maritbet girişmaritbet
Çevreci anlayış satışlara yansıyor!

Çevreci anlayış satışlara yansıyor!

Sahip olduğu inşaat alanıyla Avrupa’nın en büyük karma projesi olarak nitelendirilen Batışehir’de üçüncü etap satışları başlıyor.

Sahip olduğu inşaat alanıyla “Avrupa'nın en büyük karma projesi” olarak nitelendirilen Batışehir'de ilk ve ikinci etaplara olan yoğun talep sebebiyle üçüncü etap satışları da başlıyor. 818 bin metrekarelik inşaat alanına sahip proje, 700 milyon liralık yatırımla hayata geçiyor.

İnşasını Egeyapı Group'un üstlendiği projenin, ön satışa sunulduğu Ağustos 2011'den bu yana ilk etabının satışlarının büyük bölümü 2 ay içinde tamamlanırken, 2. etap satışlarının da yüzde 30'u tamamlandı. 3. etap satışlarının ise yoğun talep neticesinde ön plana çekildiği proje, toplamda 3 bin 123 konuttan oluşuyor. E-5 ve TEM Otoyolu'nun kesiştiği bölgede hayata geçirilen Batışehir'in, tamamlandığında içinde yaklaşık 15 bin kişinin yaşadığı bir kent olması planlanıyor. Bulunduğu lokasyon sebebiyle yüksek prim potansiyeli taşıyan projede, konut ve rezidans dışında bir şehir oteli, prestijli ofisler ve özel eğitim kompleksine yer veriliyor.

Çevreci anlayış dikkat çekiyor

Sürdürülebilir yaşam konseptinin benimsendiği projede, gölet ve yansıma havuzları sayesinde oluşan ekosistemle iklimi düzenleniyor. Yeşil çatı uygulamasına yer verilen projedeki binalar güneş ışığından maksimum fayda sağlamak için birbirinin ışığını engellemeyecek şekilde tasarlandı. İlk etabın Ağustos 2013'te teslim edilmesi planlanan projede, ayrıca 25 milyon liralık yeni bir çevre yatırımı gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda, Esenler ve Bağcılar ilçelerine enerji sağlayan 154 kVa'lık yüksek gerilim hattının 6 bin 100 metrelik kısmı yer altına alınıyor. Ekim 2012 gibi bitirilmesi planlanan ve yaklaşık 350 bin kişinin faydalanacağı proje ile Esenler ve Bağcılar ilçeleri daha modern, daha çevreci bir görünüme kavuşturuluyor.

Metro ile mesafeyi kısaltıyor

İçerisinde açık alışveriş çarşısı, kulüp binası, açık ve kapalı yürüyüş-koşu-gezi-parkurları, spor salonları ve 100 bin metrekareye varan ortak alan bulunanproje, Doğan Medya Center ile Dünya Gazetesi'nin karşısında, İstoç Oto Center'ın yanında yer alıyor. Basın Ekspres Yolu'na 2, Maslak ve Atatürk Havalimanı'na ise 10 dakika mesafede bulunan projenin çevresinde yürüme mesafesinde Beşiktaş-Bağcılar ve Bakırköy-Bağcılar hatları olmak üzere iki metro istasyonu açılıyor.

Projenin adı: Batışehir

Projenin yeri: İstanbul Bağcılar

Yapımcı firma: EGEYAPI Group

Projenin mimarı: Bünyamin Derman

Projenin konsepti: Karma proje

İnşaat alanı:818 bin metrekare

Blok sayısı:6

Toplam daire sayısı: 3 bin 123

Daire tipleri: 1+0, 1+1, 2 + 1, 3 + 1, 4 + 1

Daire metrekareleri:  65 - 200 m2

İnşaata başlama tarihi: Eylül 2011

İlk etap teslim tarihi: Ağustos 2013

Kampanya bilgileri: Dairelerde metrekare fiyatı 2 bin 450 TL'den başlıyor. Üç ayrı avantajlı ödeme planı oluşturuluyor.

Hangi daire kaç lira?

Tipi      Fiyatı

1+0      141.000

1+1      174.000

2+1      263.000

3+1      377.000

4+1      589.000

YAPIMCININ GÖZÜNDEN

Türkiye'nin en iddialı projelerinden birine imza attıklarını belirten Egeyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, “İçerisinde 3 bin 123 adet konut ve rezidans, bir şehir oteli, ofisler, eğitim kompleksi, açık hava çarşısı, spor salonları ve 100 bin metrekare yeşil alan bulunacak proje 700 milyon TL'lik yatırımla hayat bulacak” dedi. “Proje tamamlandığında içinde 15 bin kişinin yaşayacağı bir kent haline gelecek” diyen Kabadayı, “Proje, tasarımıyla Türkiye'nin en iddialı projelerinden biri olacak. EGEYAPI Group, 800 bin metrekarelik yeni projesi ve inşaatı devam eden diğer projeleri ile toplam inşaat alanını 1 milyon metrekareye çıkarmış olacak” diye ekledi. Kabadayı

Projenin,  lokasyonu, fiyatlandırma politikası, cazip ödeme koşulları ve tüm ihtiyaçları bir araya toplayan sosyal yaşam merkezleri ile tüketicilerin ilgisini kazandığını söyleyen Kabadayı, “Bu sayede, ilk etap satışlarımızın ardından ikinci etapta da kısa sürede ciddi bir satış rakamına ulaştık. Proje ilerledikçe elde edilecek avantajın yoğun talebe paralel olarak katlanarak artacağını öngörüyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Milliyet
Yavuz Karaman

Batışehir İletişim Bilgileri

Web adresi: www.batisehir.com

E-posta: [email protected]

Telefon : 444 5 343

Yorum Yaz