenleriyle adı geçen Dubai'de bile bu kadar eğimli ve döner bina çok yok. Bizde eğim çok fazla. İddia ediyorum bu projeden sonra herkes kendi projesini gözden geçirecek. Biz mimaride dikdörtgen forma son verdik"

1,5 yılda hazırlandı

DAP Burgu projesinin konsepti için 1,5 yıl uğraştıklarını ve 10 projeyi de çöpe attıklarını belirten Yılmaz, Projeyi Barbaros Sağdıç ve ekibinin hazırladığı projede I metrekaresi 4 bin 500 TL olarak belirlenen dairelerin fiyatının uygun olduğunu savundu.
Ziya Yılmaz "Aynı projeyi Levent Zincirlikuyu hattında yapsaydık eminim 15 bin dolara rahat satardık. Üstelik otel hizmeti veriyoruz. Eğer kullanmayacaklarsa daire sahipleri bunu işletmeciye verip kısa dönemli kiralama imkanına da sahip" dedi.

Dap Burgu Kule iletişim bilgileri

Web: http://www.dapburgukule.com/

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

 Tel: 0216 444 33 39

  • Etiketler:

Yorum Yaz