maritbet girişmaritbet
Burada 5 farklı proje birbirine komşu!

Burada 5 farklı proje birbirine komşu!

Güneşli bölgesinde yer alan 5 proje, birbirlerine komşu arsalarıyla dikkat çekiyor

Türk ekonomisinin lokomotifi inşaat ve gayrimenkul sektöründe yeni projeler üretilmeye devam ediyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiği dönemde özel şirketlerin milyonlarca liralık yatırımları da dikkat çekiyor.

Kentsel dönüşümde ön planda olan ilçelerden Bağcılar'ın Güneşli Mahallesi ticaretin merkezi olarak görülse de yavaş yavaş konutlaşma başladı. Bölgede yer alan fabrika alanlarının üzerinde dönüşüm çalışmaları gerçekleştirilebiliyor. Ayrıca otel projeleri de bölgede ön plana çıkmış durumda.

Güneşli bölgesinde birçok proje yer alıyor. Ancak Ginza Güneşli, Sur Yapı Corridor, Ve Güneşli ve G Plus birbirine komşu yapısıyla dikkat çekerken yolun diğer tarafında kalan Greenist Konutları, lokasyonun çehresini değiştiriyor. Özellikle bu 5 proje birbirine olan yakınlığıyla dikkat çekiyor. İşte o projeler ve detayları;

Ginza Güneşli

80 konutluk bir proje olan Ginza Güneşli'de teslimler Eylül ayı sonunda başlayacak. 2+1 daire satışlarının tamamlandığı projede 3+1'lerin fiyatları 500 bin liradan başlangıç gösteriyor. 7 bin 470 metrekarelik alana kurulan proje Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyor. Banka kredisi kullanımına uygun olan Ginza Güneşli Evleri'nde son 15 dairenin satışı sürüyor. Proje, sosyal donatı alanlarıyla da ön plana çıkıyor.

Sur Yapı Corridor

Suryapı tarafından hayata geçirilmekte olan proje 505 daireden meydana geliyor. Arsa büyüklüğü 18 bin 200 metrekare olan projede konutlar 42 metrekare ile 337 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 78 bin metrekarelik inşaat alanıyla dikkat çeken Corridor sosyal alanlarıyla da ön plana çıkıyor. Yatırım değeri 270 milyon lira olan projede 3+1 ve 4+1 daireler tükendi.

Ve Güneşli

Depar Teknik Yapı-Teleset Mobilya ve Keleşoğlu ortaklığında inşa edilen ve 50 milyon liralık yatırımla yükselen Ve Güneşli projesinde 1+0 daireler tükendi. Fiyatların 300 bin lira seviyelerinden başladığı projede satışı süren 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar yer almakta. Konut kredisi kullanımına da uygun olan proje 9 bin metrekare arsa üzerinde 214 konut şeklinde inşa ediliyor. Ayrıca Ve Güneşli'de ticari alanlarda yer almakta.

Greenist

Teslimlerin Kurban Bayramı'nda başlayacağı Greenist Konutları'nda satışlar tüm hızıyla sürüyor. 80 dönümlük koru içerisinde 5 bloğa ayrılan ve içerisinde 174 daire bulunan Greenist Evleri'nde en büyük ilgiyi 3+1 konutlar görüyor. Saray Grup imzalı proje ağırlıklı olarak aile yaşamına uygun inşa edildi. Cazip ödeme seçenekleriyle dikkat çeken projede fiyatlar 357 bin lira seviyelerinden başlıyor.

G Plus Güneşli

Mar Yapı tarafından inşa edilen ve Divan markasıyla güçlenen G Plus'ta teslimler hemen gerçekleştiriliyor. Basın Ekspres Yolu'na çok yakın bir bölgede inşa edilen G Plus'ın arsa büyüklüğü 32 bin metrekare, daire sayısı ise 282 olarak belirlendi. Yatırım değeri 170 milyon lira olan G Plus Konutları sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çekiyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ve Güneşli projesinin maket videosu yayında
  • 18.11.2013 11:58

Ve Güneşli projesinin maket videosu yayında

Ve Güneşli projesinin maketini emlaktasondakika.com ekibi olarak satış ofisinde ...

Ve Güneşli Evleri'nin örnek daire videosu
  • 14.11.2013 12:59

Ve Güneşli Evleri'nin örnek daire videosu

Ve Güneşli Evleri projesinin örnek dairesini emlaktasondakika.com ekibi olarak y ...

Greenist Güneşli Evleri'nin şantiyesi ne durumda?
  • 24.07.2013 14:34

Greenist Güneşli Evleri'nin şantiyesi ne durumda?

Saray Grup tarafından hayata geçirilmekte olan Greenist Güneşli projesinde çalış ...

Greenist Güneşli'nin örnek daire videosu yayında!
  • 09.07.2013 14:37

Greenist Güneşli'nin örnek daire videosu yayında!

Saray Grup tarafından hayata geçirilen Greenist Güneşli projesinin örnek daire v ...

Ve Güneşli projesinin lansmanını izlemek için tıklayın!
  • 20.03.2013 11:05

Ve Güneşli projesinin lansmanını izlemek için tıklayın!

50 milyon lira yatırım değerine sahip olan Ve Güneşli projesinin lansmanından gö ...

Ve Güneşli projesinin tanıtım filmi yayında!
  • 19.03.2013 13:40

Ve Güneşli projesinin tanıtım filmi yayında!

Depar Teknik Yapı-Teleset mobilya ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığında hayata geçiri ...