maritbet girişmaritbet
Bu projeye ilgi çok büyük..!

Bu projeye ilgi çok büyük..!

KARDEN İnşaat, son dönemde inşaat sektörünün gündemini oldukça meşgul eden ve kamuoyunda merakla takip edilen kentsel değişim sürecinin sembolü olmaya hazırlanıyor.

KARDEN İnşaat, son dönemde inşaat sektörünün gündemini oldukça meşgul eden ve kamuoyunda merakla takip edilen kentsel değişim sürecinin sembolü olmaya hazırlanıyor. KARDEN İnşaat'ın, Esenyurt'ta inşa ettiği Symbol İstanbul projesi, süreçle birlikte kentsel değişimin de sembolü olacak.

Yatırımcılarına kazandırdıklarının yanı sıra bulunduğu lokasyona kattığı değerlerle de dikkat çeken KARDEN İnşaat, sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. Halk arasında ‘Kentsel Dönüşüm Yasası' olarak bilinen ‘Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi'  hakkındaki Kanun Taslağı'nın çıkmasıyla birlikte olumlu gelişmeler yaşanacağına dikkat çeken KARDEN Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, “Bu gelişmeler ışığında inşaat sektöründe 2012 yılının 2011'e oranla daha fazla büyüme yaşanacağına inanıyoruz” dedi.

2012 yılında yüksek nitelikli ofis binalarının, nitelikli ve ulaşılabilir fiyatlı konut projelerinin ön plana çıkacağına işaret eden Karadeniz, geçmişe göre mimari açıdan eser niteliği taşıyan ve konseptinde ince detayların düşünüldüğü projelerin ve yeşil bina kriterlerinin dikkat çekeceğini vurguladı. KARDEN İnşaat'ın karma konseptli projesi Symbol İstanbul'un bu kriterler ışığında inşa edildiğini söyleyen Karadeniz, konuyla ilgili sözlerini şöyle sürdürdü:

“Symbol İstanbul'un inşa edildiği Esenyurt bölgesinde kentsel değişim hareketleri 2008 yılı itibariyle başladı. Esenyurt için Türkiye'de ilk kentsel değişimin başladığı yer diyebiliriz. Hali hazırda sanayisinden konutuna ve alışveriş merkezlerine kadar değişen bir Esenyurt var.İstanbul'a gelen yatırımcıların en büyük gözdesi durumunda bir lokasyon. Ayrıca Esenyurt, İstanbul gayrimenkul piyasasında en fazla konut alımının yapıldığı ilçelerin başında geliyor. Symbol İstanbul da böyle bir lokasyonun sembolü haline gelecek bir proje.”

Symbol İstanbul İletişim Bilgileri

Web: www.symbolistanbul.com

Telefon: 0212 444 61 10

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sembol İstanbul'a gökyüzünden bakın!
  • 21.04.2015 15:54

Sembol İstanbul'a gökyüzünden bakın!

Esenyurt'ta inşa edilen Sembol İstanbul'un inşaat çalışmalarını Emlaktasondakika ...

Paşa Karadeniz, "Symbol'ün yanı sıra butik bir projemiz olabilir"
  • 13.09.2014 15:45

Paşa Karadeniz, "Symbol'ün yanı sıra butik bir projemiz olabilir"

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz ile CNR Emlak Fuarı 2014'te ...

Paşa Karadeniz, Sembol İstanbul projesini anlattı
  • 17.05.2014 17:18

Paşa Karadeniz, Sembol İstanbul projesini anlattı

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, Esenyurt'ta hayata geçirdik ...

Paşa Karadeniz sektördeki gelişmeleri değerlendiriyor
  • 09.04.2012 10:43

Paşa Karadeniz sektördeki gelişmeleri değerlendiriyor

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, inşaat sektörünü ve konut k ...

Symbol İstanbul lansmanı!
  • 17.03.2012 19:48

Symbol İstanbul lansmanı!

Karden İnşaat, merakla beklenen Symbol İstanbul projesini görücüye çıkardı. ...