maritbet girişmaritbet
City Center projesi nerede? Citycenter'a Nasıl gidilir?

City Center projesi nerede? Citycenter'a Nasıl gidilir?

E-5 karayolu üzerinden Edirne istikametine doğru ilerlerken Esenyurt tabelasından girilir. 4,5 kilometre sonra Doğan Araslı Caddesi üzerinde Esenyurt Belediyesi'ne doğru yol alırken sol tarafta yükselen City Center'a ulaşabilirsiniz

36 aya kadar vade farksız eşit taksitli satış imkanı sunan City Center, 3. havalimanına 15 dakika, 3. boğaz köprüsü çevre yoluna 15 dakika, Atatürk Havalimanı'na 12 dakika, TEM Otoyolu'na 5 dakika, E5 karayoluna ise 5 dakika mesafede yer alıyor.

Citycenter Nerede; E-5 karayolu üzerinden Edirne istikametine doğru ilerlerken Esenyurt tabelasından girilir. 4,5 kilometre sonra Doğan Araslı Caddesi üzerinde Esenyurt Belediyesi'ne doğru yol alırken sol tarafta yükselen City Center'a ulaşabilirsiniz. 

Esenyurt Belediyesi ve Özyurt İnşaat ortaklığında hayata geçirilen City Center Esenyurt, tamamlandığında Esenyurt Belediyesi de buraya taşınacak. 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 250 rezidans daire ile 175 ofisten oluşan City Center'ın arsa hariç yatırım değeri 170 milyon dolar olarak belirlendi. 

AVM, residence, deluxe ofis ve premium ofisten meydana gelen City Center, 7 gün 24 saat güvenlik ile korunuyor. City Center Esenyurt'ta cep sineması, kapalı yüzme havuzu, tamir ve bakım, kafe, fitness center, valet parking, sauna, oda servisi, Fin hamamı, hobi odası, catering, housekeeping ve oyun odaları mevcut.

City Center İletişim Bilgileri;

Web: http://www.citycenteresenyurt.com/

Telefon: 0212 450 25 61

Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz