maritbet girişmaritbet
Çamlıca'da Mesa 22 Kasım'da görücüye çıkacak

Çamlıca'da Mesa 22 Kasım'da görücüye çıkacak

Çamlıca'da Mesa projesi 22 Kasım Cuma günü satışa çıkacak

BU TANITIM TOPLANTISI İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

MESA'nın beklenilen projesi Çamlıca'da MESA, düzenlenecek basın lansmanı ile ilk kez tanıtılacak. Ayrıcalıklı yaşamların yeni adresi Çamlıca'da MESA basın lansmanına ilişkin detayları paylaşılacak.

Anadolu Yakası'nın eşsiz güzellikteki Çamlıca'sında yeni projemiz Çamlıca'da MESA yükseliyor. 

Farklı yapı konseptleri, ulaşım kolaylıkları, eşsiz olanakları ve yüksek standartları ile uzun zamandır beklenen Çamlıca'da MESA, eşsiz yaşam olanakları sunuyor. 

MESA Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Can Aynagöz ve MESA Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Tokatlı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Çamlıca'da MESA lansmanı lansmanı 22 Kasım Cuma günü saat 10.00'da Çamlıca'da gerçekleştirilecek.

MESA Mesken Sanayii A.Ş.

Tarih:   22 Kasım 2013 Cuma

Saat:    10.00 (Lansman)
              09.00 (Avrupa Yakası Servis Kalkışı) (Kalkış Noktası Bildirilecektir)
              
Yer:       Çamlıca‘da MESA –Kısıklı Mah. Bağlar Yolu Cad. Deva Sok. No:4 Üsküdar / İstanbul

Mesa Mesken imzasıyla Çamlıca'da hayata geçirilen Çamlıca'da Mesa projesi 115 konuttan meydana geliyor. 5 adet kendine ait yüzme havuzu olan özel villanın bulunduğu Çamlıca'da MESA, 5 adet 2 katlı, 15 adet 3 katlı olmak üzere toplam 20 adet apartmanda; 40 adet bahçe kullanımlı, 40 adet dubleks ve 30 adet de ara kat daire yer alıyor. 

Site içerisinde araç trafiğinin olmadığı Çamlıca'da MESA, Boğaziçi ve FSM köprülerine yakınlığıyla dikkat çekiyor. Çamlıca'da MESA projesinde konutların büyüklükleri 250 metrekare ile 980 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Çamlıca'da Mesa İletişim Bilgileri;

Web: http://www.mesacamlica.com

Telefon: 0 216 402 11 15

Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz