maritbet girişmaritbet
Bulvar İstanbul projesinin yüzde 55’i 4 ayda satıldı

Bulvar İstanbul projesinin yüzde 55’i 4 ayda satıldı

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından İstanbul’un hızla gelişen Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesini

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Bulvar İstanbul projesinde satışlar hız kesmeden devam ediyor. Emlak konut projeleri içinde son üç aydır satış şampiyonu olan ve inşaatı hızla devam eden Bulvar İstanbul projesinde dairelerin %55'i dört ay gibi kısa bir sürede satıldı. Yaklaşık 800 adet dairenin satıldığı projede metrekare fiyatları ortalama 2 bin 600 TL iken proje tamamlandığında ise metrekare fiyat beklentisinin minimum 4 bin 500 TL olması öngörülüyor. 

Projede yoğunlukla 3+1 ve 4+1 daire tipleri satılırken; Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük sağlık projelerinden biri olacak olan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin temelinin atılması ile özellikle yatırımcılar tarafında ilgi gösterilen 2+1'lere olan talep artmaya başladı. 

‘'Bulvar İstanbul'' ulaşım açısından da avantajlı bir lokasyonda

Bulvar İstanbul lokasyon açısından da bir kesişme noktası. Projenin satış başarısında lokasyon büyük önem taşımaktadır. Tüm ihtiyaçlarınızı geniş bir bulvar üzerinde karşılayabilecek kapasitede, hem alışveriş keyfini yaşayabileceğiniz hem de gurme lezzetleri tadabileceğiniz restoran ve kafelerde tüm gün sosyalleşme imkanları ‘'Bulvar İstanbul'da'' sizi bekliyor.

Bulvar İstanbul'un size sunduğu güvenli ve konforlu yaşamdan uzaklaşmadan da tüm ihtiyaçlarınıza hızlıca ulaşmak, damak tadınıza uygun restoran seçenekleri arasında tercih yapmak ya da güzel bir günde kafede oturarak dostlarınızla keyifli bir sohbet imkanı bulmak için Bulvar İstanbul'da her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü.

Proje, bölgenin 3. köprü bağlantı yolu, metro gibi önemli aksların merkezinde bulunan ve ulaşım kolaylığı ile de İstanbul'un en büyük sıkıntılarından trafik sorununa da çözüm sunuyor. Ayrıca TEM Otoyolu'na yakınlığı da projeye artı değer katıyor.

Bulvar İstanbul genel görünümü

Bulvar İstanbul, Başakşehir bölgesindeki projesi ile yakın gelecekte yeni yatırımlarla İstanbul genelinde yatırımcıya en yüksek prim vaat eden lokasyonlar arasında da yer alıyor.

İki etap 15 bloktan oluşan 1555 dairenin yer alacağı projede 1+1'den 5+1'e kadar her ihtiyaca ve arayışa yönelik daire tipleri bulunuyor. İsmini iki etabın arasında bulunan ve pek çok mağaza, restoran ve kafenin bulunduğu, ağaçlıklı bölgenin arasında yer alan yürüyüş bulvarından alan BULVAR İSTANBUL Projesi'nin 2016 yılı ilk çeyreğinde teslim edilmesi hedefleniyor.

Şehrin Yeni Sosyal Yaşam Merkezi; Bulvar İstanbul'da hayat buluyor

BULVAR İSTANBUL projesi; göletlerin, şelalelerin, kamelyaların, lavanta ve gül bahçelerinin bulunduğu geniş peyzaj alanlarının yanı sıra renkli sosyal yaşamı ile de dikkat çekiyor. 

Projede, toplu yaşam alanlarında sosyalleşmenin sağlanması için oluşturulan aktivite alanları yer alıyor. Kültür merkezinde bulunacak özel sinema salonunda rezervasyon yaptırarak ailece veya komşularla film izleme imkânından kütüphaneye, kalabalık misafirlerin ağırlanabileceği veya davetlerin organize edilebileceği salon – lounge alanlarına kadar düşünülen pek çok ince detay, projeye ayrı bir değer katıyor. Projenin en dikkat çekici detayları arasında özellikle çocuk eğitim ve oyun odaları, spor tesisleri ve sıcak su havuzlarının da yer alması bulunuyor. 

Projeye ön talepte bulunmak isteyenler www.bulvaristanbul.com.tr, sitelerinden veya 444 66 10 numaralı telefondan başvuru yapabiliyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bulvar İstanbul havadan görüntülendi
  • 07.04.2017 11:35

Bulvar İstanbul havadan görüntülendi

Özülke - Özkar İnşaat tarafından inşa edilen Bulvar İstanbul projesinin mart ayı ...

Bulvar İstanbul'da konutlar hemen teslim ediliyor!
  • 28.01.2017 11:06

Bulvar İstanbul'da konutlar hemen teslim ediliyor!

Özülke - Özkar İnşaat tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul' ...

Bilal Aydoğan, Bulvar İstanbul'daki satış başarısını anlatıyor!
  • 19.03.2015 15:27

Bilal Aydoğan, Bulvar İstanbul'daki satış başarısını anlatıyor!

Bulvar İstanbul İş Ortaklığı İcra Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, projenin satış baş ...

Bulvar İstanbul projesinin yeni lansmanı yayında!
  • 25.06.2014 14:29

Bulvar İstanbul projesinin yeni lansmanı yayında!

Bulvar İstanbul projesinin düzenlenen en yeni lansmanı emlaktasondakika.com fark ...

Bulvar İstanbul 3+1 örnek daire videosu
  • 21.05.2014 13:55

Bulvar İstanbul 3+1 örnek daire videosu

Özülke-Özkar ortaklığında Emlak Konut GYO arsasında inşa edilen projenin 3+1 örn ...