maritbet girişmaritbet
CZM Yapı Sapanca’da Kırkpınar Deluxe villalarını yapıyor

CZM Yapı Sapanca’da Kırkpınar Deluxe villalarını yapıyor

CZM Yapı tarafında Sapanca’da inşa edilen Kırkpınar Deluxe villaları doğaya düşkün aileler için tasarladı. Kırkpınar Deluxe villalarında 23 müstakil villa bulunuyor

 

 
 
CZM Yapı tarafında Sapanca'da inşa edilen Kırkpınar Deluxe villaları, 13 bin 500 metrekare arsa üzerinde 23 müstakil villadan oluşuyor.

5+1 tipinde 220 metrekare olarak tasarlanan Kırkpınar Deluxe villalarında 4 banyo, çift teras ve göl manzarası bulunuyor.
CZM Yapı, Kırkpınar Deluxe villalarını şehrin kalabalığından sıkılan doğaya düşkün aileler için tasarladı.
Kırkpınar Deluxe villaları, her odasında banyosu, özel otoparkı ve her villaya özel havuzuyla size lüks bir yaşam alanı sağlıyor. Kırkpınar Deluxe villaları ahşap ve yapıyı muhteşem bir şekilde buluşturan mimarisi ile size huzurlu bir hayat sunuyor.
 
İstanbul'a komşu doğa sporları Kırkpınar'da dileyenler için su kayağı, gökyüzünden planör bakışı, dağ tırmanışı, ATV ile gezi ve binicilik gibi bir çok sporu yapma imkanı bulunuyor.
 
Akşam eve döndüğünüzde havuzda serinledikten sonra göl kenarında bir yürüyüş, biraz spor, sevdiklerinizle verandada sohbet veya barbeküde mangal keyfi yapmak Kırkpınar Deluxe villaları ile artık hayal değil.
İstanbul'a 55 dakika uzaklıktaki yapılan Kırkpınar Deluxe villalarında sosyal tesisler, spor alanları, açık yüzme havuzu, kafe, restoran, yürüyüş parkuru, yüzme havuzu, tenis kortu, çocuk parkı bulunuyor.
 
 

Kırkpınar Deluxe villaları iletişim bilgileri
Web: www.czmyapi.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 (264) 592 27 50
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz