maritbet girişmaritbet
Bosphorus City Halkalı'da 176 bin liraya!

Bosphorus City Halkalı'da 176 bin liraya!

Sinpaş Bosphorus City, “Yaşayan Boğaziçi” temalı peyzaj projesi ile Boğaz’ın tüm güzelliklerini günlük yaşama taşıyor. Bosphorus City Halkalı'da konut fiyatları 176 bin liradan başlıyor


    
Bosphorus City Halkalı, “Yaşayan Boğaziçi” temalı peyzaj projesi ile Boğaz'ın tüm güzelliklerini günlük yaşama taşıyor. Semtlerin karakteristik özellikleri doğrultusunda, Sinpaş Bosphorus City oksijen kaynağı çeşit çeşit korular, Boğaz'a uygun bitki seçimleri temaya uygun olarak planlanan özel peyzajı ile yaşamı yeşillendiriyor.
 
Her bahar İstanbul Boğazı'na başka bir güzellik katan ve Boğaz'ı taç gibi süsleyen erguvanlar, İstanbul'un ikinci boğazı olan Bosphorus City Halkalı'ya renk katıyor. Bosphorus City evlerinde korular, özel peyzajlı sürpriz bahçeler, suların içinden yükselen erguvan ağaçları arasında yer alan Erguvan Evleri, mis kokulu bahçeler arasında yaşamınızı yeşillendiriyor.
 
Oksijen Kaynağı Erguvan, Hisar Ve Bebek Korusu   
Bosphorus City'nin akciğeri korular, erguvan, ıhlamur, meşe, akçaağaç, sığla ve çınar gibi çok sayıda ağaç türünü barındırıyor. Bosphorus City Halkalı projesi sakinlerinin her türlü dinlenme, eğlenme, gezi ve spor etkinliklerine ev sahipliği yapan koruların Boğaz'a sırtını dayamış yamaçlarında, geniş çim alanları ile araç yolu boyunca ihtişamlı ağaçlar göz ziyafeti sunuyor. Bosphorus City Halkalı, yamaç bitimlerinde birbirini takip eden, içlerinde Erguvan ağaçları kullanılan su kanalları, koruları birbirlerine bağlayarak aradaki güzellikleri daha da muhteşem kılıyor. 
 
Bosphorus City Halkalı'da yedi tepeli oyun alanları
Bosphorus City'de farklı yaş gruplarına göre düzenlenmiş çocuk oyun alanları,  “Yaşayan Boğaziçi” konseptine uygun olarak, Boğaziçi mekanlarını çağrıştırıyor. Oyun alanlarının bir kısmı Yedi Tepeli İstanbul olgusundan yola çıkılarak oluşturulan tepeciklere kurulurken, çocuklara klasik oyun aletleri sunmaktansa, beş duyuya hitap eden duyu parkları ve oyun alanları sunuluyor.
 
Sinpaş Bosphorus City'de engelliler için düşünülen ayrıcalıklar
Bosphorus City Halkalı'da evler ve sosyal alanlar arasında tekerlekli sandalye ile geçişlerin sağlanabileceği genişlikler oluşturulmaya özen gösterilerek tüm yolların eğim dereceleri buna göre tasarlandı. Sinpaş Bosphorus City'de, yaşlı kişiler için yürüyüş ve yaya akslarında yer yer dinlenme amaçlı oturma bölümleri de bulunuyor. Bosphorus City Halkalı'da hültür-fizik aletlerinin bulunduğu noktalarda özellikle engelli kullanıcıların ölçütlerine uygun malzemeler de yer alıyor. Meydanlara ulaşımda engelliler için merdiven yerine geçişler rampa olarak tercih edilerek, kolaylık sağlanıyor.
 
Bosphorus City Halkalı'da pilates ve yoga alanı
Aktif sporlarla uğraşmayı tercih etmeyen site sakinleri için alternatif oluşturmak ve sosyal ilişkileri pekiştirmek amacıyla pilates-yoga tarzı, bedensel ve ruhsal gelişime hitap eden bir alan da Sinpaş Bosphorus City'nin ayrıcalıkları arasında. Böylece Bosphorus City Halkalı projesinde ruh dinginliğine önem veren ve spor yapmak isteyenleri bir noktada buluşturan pilates ve yoga alanı, İstanbul'un yedi tepesinin temsil edildiği alanda tepelerden birisi üzerine konumlandırılmış ve işlevine uygun olarak oldukça sakin bir noktada yer alıyor.
 
Bosphorus City'de fiyatlar 176 bin liradan başlıyor
Bosphorus City Halkalı projesi 246 bin metrekare arsa üzerinde 348 bin metrekare inşaat alanına sahip. 60- 761 metrekare büyüklüğünde 1+1'den 5+1'e kadar daireler ve 5+2 müstakil yalılar olmak üzere toplam 2.794 konutun yer aldığı Bosphorus City Halkalı'da fiyatlar 176.374 TL ile 2,6 milyon TL arasında değişiyor.

Sinpaş Bosphorus City'de stüdyolar 176.374 TL'ye, 1+1'ler 193.760 TL'ye, 2+1'ler 281.186 TL'ye, 3+1'ler 343.31 TL'ye, 4+1'ler 793.205 TL'ye, yalılar ise 2.742.000 TL'ye satılıyor.

Bosphorus City Halkalı projesinde stüdyo tipindeki konutların peşinatları 8.819 TL'den, taksitleri ise 1.235 TL'den başlarken; yalıların peşinatları 130.404 TL'den, taksitleri ise 18.257 TL'den başlıyor. İnşaatına Haziran 2008'de başlanan Sinpaş Bosphorus City'de 1. etap Haziran 2010'da, 2. etap Aralık 2010'da, 3.etap Nisan 2011'de ve 4. etap Aralık 2011'de teslim edilecek.
Bosphorus City Halkalı projesinin sosyal alanlarında; açık ve kapalı kumsallı yüzme havuzları, tenis kortları, squash sahaları, mini golf sahası, fitness merkezi, pilates ve yoga alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, 27 bin metrekarelik Su ve Boğaz konsepti, 90 bin metrekarelik peyzaj ve yeşil alan mevcut.


İletişim bilgileri
Web: www.bosphoruscity.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0212 444 1 440
 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz