maritbet girişmaritbet
Çukurova Tower peşinat yok, kredi bir yıl sonra!

Çukurova Tower peşinat yok, kredi bir yıl sonra!

Sadece Türkiye’de değil dünyada da yatırımcıların gözdesi haline gelen Çukurova Tower, Anneler Günü’ne özel fırsat standına gösterilen yoğun ilgi nedeniyle 18-19 Mayıs’ta da fırsat günleri düzenliyor

36 katlı bir rezidans projesi olan ve şu an 32'inci kata gelinen Çukurova Tower'ın bu hafta sonuna özel fırsat standı Palladium Alışveriş Merkezi'nde yer alacak. Çukurova Tower standına gelip ön talep formu dolduran ve bir ay içinde ev alanlar yüzde 1 peşinatı ödemeyecek. Ayrıca geri kalan peşinatı bir yıl sonra ödemek ya da krediyi bir yıl sonra başlatmak gibi bütçeye özel ödeme planları da stanttaki fırsatlar arasında…

36 katta toplam 253 konuttan oluşan Çukurova Tower'da stüdyo daireler 142 bin TL, 1+1'ler 207 bin TL, 2+1'ler 350 bin TL, 3+1'ler ise 565 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Hızla gelişen Kartal bölgesine değer katacak olan Çukurova Tower'da stand kampanyalarının yoğun ilgi gördüğünü belirten Çukurova Gayrimenkul Satış Müdürü Nuray Yıldız, “18-19 Mayıs'ta Palladium'da konumlanacak Çukurova Tower standına gelip bir ay içinde ev alacakların yüzde 1'lik peşinatı bizden. Peşinatın yüzde 12'si bir yıl sonra, diğer yüzde 12'si ise teslimde ödeniyor. Kalan yüzde 75'lik kısım için projeye özel faiz oranlarıyla ve 120 aya varan vadelerle kredi almak mümkün. Dileyenler peşinatın yüzde 24'ünü teslimde de ödeyebiliyor. Ödeme planındaki bir diğer alternatifte ise peşinatın yüzde 5'i hemen, yüzde 30'u teslimde ödenip kalan yüzde 65'lik kısım için alınacak banka kredisi bir yıl ertelenebiliyor.” diye konuştu. 

Ekim 2014'te teslim edilmesi planlanan Çukurova Tower, dünyanın en büyük Adliye Sarayı olan Kartal Adliye'sine 3 km, Kadıköy-Kartal Metro durağına ise 600 metrelik yürüme mesafesinde konumlanıyor. Bağdat Caddesi'ne 15, köprülere 20 dakika uzaklıkta olan proje, Sabiha Gökçen Havaalanı'na ve Kartal-Pendik Deniz Otobüsü İskelelerine de çok yakın. 

Çukurova Tower'ın yüzde 90'ını kapsayan yeşil alan ve sosyal tesisleri içinde; kayın ve gürgen ağaçları altında piknik alanı, yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası, spor merkezi, açık havuz, güneşlenme terası, sauna, fitness ve wellness merkezi yer alıyor. Çocuk oyun alanları, sinema salonu, kafe-bar, bilardo ve oyun salonu eğlenceyle yaşamı buluşturuyor. Puset ve engelli rampaları, konutlara doğrudan geçiş olanağı sunan ev sahibi ve misafir otoparkı, Back-Up tarafından sunulan 7/24 konut yardımı ve concierge hizmetleri Çukurova Tower sakinlerinin yaşam standardını yükseltiyor. Toplantı odaları ise modern ve ferah tasarımlarıyla işlerinizi rahatça sürdürmenizi sağlıyor. 

Çukurova Tower İletişim Bilgileri;

Web: http://www.cukurovatower.com/

Telefon: 0216 517 55 55

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çukurova Balkon'da eviniz adalara bakacak
  • 01.12.2016 11:55

Çukurova Balkon'da eviniz adalara bakacak

Çukurova Kent Yapı tarafından Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon, orman ...

Nuray Yıldız, Çukurova Tower projesini anlatıyor
  • 07.03.2014 14:40

Nuray Yıldız, Çukurova Tower projesini anlatıyor

Çukurova Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Müdürü Nuray Yıldız, Çukurova Tower proj ...

Çukurova Tower örnek daire görselleri yayında
  • 07.03.2014 14:16

Çukurova Tower örnek daire görselleri yayında

Kartal'da inşa edilen proje manzaralı ve lüks konutlarıyla dikkat çekiyor ...

Çukurova Tower'ın Dolar temalı ilginç reklam filmi!
  • 03.04.2013 17:09

Çukurova Tower'ın Dolar temalı ilginç reklam filmi!

Kartal'da çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Tower projes ...

Tamer Son, inşaat sektörünü değerlendirdi!
  • 17.09.2012 15:59

Tamer Son, inşaat sektörünü değerlendirdi!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Son, gayrimenkul sektöründeki so ...