maritbet girişmaritbet
Canan Residence’da yaşam başladı! 315 bin TL'ye rezidans!

Canan Residence’da yaşam başladı! 315 bin TL'ye rezidans!

Canan Yapı tarafından Ataşehir’de yapılan Canan Residence’ta inşaat tamamlanırken, projede yaşam başladı. Konutların yüzde 70’inin satıldığı Canan Residence’da fiyatlar 315 bin liradan başlıyor

 

 

Canan Yapı tarafından Ataşehir'de hayata geçirilen Canan Residence'ta yaşam başladı. Ataşehir'in hemen bitişiğinde Şerifali'de yapılan Canan Residence, 12 bin 600 metrekarelik bir alan üzerine inşa edildi. Üç blokta 260 daireden oluşan Canan Residence'ta 8 farklı daire modeli yer alıyor. Toplam alanın sadece 2 bin metrekaresinin konutlara ayrıldığı projede geriye kalan 10 bin metrekarelik alanı sosyal tesisler ve yeşil alanlar oluşturuyor.

Canan Residence'ın tüm daireleri merkezi ısıtma ve sıcak su olanağına sahip ve payölçer sistemiyle donatıldı. Projede rezidans hizmetleri tüm boyutlarıyla hayata geçiriliyor. İstanbul'un iddialı rezidans projeleri arasında yer alan Canan Residence'ın konut blokları 10 bin metrekareye varan özel bir peyzaj düzeni içinde konumlanıyor. Açık ve kapalı mekanlardan oluşan bu alanlar içinde, tüm düzenlemenin de ana ekseninde konumlanan yarı olimpik yüzme havuzu aynı zamanda genel su kompozisyonunun bir parçasını oluşturuyor. Kapalı yüzme havuzu ise sadece bir etkinlik alanı olarak kalmıyor, dekorasyonuyla Canan Residence'ın yaşama kültürünü simgeleyen mekanlardan birine dönüşüyor. Spor alanları da hem açık mekanlarda, hem de kapalı mekanlarda kendini gösteriyor.

Çevre düzeninin bir parçası olan basketbol ve voleybol sahası açık alanda yer alırken, kapalı spor salonu aynı imkánları iç mekana taşıyor. Spor salonu altyapı ve donanımıyla çağdaş bir etkinlik alanı oluşturuyor. Açık ve kapalı etkinlik alanları içinde tenis kortunun yanı sıra, bilardo ve masa tenisi mekánları bulunuyor. Çok amaçlı fitness salonu, sauna, masaj ve dinlenme salonları, tüm spor alanlarının yanı sıra açık ve kapalı çocuk oyun alanları, kafe-bar ve restoran da diğer hizmetler arasında yer alıyor.

Konutların yüzde 70'inin satıldığı Canan Residence'da 1+1 daireler 315 bin lira, 2+1 daireler 520 bin lira, 3+1 daireler 700 bin lira ve 4+1 daireler de 800 bin liradan satılıyor. Canan Residence'da peşin ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanıyor.

 

Canan Residence iletişim bilgileri
Web: www.cananresidence.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 216 499 93 27

  • Etiketler:

Yorum Yaz