maritbet girişmaritbet
Brooklyn Park Fikirtepe'ye kısa sürede rekor talep

Brooklyn Park Fikirtepe'ye kısa sürede rekor talep

Metrekare birim fiyatlarının 5 bin 500 liradan başlayacağı proje Pana-Selimoğlu ortaklığında inşa ediliyor

“Yeni Fikirtepe”nin sembol projesi Brooklyn Park'ta 10 Mayıs tarihine kadar ön talep toplanmaya başladı. 1 Mayıs'ta başlayan ön talep toplama dönemine kısa sürede büyük bir ilgi geldi.

Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığında ‘Yeni Fikirtepe'de hayata geçirilen Brooklyn Park'ın ön talep toplama dönemine yoğun ilgi geliyor. Projeye, internet ve telefon üzerinden günde ortalama 80 kişi ön talepte bulunuyor.

Lansman öncesinde metrekaresi 5.500 TL'den başlayan avantajlı fiyatlarla ön talep toplanılan Brooklyn Park'a başvuru yapanlar, lansman tarihi olan 14 Mayıs' dan önce ev sahibi olabilecekler.

FİKİRTEPE'NİN DÖNÜŞÜMÜNDE SEMBOL OLDU

Brooklyn Park, İstanbul'un en değerli bölgelerinden Fikirtepe'nin kentsel dönüşümünde örnek niteliğinde konumlanıyor. Brooklyn Park ile dönüşüme tabi tutulan alanda yürütülen başarılı yönetim süreciyle, tüm hak sahipleriyle anlaşmaya varıldı. Yıkım çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğü proje alanı, bölgenin en aktif şantiyesi olarak da öne çıkıyor.

SELİMOĞLU: “5.000 KONUT İNŞA EDECEĞİZ”

Yeni Fikirtepe'nin uzun süreden beri beklendiğini ve bu talebin normal olduğunu belirten Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu; Yeni Fikirtepe'nin oluşumunda önder bir rol üstlendiklerini, farklı projelerle birlikte yaklaşık 5.000 konut üreteceklerini dile getirdi. Fikirtepe'nin konumu itibariyle yüksek yatırım potansiyeli taşıdığına inandıklarını ve bu nedenle yüksek bir talep olduğunu belirten Selimoğlu; Brooklyn Park projesinin ön talebine gelen talebi normal karşıladıklarını söyledi.

UFUK; “DENGELİ BİR SATIŞ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Dengeli bir müşteri profili oluşturmayı hedeflediklerini, sınırlı sayıda sundukları daireleri öncelikle meslek gruplarına sonra yurtiçi ve yurtdışı talebine bakarak satacaklarını söyleyen Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk; “Son dönemde bazı projelerde ağırlıklı olarak yurtdışının hedeflendiğini, bu tip projelerden satın alan yabancıların da memnun kalmadığını, kendilerinin Türkiye'de Türkler ile beraber yaşamak için buradan ev aldıklarını, sadece kendi memleketlerinden kişilerin ev aldıklarını duyunca hayal kırıklığı yaşadığını belirtti. Aynı şekilde iç piyasada benzer bir yol izleyeceklerini, kendilerine gelen meslek gruplarından talebi farklı yapı adalarındaki projelerine bölmeyi planladıklarını, ancak her zaman ilk gelenin ilk alma hakkının olduğunu söyledi.

Proje, Yeni Fikirtepe'nin en gözde noktasında, E5 VE TEM otoyollarının hemen yanında, iki Metro İstasyonu, Metrobüs ve Marmaray bağlantısı ile 2016 yılında açılacak olan Avrasya Oto Tüneli'nin  hemen girişinde konumlanıyor. Brooklyn Park konumu itibariyle İstanbul'un iki ucu ve tarihi yarımada arasında hızlı ve kolay bir ulaşım imkanına sahip.

4 milyon metrekare inşaat kapasitesi ile, 140.000 kişinin yaşayacağı, 60.000 kişinin çalışacağı modern bir kente dönüşecek Yeni Fikirtepe'de, Brooklyn Park mimarisi ve donatılarıyla bölgenin merkezini oluşturacak.

Brooklyn Park Fikirtepe foto galerisi için tıklayın!

Brooklyn Park İletişim
Web: http://brooklyn.com.tr/
Telefon: 444 80 11

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Brooklyn Park Fikirtepe reklam filmi yayında
  • 26.05.2014 11:22

Brooklyn Park Fikirtepe reklam filmi yayında

Fikirtepe'de Selimoğlu ile Pana Yapı ortaklığında inşa edilen Brooklyn Park proj ...

Brooklyn Park Fikirtepe'nin lansmanı yayında
  • 15.05.2014 15:37

Brooklyn Park Fikirtepe'nin lansmanı yayında

Pana-Selimoğlu ortaklığında inşa edilen Brooklyn Park projesinin basın toplantıs ...

Brooklyn Park Fikirtepe tanıtım filmi
  • 14.05.2014 16:17

Brooklyn Park Fikirtepe tanıtım filmi

150 milyon lira yatırım değerine sahip olan projenin dikkat çeken tanıtım filmi ...

Kürşat Ufuk, Brooklyn Park'ın detaylarını açıkladı
  • 14.05.2014 14:23

Kürşat Ufuk, Brooklyn Park'ın detaylarını açıkladı

Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, Brooklyn Park projesinin detayları ...

Hızır Selimoğlu, Brooklyn Park projesini anlattı
  • 14.05.2014 13:55

Hızır Selimoğlu, Brooklyn Park projesini anlattı

Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığında inşa edilen Brooklyn Park projesinin d ...

Brooklyn Park Fikirtepe projesinin foto galerisi
  • 01.05.2014 11:38

Brooklyn Park Fikirtepe projesinin foto galerisi

Pana-Selimoğlu ortaklığında inşa edilen proje geniş yeşil alanlarıyla dikkat çek ...