maritbet girişmaritbet
ByConcept’e yabancılardan yoğun ilgi

ByConcept’e yabancılardan yoğun ilgi

ByGroup’un 200 milyon dolar yatırımla Sultanbeyli’de inşa ettiği ByConcept, özellikle Sabiha Gökçen Havaalanı’na yakınlığı nedeniyle yabancı yatırımcıdan büyük talep görüyor

ByGroup'un 200 milyon dolar yatırımla Sultanbeyli'de inşa ettiği ByConcept, özellikle Sabiha Gökçen Havaalanı'na yakınlığı nedeniyle yabancı yatırımcıdan büyük talep görüyor.

ByGroup'un dünyanın dört bir yanındaki ofislerine başvuran yatırımcılar, sıfır faiz ve 40 ay vade imkanıyla ByConcept'ten ev sahibi oluyorlar.

ByGrouptarafından İstanbul Sultanbeyli'de 200 milyon TL'lik bir yatırımla hayata geçen ByConcept Projesi, yurt dışındaki yatırımcılardan büyük ilgi görüyor. ByConcept, Sultanbeyli'nin ilk iş oteli olacak olan ByOtell'i bünyesinde barındırmasının yanı sıra, çok katlı mağazalarıyla, ofisleriyle ve özellikle Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakikalık mesafesiyle yabancılar için birçok avantaja sahip. 

“Dünyanın dört bir yanında hizmet vermeye devam ediyoruz”

ByConcept'e lokasyonu ve sunduğu imkanları sayesinde gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getiren ByGroup İcra Kurulu Başkanı Mahmut Bayraktar; “Almanya, Avusturya, Avusturalya ve Fransa'daki ofislerimizle yurtdışında da hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Yabancı yatırımcılar, ByConcept'e özellikle Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakikalık mesafesi nedeniyle ilgi gösteriyorlar. Ağırlıklı olarak 1+1 daireleri tercih eden yatırımcılara çok cazip ödeme planı sunuyoruz. Türkiye'ye gelerek ByConcept'i yerinde görmek isteyen yatırımcılar ByOtell'de konaklıyor, Sultanbeyli'deki satış ofisimizde ByConcept'i tanıyor ve ardından da hayallerindeki daireyi satın alarak ülkelerine dönüyorlar. Son olarak aralarında Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı'nın da yer aldığı Kamerunlu 18 kişilik bir grup, ByConcept'i gezerek projeye ilişkin bilgi aldılar” dedi.

“Mütekabiliyet ile ekonomimize sağlanan katma değer artacak”

Yabancı yatırımcıların, TBMM Genel Kurulu'nda görüşülerek yasalaşması an meselesi olan Mütekabiliyet Yasası'nı beklediklerini vurgulayan Mahmut Bayraktar; “Mütekabiliyet Yasası ile yabancı yatırımcıların ülke ekonomimize sağladıkları katma değer artacak. Yasa sayesinde ByGroupolarak gelecekte hayata geçireceğimiz projelerde de yabancılardan büyük ilgi göreceğimize inanıyorum. Bugüne kadar ByConcept'te satılan dairelerin yüzde 10'unu yabancılar satın aldı. Yasa ile bu oranın daha da artacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Sıfır faizle 40 ay vade imkanı

Üç blok ve 326 konuttan oluşan projede, 40 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire seçenekleri bulunuyor. 79 bin 850 TL'den başlayan fiyatlarla tüketiciye sunulan ByConcept Projesi'nde yabancı yatırımcıya yüzde 30'u peşin olmak şartıyla kalanı sıfır faiz ve 40 ay vade imkanıyla satışa sunuluyor. Modern mimarisi, birinci sınıf malzeme kalitesi ve üst düzey teknolojik alt yapısı ile dikkat çeken ByConcept'de teslimatlar 2014 yılının ilk çeyreğinde başlayacak.

Byconcept İletişim Bilgileri

Web: www.byconcepthome.com

Telefon: 0216 398 16 16

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mahmut Bayraktar ByGroup'u ve ByConcept'i anlatıyor!
  • 05.06.2012 12:38

Mahmut Bayraktar ByGroup'u ve ByConcept'i anlatıyor!

ByGroup İcra Kurulu Başkanı Mahmut Bayraktar ByConcept projesini ve ByGroup hakk ...

By Concept’te fiyatlar 79 bin 850 TL’den başlıyor!
  • 14.03.2012 17:15

By Concept’te fiyatlar 79 bin 850 TL’den başlıyor!

By Group tarafından hayata geçirilen projede sıfır faizli ödeme fırsatları sunul ...

By Concept foto galerisi
  • 12.03.2012 13:19

By Concept foto galerisi

By Group imzasıyla Sultanbeyli'de hayata geçirilen By Concept projesine ait görü ...

Sultanbeyli Byconcepthome fiyat listesi 2014
  • 14.01.2014 13:03

Sultanbeyli Byconcepthome fiyat listesi 2014

Sultanbeyli Byconcept Evleri projesinde fiyat listesi 200 bin liradan başlıyor ...

Byconcept Home ödeme seçenekleri! 40 ay sıfır faiz!
  • 18.08.2013 11:17

Byconcept Home ödeme seçenekleri! 40 ay sıfır faiz!

Üç blok halinde inşa edilen Byconcept Home'un yüzde 65'i satıldı. Önce otur sonr ...

By Concept Sultanbeyli Evleri’nde yüzde 10 indirim fırsatı!
  • 04.08.2013 10:13

By Concept Sultanbeyli Evleri’nde yüzde 10 indirim fırsatı!

Teslimatı 2014 ilk yarısında yapılacak olan projede ayrıca peşin ödemelerde %10 ...