maritbet girişmaritbet
Crown Tower’ın örnek daireleri görücüye çıkıyor!

Crown Tower’ın örnek daireleri görücüye çıkıyor!

Babacan Yapı tarafından İstanbul Beylikdüzü‘nde inşa edilen Crown Tower projesinde örnek daireler ve satış görücüye çıkıyor

Beylikdüzü'nün en merkezi yerinde inşa edilen Crown Tower projesinde satışların ve imalatın yoğun bir şekilde devam ettiği şu günlerde inşaatın 5.katına gelindi. Bu zamana kadar satışlar merkez satış ofisinde devam etti. Fakat 20 Ocak 2011 tarihinden itibaren şantiyenin bulunduğu bölgede satış ofisi açılıyor ve Crown Tower projesinin örnek daireler lansmana çıkıyor.

Babacan Yapı Reklam ve Satış Yönetmeni Meliha Türker, konuyla ilgili olarak şu bilgileri aktardı:

“Ürettiğimiz tüm projelerin inşa edildikleri bölgelerde standartları yeniden yorumlaması, teknolojinin ve sanatın ışığında ortaya çıkan tüm fikirlerimizin, hayata erdiğinde sektörde öncü nitelikte görülmesi ve en önemlisi daha ilk günden başlayıp, bugüne kadar artarak hissettirdiğiniz güven duygusu, yolumuzda ilerlerken bize en büyük destek oldu ve bu desteğinize en iyi şekilde cevap vermeye devam ediyoruz, 20 Ocak 2011 tarihinden itibaren yeni satış ofisimizde sizleri misafir etmekten onur duyacağız”

4 farklı tipte daire
Babacan Yapı tarafından İstanbul Beylikdüzü‘nde inşa edilen Crown Tower projesi, stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 4 farklı tipte daireden oluşuyor.

Sosyal hayatta olması gereken bütün detayları en ince noktasına kadar düşünen Crown Tower hem kredisiz, hem de kefilsiz ödeme kolaylıkları sunuluyor.

8000 metrekarelik alan üzerine kurulu olan Crown Tower Beylikdüzü'nde çocuklar için açık ve kapalı oyun alanları; gençler ve yetişkinler için yürüyüş alanları, açık yüzme havuzu, sauna ve Türk hamamı ve herkesin seveceği, eğlenebileceği daha pek çok alan ve aktivite yer alıyor.

Crown Tower'ın özel açık yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, fitness salonu Türk Hamamı, sauna bulunuyor.

Depreme dayanıklı yapı malzemesi ve sistemlerle inşa edilen Crown Tower, TEM Bahçeşehir otoyol gişelerine 2 km ve Atatürk Havalimanı'na 13 km uzaklıkta bulunuyor. Crown Tower, ana ulaşım hatlarına, Avcılar metrobüs durağına 500 metre mesafede, Avcılar ve Ambarlı deniz otobüsü iskelelerine yakınlığıyla rahat bir ulaşım sağlıyor.

Crown Tower iletişim bilgileri
Web: www.babacanyapi.com
Web: www.crowntowers.net

E-posta: [email protected]
Tel: 0212 876 18 08

  • Etiketler:

Yorum Yaz