maritbet girişmaritbet
City Forever Beylikdüzü'nde butik site evleri 90 Bin TL' den başlayan fiyatlarla

City Forever Beylikdüzü'nde butik site evleri 90 Bin TL' den başlayan fiyatlarla

For Yapı tarafından Beylidüzü'nde inşa edilen ve bölgede butik site anlayışı getirecek City Forever projesi ev sahiplerine cadde alışveriş imkanı sunacak. Projede fiyatlar 90-300 bin TL arasında olacak.

Dilek TAŞ / SABAH EMLAK

 

 

Şehrin merkezindeki telaş ve gürültüden uzakta konumlanan butik siteler alternatif yaşam mekanları haline gelmeye başladı. Kimileri şehrin merkezinden uzaklaşmanın hesaplarını yaparken kimileri de şehrin eteklerinde oluşan yeni kalabalıklardan uzak durmaya çalışıyor. Kinesis İnşaat ile Çebi Yapı ortaklığında kurulan For Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen City Forever Evleri projesi de butik site anlayışıyla yapıldı. İnşaatı tamamlanan projede konforlu ve işlevsel farklı büyüklüklerdeki daireleri hem de sıcak komşuluk ilişkileri vaat ediyor. 9 katlı 3 bloktan oluşan projede toplam 171 daire yer alıyor. Kinesis İnşaat Genel Müdürü Orhan Bayrak, projenin en önemli özelliğinin özlenen Türk aile tipi yaşantısı ve komşuluk ilişkilerini yeniden ön plana çıkarmak olarak açıklıyor. 1+1 ile 3+1 arasında değişen daire seçeneklerinin yer aldığı projedeki fiyatlar 90 ile 300 bin TL arasında değişiyor.

Aralık'ta teslim edilecek
Projenin bu yılın Aralık ayında teslim edilmesİ planlanıyor. Bayrak, "Daire metrekareleri için ne otoparkları ne peyzajları kattık, diğerleri birim fiyat düşük görünsün diye metrekareyi arttırıyorlar. Alıcılar, görünürde metrekaresi büyük ancak gerçekte küçük daireleri, ucuz zannettikleri metrekare fiyatlarıyla ama pahalıya alıyorlar. Bizim iddiamız ise, City Forever'da herkes ne aldığını bilecek, dairelerinde yaşam hayallerini sınırsız kurup özel tasarımlarla yaratılmış onlarca farklı daire tipinin sahibi olacaklar" diyor.

Alaçatı'da taş evleri birleştirdi sıra İstanbul'da...
Çok sayıda kurumsal şirketin yurtiçi ve yurtdışındaki ofis ve merkez binalarını inşa eden Kinesis İnşaat, turizme soyundu. Alaçatı'da eski taş evleri birleştirerek 16 odalı Ala Otel'i kuran Kinesis İnşaat Başkanı mimar Orhan Bayrak, sörf sporuyla ilgilenmesi nedeniyle uzun yıllar tatil için gittiği bölgeye 2 milyon dolar yatırım yaptıklarını söyledi. Markayı İstanbul, Minsk ve Kiev'de de büyütme hedefinde olduğunu söyleyen Bayrak, "İstanbul'daki otelimizi İstanbulluların kalacağı bir mekan olacak. Ankara ya da başka şehirlerden geleni almayacağız. Biz İstanbulluların gerçek İstanbul'un tadına varamadığını düşünüyoruz. Kemerburgaz, Zekeriyaköy gibi şehrin uzağında yaşayanlar için İstanbul'un tadını çıkarabilecekleri ve haftasonu gelip kalabilecekleri bir otel yapmak istiyoruz" dedi. Belarus gibi pazarlarda da inşaat projelerinin olduğunu söyleyen Bayrak, zinciri buraya da taşıyacaklarını kaydetti. Bayrak ayrıca Ümraniye'de sahip oldukları arazide sadece şirket çalışanlarının kalabileceği, turistik amaçlı misafir almayacak bir otel yapma hedefinde olduklarını da kaydederek "Mimariden kazandığımızı mimariye yatıracağız" diye konuştu.

  • Etiketler:

Yorum Yaz