maritbet girişmaritbet
Çamlıkent’te cazip kampanyalar

Çamlıkent’te cazip kampanyalar

İZMİR'in önde gelen yapı firmalarından Çamlıkenıt, cazip koşullar ile ev sahibi yapmaya devam ediyor

İZMİR'in önde gelen yapı firmalarından Çamlıkenıt, cazip koşullar ile ev sahibi yapmaya devam ediyor. Şehir stresinden uzak, sakin ve lüks bir hayat arayanların yeni durağı olan Çiğli semtinde yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken Çamlıkent, devfam eden kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Şirket, tüm projelerinde indirime gitti.

Peşin yapılan ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatını n yanında, banka kredisi ile ev sahibi olmak iste yenler için de 36 aylık kredide yüzde 50'si peş in ödendiği takdirde sıfır faiz imkanı sunuyor.

Ayr ıca, 60 aylık kredide ise yine yüzde 50'si peşin öde ndiğinde yüzde 0,50 gibi düşük faiz koşullan ile Kampanyadan yararlanmak mümkün.

Çamlıkent ve DBM İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, uygun koşullarla lüks konut 1ar sunduklarım anlatarak, "Müşterilerimize bir tbvden daha fazlasını, yepyeni ve kaliteli bir yaş.lamı sunuyoruz. Çamlıkentli olanlar, İzmir'in en gjüzel yerinde, kentin tamamına hakim bir köri:ez manzarası eşliğinde, en önemlisi de kentin yük selen yıldızı Çiğli'de şimdiden yerlerini almış oldı ılar" diye konuştu.

MASRAFLARI ÜSTLENDİ

 Öncü, sunduklan fırsatların altım da çizerek; "Bainkalar konut kredisi için düşük faiz imkanı sun mazken, biz bu masrafı üstlenerek, faiz farkım kendimiz ödüyoruz ve zor koşullarda emlak sahi Lbi olmak isteyen tüketiciye desteğimizi sunmuyoruz. Ev alacaklara ilaç gibi gelecek bu ayncailıklı kampanyamızı Nisan ayı sonuna kadar sürdürmeyi planlıyoruz. İzmir gibi bir şehirde, hele& hele Çiğli gibi bir semtte ev sahibi olmak, başllı başma bir ayncalık. 3 ayrı üniversitenin bird.en yer aldığı güzide Çiğli ilçesinde canlılığın arta Irak, ilerleyen süreçte daha kozmopolit bir yerleşim yerine dönüşmesi, dolayısı ile mevcut olan lakların da katlanarak artması bekleniyor.

Tüm t bu avantajlar bir yana, kentin en güzel k jşesiıade yaşamayı isteyenler ve huzur arayanlar için, aradıklan yer Çamlıkent olacak" dedi.

Hürriyet Ege

Yorum Yaz