maritbet girişmaritbet
Dap Burgu alıcıları yüzde 35 kazandı

Dap Burgu alıcıları yüzde 35 kazandı

Nisan ayında inşaatına başlanan proje, alıcılarına ortalama yüzde 35 kazandırdı

Butik konut liginde faaliyet gösteren DAP YAPI'nın 12. projesi olan DAP BURGU KULE, satışa sunulduğu tarihin üzerinden çok geçmeden yatırımcısının yüzünü güldürdü. Yüzde 90'ı satılan projeden daire alanlar 5 ay öncesine kıyasla son derece kazançlı çıktılar. Projede kalan sınırlı sayıdaki dairenin satış rakamları, başlangıç rakamlarıyla kıyaslandığında minimum yüzde 35 prim yaptığı görüldü. Bazı dairelerde prim oranının şerefiyeye paralel olarak yüzde 60'a çıktığı gözlendi. Emlak endeksleri de ikinci el konutlarda eriyen fiyatlara nazaran markalı konutların direnç göstererek yatırımcıyı kazandırdığını doğruladı.

Satışa çıkmadan alıcıyla buluşuyor

Konut üretmeye 1990'lı yıllarda başlayan DAP YAPI, 2000'li yıllardan itibaren Anadolu yakasında Ümraniye ve Kartal-Maltepe'de bölgesinde farklı mimari bir anlayışın izini sürdü. İlginç bina konseptleriyle tanınan şirket zaman içinde kemikleşmiş bir alıcı ve yatırımcı grubu tarafından benimsendi. Dubai tarzından esinlenerek üretilen ve“su” ile bütünleşen DAP çizgisini yansıtan kuleler, çoğu kez satışa çıkmadan alıcısıyla buluştu. Projelere yönelik yoğun talep, DAP BURGU'nun kamuoyuna sunulmasını dahi beklemeyen yatırımcıların yüzde 50 ön satışıyla neticelendi. Geçtiğimiz Nisan ayında satışa çıkan proje, 4-5 ay gibi kısa bir sürede yüzde 90 satış başarısı yakaladı. Yatırım değeri ve konsepti farklı gayrimenkul projelerini takip eden yatırımcı profili yüzde yüz tatmin edeceği öngörülen DAP BURGU, yüksek kira getirisi hedefleyenler, işigereği sık seyahat edenler, yeni evli çiftler, genç işadamları, avukatlar ve bölgede bulunan özel üniversitelerde okuyan öğrenciler tarafından tercih edildi.

Maltepe'nin yeni kuleleri

Maltepe'de, Adalar'ın muhteşem deniz manzarasını kucaklayan, Bağdat Caddesi ile Ataşehir'in canlılığını yakalayan DAP BURGU, kara, hava, deniz ve raylı ulaşım araçlarının tam kesişme noktasında konumlanıyor. E5'e paralel, sahile 1 km, Marmaray metro istasyonuna 50 m, deniz otobüsüne ve Adalet Sarayı'na 5 dakika, Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika mesafede yer alıyor. Maltepe, Yeditepe, Okan ve Sabancı Üniversiteleri, Marmara Eğitim Köyü, Kartal Eğitim & Araştırma Hastanesi, Yeditepe Üniversitesi Hastanesi, FSM Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sema Hastanesi, Medicalpark, Maltepe CarrefoureSA ve Kozyatağı CarrefoureSA ile çevrelenmiş durumda.

246 adet rezidansın yüzde 90'ı satıldı

22 katlı olan kulelerin her katında kulelerin özel mimarisinden dolayı farklı daire planları ve birbirinden değişken m²'lerde daireler mevcut. 36 – 51 m² arası 22 adet stüdyo, 48 – 76 m² arası 178 adet 1+1, 84 – 103 m² arası 46 adet 2+1 olmak üzere toplam 246 rezidans dairenin yer aldığı DAP BURGU'da dairelerin büyüklükleri 36 m² ile 103 m² aralığında değişiyor.

Otel konseptinde daireler

DAP BURGU, dış mimari farklılığına paralel, iç mimaride de bambaşka bir dekorasyon zenginliğine sahip. 5 yıldızlı otel konforunda dekore edilen proje, yatırımcısına “oturmadığın dönemde kirala” modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlıyor. Böylelikle projeden daire alanlar dilerlerse kendi yerlerini rezidans olarak kiralayarak ekstra gelir elde edebilecekler.

Dap Burgu Kule iletişim bilgileri

Web: http://www.dapburgukule.com/

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

 Tel: 0216 444 33 39

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Borsa İstanbul'da gong Dap Gayrimenkul için çaldı
  • 25.02.2022 08:52

Borsa İstanbul'da gong Dap Gayrimenkul için çaldı

Dap Gayrimenkul Geliştirme hisseleri, Borsa İstanbul'da (BİST) işlem görmeye baş ...

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!
  • 14.02.2022 17:07

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!

Pandemi döneminde geliştirdiği ‘Sağlıklı Ev’ konseptini gayrimenkul sektörüne ka ...

DAP Nişantaşı Koru projesi Emlak Konut hasılat şampiyonu oldu!
  • 20.10.2021 11:25

DAP Nişantaşı Koru projesi Emlak Konut hasılat şampiyonu oldu!

DAP Yapı’nın Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut’un “Yıl Bazlı Satış Raporu”na g ...

DAP Yapı "yılın tüketici markası" seçildi
  • 08.10.2021 16:22

DAP Yapı "yılın tüketici markası" seçildi

DAP Yapı, 12 ilde bin 200 kişinin katılımıyla yapılan araştırma verilerine göre, ...

Ormanköy Çekmeköy projesinden havadan şantiye görüntüleri!
  • 19.06.2021 15:14

Ormanköy Çekmeköy projesinden havadan şantiye görüntüleri!

Emlak Konut GYO ve DAP Yapı tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Ormanköy Çek ...

Nişantaşı Koru projesinde temel çalışmaları devam ediyor!
  • 19.06.2021 15:08

Nişantaşı Koru projesinde temel çalışmaları devam ediyor!

Emlak Konut GYO ve DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesi ş ...