maritbet girişmaritbet
Brandium Ataşehir’de kaç konut satışa çıktı?

Brandium Ataşehir’de kaç konut satışa çıktı?

5 yıldızlı otel, home ofis, AVM ve rezidanslardan oluşan Brandium Ataşehir’de 1150 konuttan 240'ı satışa sunuldu

Kent Plus markalı konut projeleriyle bilinen Emay İnşaat, Erko Grup'la birlikte Ataşehir'de yaklaşık 1 milyar dolar değerinde Brandium Ataşehir projesine başladı.

5 yıldızlı otel, home ofis, AVM ve rezidanslardan oluşan projede, bin 150 konuttan 240'ı satışa sunuldu. Dairelerin metrekare fiyatlarının 4 bin 300-4 bin 800 lira arasında değiştiği Brandium'da stüdyodan 5+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. 80 farklı tipte dairenin yer alacağı projede1+1 Sütüdyo daireler, 170 bin, 1+1 daireler 300 bin, 2+1 daireler 478 bin, 3+1 daireler ise 630 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede yer alan AVM ve otel 2012'de, konutlar ise 2013'te tamamlanacak.

Metrekaresi 12 bin TL'yi bulur
Emay İnşaat yönetim Kurulu Üyesi Hakan Çağlar, Avrupa Yakası'nda Büyükdere aksındaki özellikli rezidans projelerini Anadolu Yakası'na taşıdıklarını belirterek, Anadolu Yakası'nın yaşam kültürüne paralel, rezidans yaşamı ile sosyal alanları harmanladıklarını anlattı. Brandium'da rezidans bloklarında 5 katta bir özel kat bahçeleri yer alacağını ifade ederek, projenin ayrıcalıkları arasında 4 metreye yakın tavan yüksekliği, su konseptli yeşil alanları, yürüyüş parkurları, yüzme havuzları, özel havuzlu teras katları, spor tesisi, kreş gibi yaşam alanlarını gösterdi. Projedeki rezidanslarda metrekare satış fiyatının 4 bin 300 ile 4 bin 800 TL arasında değiştiği bilgisini veren Çağlar, bu rakamın 12 bin liralara kadar çıkacağını öngördüğünü kaydetti.

Otel ve avm'de var
Çağlar,proje içinde 5 yıldızlı ve 678 yatak kapasiteli bir otel ile 60 bin metrekare kiralanabilir alana ve 250 mağazayasahip 4 katlı alışveriş merkezininde yer alacağını anlattı. Projenin yapılacağı arsanın sahibi ve projenin yüzde 50 ortağı Erko Gruoup'un yönetim kurulu üyesi Yılmaz Korkmaz da, Suena ve Silince otelleriyle turizm sektöründe olduklarını belirterek, rezidans hizmetlerini ve otel işletmesini kendilerinin yapacağı bilgisini verdi. Korkmaz büyük ihtimalle otelin Suena olarak hizmet vereceğini söyledi. İstanbul'un giderek zenginleştiğini söyleyen Hakan Çağlar, "Yurtdışından gelen otel başvuruları yapanların yaklaşımı dikkat çekici. İstanbul için 'para makinesi' diyorlar" dedi.

Brandium Ataşehir iletişim bilgileri

Web: http://www.brandiumatasehir.org/

E-posta: [email protected]

Tel: 444 12 00

  • Etiketler:

Yorum Yaz