maritbet girişmaritbet
Çınarlı Bahçe’yi, İş GYO’dan Gülfem Tandoğan anlattı!

Çınarlı Bahçe’yi, İş GYO’dan Gülfem Tandoğan anlattı!

İş GYO Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Gülfem Sena Tandoğan, Çınarlı Bahçe projesini emlaktasondakika.com’a değerlendirdi

İş GYO Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Gülfem Sena Tandoğan, Çınarlı Bahçe projesini emlaktasondakika.com'a değerlendirdi

İş GYO'nun Tuzla'da inşasına başladığı Çınarlı Bahçe projesinden bahseder misiniz? Neden Tuzla?

İş GYO olarak Çınarlı Bahçe projemizi çok önemsiyoruz. Bu proje bizim sadece konuttan oluşan ilk projemiz. Çınarlı Bahçe, birbirinden bağımsız 476 konuttan oluşacak. Projede yüksek standartlı teknolojiler ve kaliteden ödün vermeyen modern bir mimari anlayışı hakim. Çınarlı Bahçe'yi bir sayfiye projesi olarak tasarladık. Az katlı binalar olacak. Çınarlı Bahçe sakinleri sunduğumuz konfor ve sosyal yaşam imkânlarıyla şehrin içinde nefes alacak.

İş GYO olarak Tuzla'da yaklaşık 300 milyon dolar değerinde üç proje yapma hedefimiz var. Bunlardan ilki Çınarlı Bahçe. İkinci sırada da İş Bankası'nın ihtiyaçları doğrultusunda geliştireceğimiz Teknoloji ve Operasyon Merkezi yer alıyor. Yaklaşık 5 bin kişinin çalışacağı bu merkezin bitişiğinde ise 5 yıldızlı otel, ofis ve yeme-içme alanlarının yoğunlukta olacağı alışveriş merkezi karmasından oluşacak üçüncü bir proje hayata geçirmeyi planlıyoruz.

Tuzla, yapılan yatırımlarla her geçen gün gelişen bir bölge. Tuzla bölgesinin, şehrin teknoloji ve eğitim üssü olarak planlanması da gelişimi etkileyen en önemli unsurlardan. İş GYO olarak bölgede gerçekleştireceğimiz üç proje ile Tuzla'ya değer katacak kurumlardan biri olmayı hedefliyoruz.

Projenin detaylarını anlatabilir misiniz? Sosyal imkanlar, konut sayısı…

Çınarlı Bahçe huzurlu, sakin, kendine yeten, doğayla uyumlu ve tamamen insana odaklı bir yaşam sunmaktadır. Az katlı bloklardan oluşan proje yeşil alanları suyla buluşturan zengin peyzaj tasarımı ve koruma altına alınan koru alanı ile sakinlerine nefes alacakları bir ortam sağlıyor. Spor ve çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, 7/24 güvenlik ve otopark gibi detaylarla ailelere dingin ve sakin bir yaşamın anahtarını verirken açık/kapalı yüzme havuzu, market ve hizmet alanları gibi ayrıcalıklarla yaşamı zevke dönüştürüyor. Proje kapsamında fark yaratan bir diğer unsur da site içinde yer alacak Çınarlı Bahçe Feyziye Mektepleri Vakfı Özel Işık Anaokulu olarak öne çıkıyor.

Proje şu anda ne aşamada? Yüzde kaçı satıldı? Fiyat aralıkları ne kadar?

27 Aralık 2011 tarihinde temelini attığımız ve 2011 Ekim ayı sonu itibarıyla satışına başladığımız Çınarlı Bahçe Tuzla'nın yüzde 80 oranında satışı tamamlandı. Temmuz 2012 itibariyle kaba inşaatının yüzde 65'i, blok temellerinin ise yüzde 90'ı tamamlanmış durumda.

Proje ne zaman sakinlerini ağırlayacak?

İnşaat sürecimiz planlandığı gibi devam ediyor. Projemizdeki konutları sakinlerine 2013 yılının Ağustos ayında teslim etmeyi planlıyoruz.

Karma projede yer alacak diğer uniteler ile ilgili son durumdan bahsedebilir misiniz?

Projemiz kapsamında yer alacak ticari ünitelerle ilgili olarak bir kısmının satılması bir kısmının ise kiralanması söz konusu olabilir. Kiralanacak bölümlerle ilgili henüz görüşmelere başlanmadı. Teslim tarihine doğru bu konuda da çalışmalara başlanacak.

Çınarlı Bahçe gibi sadece konut odaklı başka projeleriniz olacak mı?

Şirket olarak potansiyel barındıran farklı birçok bölgede proje geliştirme üzerine araştırma ve çalışmalarımız sürüyor. Öncelikli olarak mevcut durumda elimizde bulunan arsalar üzerinde gerçekleştirmeyi planladığımız projelerimiz var. Bunlar arasında yine konut odaklı projelerimiz de olacaktır. Önümüzdeki dönemlerde bu projelere ilişkin gelişmeleri de paylaşıyor olacağız.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İŞ GYO'nun kredi notu ne durumda?
  • 26.08.2022 11:54

İŞ GYO'nun kredi notu ne durumda?

İş GYO, güncel kredi notuyla ilgili açıklamada bulundu. ...

İş GYO, Anadolu Hayat Emeklilik’in Beşiktaş’taki binasını aldı!
  • 23.08.2022 09:26

İş GYO, Anadolu Hayat Emeklilik’in Beşiktaş’taki binasını aldı!

İş GYO, Anadolu Hayat Emeklilik'in Beşkitaş Dikilitaş'taki binasını yeni proje h ...

Manzara Adalar'ın satış ofisi işte böyle hazırlandı!
  • 04.03.2017 15:20

Manzara Adalar'ın satış ofisi işte böyle hazırlandı!

İş GYO'nn Kartal'daki projesi Manzara Adalar'ın satış ofisi 10 gün gibi kısa bir ...

Ev almadan Manzara Adalar'a uğrayın!
  • 02.03.2017 09:10

Ev almadan Manzara Adalar'a uğrayın!

İŞ GYO tarafından Kartal'da inşa edilen Manzara Adalar projesinin '3+1 diye aldı ...

Turgay Tanes, sektörü değerlendiriyor!
  • 17.04.2015 10:21

Turgay Tanes, sektörü değerlendiriyor!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Manzara Adalar projesiyle birlikte sektörün so ...

Turgay Tanes'in gözünden Manzara Adalar!
  • 25.09.2014 15:35

Turgay Tanes'in gözünden Manzara Adalar!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Manzara Adalar projesinin detaylarını anlattı. ...