maritbet girişmaritbet
Brandium ile Ataşehir'e dördü bir yerde kuruyor

Brandium ile Ataşehir'e dördü bir yerde kuruyor

İstanbul Finans Merkezi'nin ev sahibi Ataşehir'de 6 yıl önce ilk markalı projeyi yapan Emay İnşaat, son Brandium Ataşehir'i de vitrine çıkardı

Emay inşaat, Ataşehir'in doğusunda 5 ay önce inşaatına başladığı Brandium projesini vitrine çıkardı. Otel, AVM, kongre merkezi ve rezidanslardan oluşan 'Dördü bir yerde' projesini, turizmci ortağı Erko Group ile birlikte yapan şirket, İstanbul Finans Merkezi projesine ev sahipliği yapan Ataşehir'de yeni bir yaşam merkezi oluşturuyor.

1'e 3 kazandırdık

AVM ve otel 2012, konutlar ise 2013 yılında teslim edilecek. 1 milyar dolarlık Brandium Ataşehir'de konutların metrekare fiyatı 4 bin 300 ile 4 bin 800 TL arasında. Emay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Çağlar, fiyatlann birkaç yıl içinde 3'e katlanacağını savunarak "Örneğin ilk projemiz Kent Plus'ta yatırımcılar 1'e 3 kazandı. Biz hakkında şikayet olmayan bir şirketiz" dedi.

Ataşehir'in en yüksek bölgesinde yükse' Brandium Ataşehir, homeofis öjarafc da kullanılabilecek 1500 konuta yer veriyor. 3 farklı blokta, deniz manzaralı 80 farklı daire tipi bulunuyor. 5 f katta bir özel kat bahçeleri, 4 metreye yakın tavan yüksekliği olan proje, 120 bin metrekare alanda kuruluyor. 4 katlı AVM'de bazıları Türkiye'ye ilk kez giren 250 marka bulunacak. Kiralanabilir bu alan ise 60 bin metrekare olacak.

 

30 katlı otel ve rezidans

İçerisindeki beş yıldızlı ve 678 yatak kapasiteli oteli ortaklar birlikte işletecek. Projede 1600 kişilik kongre salonları var. Kulelerin yüksekliği 29 ve 30 kat olurken, daire büyüklükleri 40 ile 350 metrekare arasında tasarlandı. Fiyatlar 170 bin liradan başlıyor.


Brandium Ataşehir iletişim bilgileri

Web: http://www.brandiumatasehir.org/

E-posta: [email protected]

Tel: 444 12 00

  • Etiketler:

Yorum Yaz