maritbet girişmaritbet
Bodrum Konak Evleri’nde dairelerin fiyat aralığı ne kadar?

Bodrum Konak Evleri’nde dairelerin fiyat aralığı ne kadar?

Turgutreis’te 57 konuttan meydana gelen Konak Evleri'nde fiyatlar 115 bin lira ile 225 bin lira arasında değişiyor.

Bodrum Konak Evleri'nde Turgutreis'te 57 konuttan meydana geliyor. Panoramik deniz manzarası ve gün batımı manzarası bulunan proje Bodrum'a 18, Havaalanı'na ise 48 kilometre mesafede bulunuyor.

Ottoman Life- Pet Holding'in, Bodrum Turgutreis'te 9 dönüm arsa üzerinde inşa ettiği Konak Evleri'nde oturum baladı.

Büyüklükleri 80 metrekare ile 165 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde konutlardan meydana gelen Konak Evleri'nde fiyatlar 115 bin lira ile 225 bin lira arasında farklılık gösteriyor. Bodrum Konak Evleri'nde
tüm bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor.


Bodrum Konak Evleri'nde bina modelleri Manolya, Yasemin ve Orkide isimlerini alıyor. Manolya Evleri'nde 1+1 ve 2+1 konutlar; Yasemin Evleri'nde 2+1 konutlar ve Orkide Evleri'nde 2+1 ile 3+1 konutlar bulunuyor.
Yüzme havuzu, çocuk havuzu, tam donanımlı spor salonu, sauna ve özel duşlar, bar, restoran ve dinlenme alanları ve açık otoparkın bulunduğu Bodrum Konak Evleri, denize 1.5 kilometre uzaklıkta yer alıyor.
 

Yaz kış oturmaya müsait olan Bodrum Konak Evleri'nde tüm konutlarda beyaz eşya, klima, termosifon, şömine, barbekü, çift cam pencereler, tv uydu sistemi ve gömme dolap bulunuyor. Ayrıca tüm konutların ebeveyn yatak odalarında tuvalet ve duş yer alıyor.
 

İletişim bilgileri
Web: www.ottomanlife.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 252 382 64 63

Yorum Yaz