maritbet girişmaritbet
Bulvar Atakent'te çok kazandıracak ön satışlar başladı!

Bulvar Atakent'te çok kazandıracak ön satışlar başladı!

Halkalı Atakent bölgesinin en değerli lokasyonunda yükselen Bulvar Atakent projesinde ön satışlar başladı.

Hayata geçirdiği projelerle adından sıkça söz ettiren Maksem, son olarak Halkalı Atakent bölgesinin çehresini değiştirecek bir yatırıma imza atıyor. İnşa çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği Bulvar Atakent projesi, Mayıs ayı itibariyle çok cazip fiyatlarla ön satış sürecine başladı.

Havaray, metro ve Marmaray gibi mega projelerin tam ortasında yer alan Bulvar Atakent, konumuyla yatırımcılarına çok kazandıracak. Ön talep sürecine özel yüzde 20'ye varan indirimlerle satışların başlayacağı projede aile konsepti ön planda tutuldu ve 1+1 dairelere yer verilmedi.

Emlaktasondakika.com olarak görüştüğümüz Maksem Group Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, Bulvar Atakent'le ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar…

Havarayın yanında, Atakent'in altın noktasında

“Bulvar Atakent, Halkalı'nın göbeğinde son kalan arsada inşa ediliyor. Projenin inşası tüm hızıyla devam ediyor. Atakent'in kendine özgü bir kitlesi var ve buna göre yapısı oturmuş durumda. Bizim projemiz ise belediyenin 30 metre yanında, Halkalı'nın tam meydanın inşa ediliyor. Yine gelecek metro ve havaray durağına çok yakın bir konumda yükseliyor. Hemen arkasında Acıbadem, Mehmet Akif Ersoy Hastanesi ve Sabahattin Zaim Üniversitesi gibi merkezlerin yanı başında yükseliyor”

Dükkandan kreşe tüm ihtiyaçlara cevap verecek

“Kendi içerisinde butik bir proje inşa ediyoruz. 391 daire ve 26 dükkandan meydana gelen, ayrıca kreşi bulunan bir projeden bahsediyoruz. Özellikle peyzaj alanlarıyla öne çıkan bir yatırım olacak. Diğer projelerdeki tecrübelerimizin hepsini buraya yansıtıyoruz”

Ön talep satışları başlıyor

“Ön talep süreci devam ediyoruz ve önümüzdeki günlerde ön talep satışlarına başlayacağız. Burada yoğun bir talep olduğu için kısa sürede satışları başlatacağız. Ayrıca burada çok cazip ödeme seçenekleri sunuyoruz”

İnşaat son sürat

“Bugün itibariyle iki blokta kaba inşaatı bitirdik, üçüncü blok bitmek üzere. Bodrum otoparklarının ve sosyal tesisin yüzde 45'lik bölümünde de kaba inşaatı bitirdik. Eylül ayında lansmana çıkmayı planlıyoruz, o dönemde tüm projenin kaba inşaatını tamamlamayı hedefliyoruz”

Ön talepte alan çok kazanacak

“Biz bu projeyi 5 bin 800 lira bandından çıkacağız ancak ön talep döneminde gelen müşterilerimize, ilk yatırımcı fırsatını sunacağız ve yüzde 15-20 seviyesine iskonto uygulayacağız. Bu da rakamların 4 bin 750 lira seviyesine gelmesi anlamına geliyor. Bu çok kısa süre için geçerli olan bir kampanya”

Şehrin merkezinde

“Atakent bölgesi çok değerli bir bölge, burada yeni bir arsa daha bulamazsınız. Marmaray, havaray ve metroyla birlikte değeri daha da artacak. E5, Tem otoyolu gibi merkezler projemize çok yakın bir konumda bulunuyor. Bulvar Atakent ise bölgenin çekirdek noktasında yükseliyor. Aile konseptini öne çıkardık ve 1+1 dairelere yer vermedik. Burada konut alan herkes kazanacak”

Devletin teşvikleri sektöre güven verdi

“Dolar gevşemeye başladı, insanların kafalarında soru işareti kalmadı. Referandumdan sonra çok pozitif bir hava esmeye başladı. Uçağın burnu artık havaya kalktı, sektör olarak bunu görebiliyoruz. Özellikle devletin teşvikleri piyasaya müthiş bir güven kazandırdı”

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bulvar Atakent Halkalı projesi animasyon filmi!
  • 02.05.2017 17:06

Bulvar Atakent Halkalı projesi animasyon filmi!

Maksem Oğuzkağan ortaklığında Halkalı Atakent bölgesinde inşa edilmekte olan Bul ...

Halkalı Bulvar Atakent'in maket videosu yayında!
  • 01.05.2017 17:14

Halkalı Bulvar Atakent'in maket videosu yayında!

Halkalı Atakent bölgesinde inşa edilmekte olan Bulvar Atakent'in satış ofisinde ...

Bilal Aydoğan, Bulvar Atakent projesini anlattı!
  • 01.05.2017 17:13

Bilal Aydoğan, Bulvar Atakent projesini anlattı!

Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, Bulvar Atakent projesinin ayrınt ...

Bulvar Atakent projesinde indirim avantajı!
  • 27.05.2017 14:47

Bulvar Atakent projesinde indirim avantajı!

Bulvar Atakent'te stoklarla sınırlı dairelerde yüzde 20 indirim veya 60 ay sıfır ...

Bulvar Atakent Halkalı projesinde fiyatlar güncellendi!
  • 09.05.2017 17:15

Bulvar Atakent Halkalı projesinde fiyatlar güncellendi!

Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından inşa edilen Bulvar Atakent projesinin fiya ...

Bulvar Atakent projesinde ön satışlar başladı
  • 04.05.2017 09:33

Bulvar Atakent projesinde ön satışlar başladı

Atakent'in son gözdesi Bulvar Atakent projesinde daireler metrekareleri 4 bin 70 ...