maritbet girişmaritbet
Brandium Ataşehir'de m2’si 4300 TL’ye!

Brandium Ataşehir'de m2’si 4300 TL’ye!

Emay inşaat ve Erko Group tarafından Ataşehir’de hayata geçirilen Brandium Ataşehir projesinde konutlar m2’si 4300 liradan başlayan fiyatlarla yarın satışa çıkacak

Kentplus projesi ile İstanbul'a değer katan, yatırım ve yaşam fırsatları sunan EMAY İnşaat şimdi de Erko Group ile beraber, Ataşehir'in sembolü olacak Brandium Ataşehir Yaşam ve Alışveriş Merkezi'ni yarın (8 Haziran 2011) satışa sunuyor.

Brandium Ataşehir'de m2 fiyatları 4300 ile 4800 lira arasında değişiyor. AVM ve otel yatırımı hariç 500 milyon dolar yatırımı olan projenin toplamda ise 1 trilyon dolara yakın yatırımla hayata geçirilmesi planlanıyor.

Ataşehir Brandium'da peşin ödeme ve banka kredileri seçenekleri sunuluyor.  Ayrıca müşteriye özel ödeme planları da sunuluyor.

Ataşehir'in en yüksek bölgesinde, şehrin merkezinde, bütün bağlantı noktalarının kesişme noktasında yükselecek Brandium Ataşehir, sadece modern bir yaşam alanı değil, Ataşehir'in eksiklerini tamamlayacak kadar yenilikçi bir bakış açısının ürünü.

38 metrekare stüdyolardan 350 metrekareye kadar farklı konutlar bulunuyor. Brandium Ataşehir'de fiyatlar 170 bin liradn başlıyor.

Stüdyo, 1+1, 1.5+1,2+1, 2.5+1, 3+1, 4+1,5+1 seçeneklerinden oluşan 1500 konut, tamamının residence hizmetinden faydalanacağı, 3 farklı blokta, deniz manzaralı 80 farklı daire tipi bulunuyor. 4+1, 5+1 ve penthouse2lar henüz satışa sunulmadı.

5 katta bir özel kat bahçeleri, 4 metreye yakın tavan yüksekliği, su konseptli yeşil alanlar,yürüyüş parkurları, yüzme havuzları, özel havuzlu teras katları,spor tesisi, kreş gibi yaşam alanlarının yanı sıra; otel, alışveriş merkezi ve home office projelerini de içeren Brandium Ataşehir sadece kendi sakinlerine değil, Ataşehir'in gelişimine hizmet edecek kadar büyük ve kapsamlı bir içeriğe sahip.

120.000 m2, 4 katlı alışveriş ve yaşam merkezinde ev tekstilinden kozmetiğe, elektronikten giyime kadar farklı ürünler sunan 250 mağaza bulunacak. Alışverişin çok ötesinde bir deneyimi ziyaretçilerine yaşatmayı amaçlayan mekanda kültürel faaliyetlere ayrılmış alanlar, gençler ve çocuklar için tasarlanan eğlence merkezleri, dünya mutfaklarından fast food'a kadar farklı seçenekler sunan restoranlar, bowling salonu, sinema ve tiyatro salonları gibi hayata renk katacak pek çok hizmet yer alacak.

 Brandium Ataşehir içerisinde yer alan beş yıldızlı ve 678 yatak kapasiteli otel ise hem Brandium Ataşehir sakinlerine hem de Ataşehir'e hizmet verip, Ataşehir'e değer ve prestij katacak.

Sosyal bakış açısı, yatırımın değerini yükselten artıları, Emay İnşaat ve Erko Group'un mühendislik ve mimari konusundaki titizliği gibi pek çok özelliği ile ön plana çıkan Brandium Ataşehir, sakinlerine konforlu bir ev yaşamından çok daha fazlasını sunmakta, Ataşehir'in değerini yükseltmeye yönelik bir imza olarak farklı bir konuma oturmaktadır.

 Brandium Ataşehir Yaşam ve Alışveriş Merkezi'nde AVM 2012'de, konut ve rezidanslar 2013 yılında tamamlanacak.

 

Brandium Ataşehir iletişim bilgileri

Web: http://www.brandiumatasehir.org/

E-posta: [email protected]

Tel: 444 12 00

  • Etiketler:

Yorum Yaz