maritbet girişmaritbet
Büyükhanlı Barbaros’ta m2’si 6 bin dolara!

Büyükhanlı Barbaros’ta m2’si 6 bin dolara!

İstanbul Beşiktaş Balmumcu’da yapılan Büyükhanlı Barbaros’ta konutlar metrekaresi 6 bin dolardan satılıyor

 

 
Büyükhanlı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Beşiktaş Balmumcu'da yapılan Büyükhanlı Barbaros'ta konutlar metrekaresi 6 bin dolardan satılıyor. Büyükhanlı Barbaros'ta 108 ve 116 metrekarelik 1+1 daireler ile 143 metrekarelik 3+1 daireler bulunuyor. 

2011 sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edileceği Büyükhanlı Barbaros 11 bin metrekare arsa üzerinde 30 katlı blokta 138 konuttan oluşuyor.
İstanbul'un en pahalı konutları arasında yer alan Büyükhanlı Barbaros projesinde metrekare fiyatları 6 bin ile 8 bin dolar arasında değişiyor. Boğaz manzarasına sahip olan Büyükhanlı Barbaros projesinin en üst katında seyir terası bulunuyor.
 
Barbaros Sağdıç tarafından tasarlanan Büyükhanlı Barbaros'ta kapalı otopark, SPA, yarı açık yüzme havuzu, akıllı bina sistemleri, oto yıkama, housekeeping, depo alanları, 24 saat resepsiyon, güvenlik, boğaz manzaralı roof cafe bulunuyor. Ayrıca, Büyükhanlı Barbaros'ta yaklaşık 7 bin metrekarelik ofis ve mağaza kullanımına ait ticari alanlar da yer alıyor.
 


Büyükhanlı Barbaros iletişim bilgileri
Web: http://buyukhanlibarbaros.com
Tel: 0212 327 94 94

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz