maritbet girişmaritbet
Büyük metrekareli konutların yer aldığı 8 konut projesi!

Büyük metrekareli konutların yer aldığı 8 konut projesi!

Türk insanının büyük eve olan düşkünlüğü herkes tarafından bilinir. Her ne kadar ekonomik şartların ve aile yapısının değişmesine paralel olarak küçük metrekareli evlere olan talep artsa da, büyük metrekarel evlere olan ilgi de hala devam ediyor

 

Günümüzde stüdyo ve 1+1 olarak tabir edilen küçük metrekareli evler trend olsa da, Türk halkının büyük metrekareli eve sahip olma tutkusu hiçbir zaman bitmiyor. Çekirdek bir aileye sahip olsalar bile geniş ve ferah bir evde yaşamayı tercih ediyorlar. 
 
Öyle ki çoğu zaman yaşam kalitesini düşürmeyi göze alarak, uzun vadeli bir kredi borcuna girip, kendine yetecek küçük bir ev yerine daha büyük bir evi almayı tercih ediyorlar. Tüketicilerin bu tutkusunu bilen inşaat yatırımcıları her ne kadar projelerinde stüdyo ya da 1+1 gibi daire tiplerine ağırlık verseler de. muhakkak büyük metrekareli dairelere de yer vermeyi ihmal etmiyorlar. Bazı firmalar ise tamamı büyük metrekareli dairelerden oluşan projeler üretiyor. 
 
Şimdi büyük metrekareli projelerden sızın için seçtiklerimize bir göz atın isterseniz.
 
HERKESE YER VAR ÇENGELKÖY'DE MESA 
 
Farklı büyüklükteki daire seçenekleri ile her aileyi kucaklıyor MESA tarafından hayata geçirilen Çengelköy'de MESA, "İstanbul'un yakınında" değil tam merkezinde, doğa, tarih ve kültürel güzelliklerin kucaklaştığı noktada; kaliteli, çağdaş, güvenli ve huzurlu bir ortamda "mutlu yaşam"ın tüm altyapısını sunuyor. 100 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan projenin yüzde 80'ini yeşil alan oluşturuyor, Proje, 3'er katlı 46 bloktan oluşuyor. Her ihtiyaca uygun 6 farklı tipte bloğun bulunduğu Çengelköy'de MESA'da, büyüklükleri 80 ile 290 metrekare arasında değişen toplam 298 daire yer alıyor. Proje, 1+1'den 6+1'e kadar olan büyüklükteki daireleriyle, tek başına yaşayanlardan, birkaç nesil bir arada yaşayan en kalabalık ailelere kadar tüm ihtiyaçları karşılayan konut yapısıyla, mutlu, huzurlu ve güvenli bir yuva fırsatı sunuyor. 
 
DORA PARK DOĞA İÇİ YAŞAM İÇ İÇE
 
Beylikdüzü'nün Yeşil Vadi projesine komşu yükselen Dora Park, Beyazlar inşaat güvencesiyle İnşa ediliyor. 7 bin 500 metrekarelik bir alana konumlanan projede, 175 -185 metrekare 3+1,185-195 metrekare 4+1, 300 metrekare 5+2 çatı dubleksleri ve 320 metrekare büyüklüğe sahip 6+2 çatı dubleksleri yer alıyor. 
 
58 adet daire ve 16 adet ticari alandan oluşan Dora Park'ın Mart 2013'te tamamlanması planlanıyor. Projenin sosyal donatıları arasında fitness salonu, yüzme havuzu, sauna, hamam ve spa yer alıyor, ihtiyacınız olan her şeyin size dakikalar kadar yakın olduğu Dora Park, Avrupa yakasının en cazip noktasında konumlanıyor. 5M Migros, Bauhaus, Ece Marmara AVM, Beylikdüzü Migros AVM, Torium AVM, Carrefour, Medicana Hastanesi, Kolan Hastanesi Metrobüs, Tüyap Fuar Merkezi, Beykent Üniversitesi, kapalı pazar ve sayısız cafeler projenin etrafında sizlerin yanı başınızda bulunuyor. Dora Park ile sağlık, eğitim, alışveriş ve ulaşım ihtiyaçlarınız sizlere yemyeşil doğa ile birlikte sunuluyor.
 
SMYRNA PARK FARKLI ÇİZGİDE DEKORATİF ALTERNATİFLER
 
İdea Yapı tarafından izmir Narlıdere'de I hayata geçirilen Smyrna Park, konut sakinlerini özel hissettirecek detaylarla donatılıyor. Farklı çizgide dekoratif alternatifler yaratan Smyrna Park'ta brüt 320, 360, 380 metrekare daireler yer alıyor.
 
Her noktada kalitenin hakim olduğu konutlarda, 4 mevsim ısıcam, şifreli, uzaktan kumandalı, ahşap kaplamalı çelik kapı, özel tasarımlı iç kapılar ve dolaplar, birinci sınıf lamine ve masif parke yer döşemeleri, balkonlarda kırılmaz camlı, paslanmaz çelik veya alüminyum korkuluklar, seramik zemin kaplama, IDSL internet bağlantısı, kablolu yayın, uydu dijital altyapı, koridor ve giriş holünde porselen seramik kaplama döşemeler, doğal kaplama vestiyer dolabı ve merkezi elektrik süpürgesi alt yapısı bulunuyor. Smyrna'nın sosyal alanlarında, kuru temizleme, market, restoran, bay-bayan kuaför, çocuk oyun alanları ve kreş için ayrılmış bölümler de yer alıyor. 
 
TÜM DAİRELER MANZARALI SALOON RESİDENCE 
 
Birinci kattaki dairelerden bile manzara görülebiliyor
 
Gen Yapı tarafından İstanbul'un önemli lokasyonlarından Ümraniye Çekmeköy'de hayata geçirilen Saloon Residence, zengin sosyal aktivite alanları ile dikkat çekiyor.Projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve sınırlı sayıda 4+1 daire seçenekleri sunuluyor, 8 bin metrekare alan üzerinde, teraslı dairelerden oluşan Saloon Residence, Brener Mimarlık'tan İsmail Türedi tarafından tasarlanıyor. Proje, Ataşehir Finans Merkezi, otoban giriş ve çıkışlarına yakın mesafede yer alıyor. Projenin sosyal olanakları arasında açık ve kapalı havuz, soyunma kabini, fitness, sauna, Türk hamamı, basketbol sahası, cafe, çocuk oyun alanları, bakım odası, kapalı otopark ve güvenliğin yanı sıra birçok ayrıcalıklı hizmet sunuluyor. 
 
SON ŞANSLI BİRKAÇ AİLEYİ BEKLİYOR KORU KONAKLARI 
 
Bulunduğu bölgede yeşillikler içinde kalan son arazide konumlanıyor "1979 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren TMC İnşaat, şimdiye kadar gerçekleştirdiği alışveriş merkezi, iş merkezleri ve alt yapı inşaatlarından sonra şimdi de bir konut projesini hayata geçiriyor. Anadolu Hisarı Otağtepe'de inşa edilen Koru Konakları, sizleri sakin ve huzurlu bir yaşama davet ediyor. Şehrin merkezi noktalarından birinde yer almasına rağmen bol yeşil alan ve ağaçlarla çevrilen proje, 12 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 
 
6 bloktan oluşan projede, bahçe dubleksi, çatı dubleksi, 3+1 ve 4+1 olmak üzere farklı tipte 50 daire yer alıyor. Bir ailenin günlük hayatta ihtiyaç duyabileceği tüm detayları içinde barındıran Koru Konakları'nda yürüyüş yolları, yeşil alanlar, kapalı ve açık yüzme havuzu, fitness salonları ve spor sahası ile birlikte her daireye özel depo alanları ve 2 araçlık otopark alanı yer alıyor. 
 
KAYACİTY ÜST DÜZEYDE KONFOR 
 
7 bin 500 metrekarelik alan üzerinde 3+1, 4+1 ve dubleks seçenekleri bulunuyor 
 
Kayacity projesi Başakşehir/ Kayaşehir'de Celaloğlu İnşaat imzasıyla 16 dönüm alan üzerinde 11, 12 ve 13 katlı 4 blok halinde yükseliyor. Toplam 240 konuttan oluşan projenin inşaat alanı 46 bin metrekare, satılabilir alanı ise 33 bin 234 metrekare olarak belirlendi. Tüm dairelerin iç avluya dönük, geleneksel Türk aile yaşantısını ön plana çıkaran mimarisi ile dikkat çeken projede, 3+1, 4+1 ve dubleks seçenekleri sunuluyor. TEM otoyoluna 1,30 kilometre, Atatürk Havaalanı'na 15 kilometre uzaklıkta yükselen Kayacity projesi daire sahiplerinin ulaşımını kolaylaştırıyor. Kayacity projesinin sosyal alanlarında buhar odası, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness salonu, yoga-pilates stüdyoları bulunuyor. 
 
BAHÇELİ DAİRELER DE VAR NARLIFE 
 
Nevzat Sayın tarafından tasarlanan Narlife Maltepe'de daire fiyatları 160 bin TL'den başlıyor 
 
Doğayla iç içe olmaktan zevk alanların, denizin mavisinde kaybolmaktan mutluluk duyanların ve huzur içinde zaman geçirmek isteyenlerin aradığı tüm renkler Narlife'ta buluşuyor. Tepe inşaat tarafından Maltepe'de hayata geçirilen proje, sahil yoluna ve bağlantı yollarına olan yakınlığı ile dikkat çekiyor. Narlife, E-5'e 4, Bağdat Caddesi'ne 7, Boğaziçi Köprüsüne ise 18 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 609 konuttan oluşan Narlife'ta stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve bahçeli daire tipleri bulunuyor. NSMH Mimarlıktan Nevzat Sayın tarafından tasarlanan Narlife Maltepe'de daire fiyatları 160 bin TL ile 845 bin TL arasında değişiyor. 30 ayda tamamlanması planlanan projede, 60 ay yüzde 0,91 ve 120 ay yüzde 0,93 aylık faiz oranları ile konut kredisi fırsatı sunuluyor.
 
GENİŞ VE FERAH DAİRELER KARAMAN ÇINAR EVLERİ 
 
1+1'den 5+1'e kadar farklı büyüklükte daire seçenekleri sunuluyor 
 
75 konuttan olışan Karaman Çınar Evleri projesi 2.700 metrekarelik alana kuruluyor. Karaman inşaat tarafından yapılan Karaman Çınar Evleri'nde teslimler bir yıl sonra yapılacak. 
 
Projede satışı devam eden 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 5+2 139.000 TL'den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Karaman Çınar Evleri Projesinde otopark, ve sığınak, yüzme havuzu, bilardo salonu, fitness salonu bulunuyor. Projede bir yıl sonra yeni bir yaşam başlayacak. 
 
Exclusive Homes

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Narlife projesinin 3+1 örnek dairesi geziliyor!
  • 26.03.2013 13:33

Narlife projesinin 3+1 örnek dairesi geziliyor!

Tepe İnşaat'ın Maltepe'deki projesi Narlife'ın 3+1 örnek dairesi geziliyor. Vide ...

Makedonya’da Türk yatırımları
  • 17.03.2012 19:25

Makedonya’da Türk yatırımları

Makedonya’da binlerce konutluk projeyi Türk inşaat şirketleri üstlendi. ...

Narlife örnek daire görselleri yayında
  • 26.10.2013 13:24

Narlife örnek daire görselleri yayında

Tepe İnşaat imzasıyla inşa edilen Narlife projesinin örnek dairesini emlaktasond ...

SİNPAŞ YAPI LIVA İSTANBUL
  • 06.10.2011 14:42

SİNPAŞ YAPI LIVA İSTANBUL

37 yıldır geleceğin ihtiyaçlarına uyum sağlayabilecek, yüksek standartlarda birç ...

Mesa Çengelköy Bosphorus satışa çıktı
  • 08.07.2021 10:31

Mesa Çengelköy Bosphorus satışa çıktı

MESA Çengelköy Bosphorus lansmana özel avantajlar ve sınırlı sayıdaki dairesi il ...

Konut sektöründe fiyatlar yükseldi, peşinat oranı arttı!
  • 15.06.2021 11:37

Konut sektöründe fiyatlar yükseldi, peşinat oranı arttı!

Fiyatların geçen yıla göre %5.47 arttığı markalı konutlarda peşinat kullanım ora ...