maritbet girişmaritbet
Bizim Evler 6 Ispartakule 5 Ekim'de ön satışa çıkıyor!

Bizim Evler 6 Ispartakule 5 Ekim'de ön satışa çıkıyor!

13.000 konutu erken teslimlerle tamamlayan İhlas Yapı, Ispartakule’de hayata geçirdiği Bizim Evler markalı konut projelerine, Bizim Evler 6 ile bir yenisini daha ekliyor. Bölgeye yeni bir heyecan geliyor.

13.000 konutu erken teslimlerle tamamlayan İhlas Yapı, Ispartakule'de hayata geçirdiği Bizim Evler markalı konut projelerine, Bizim Evler 6 ile bir yenisini daha ekliyor. Bölgeye yeni bir heyecan geliyor.

İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden biri olan Ispartakule'nin, büyük beğeni toplayan Bizim Evler markalı konut projelerinin altıncısı geliyor.

İhlas Yapı A.Ş., 2009 yılında teslimlerini tamamladığı Bizim Evler markalı ilk konut projesiyle birlikte gelen yoğun talebi karşılamak üzere yatırımlarına devam ediyor. Bizim Evler markalı konut projeleriyle bölgede 3.500 konut inşa eden İhlas Yapı, Bizim Evler 6 ile Ispartakule'nin en yüksek standarttaki konut sitesini hayata geçiriyor.

KANAL İSTANBUL'A KOMŞU

Bizim Evler 6, Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarından birisi olacak ve İstanbul'un ikinci Boğazı olarak adlandırılan, Kanal İstanbul'un muhtemel güzergâhına komşu olan Ispartakule nin en değerli parselinde hayata geçiriliyor.

ISPARTAKULE'NİN EN GÖZDE PROJESİ

1.200 konut ve 60 mağazadan oluşan Bizim Evler 6 ile bölgenin en kapsamlı ve kalite çizgisi en yüksek projesi hayata geçiriliyor. Bizim Evler markalı tüm konut projelerinin aile öncelikli konsepti, Bizim Evler 6'da vazgeçilmezler arasında yer alıyor. Bizim Evler markalı konut projeleri;  kaliteli malzeme, geniş ve kullanışlı daire planları ve aileyi ön planda tutan yaklaşımı ile dikkat çekiyor. Satın almanın her safhasında alıcısına kazandıran Bizim Evler, erken teslim ve teslim sonrası hizmetleri ile de müşterilerinin beğenisini kazanıyor.

5 EKİM'DE ÖN SATIŞA ÇIKIYOR

Şimdiden yoğun bir ilgiyle karşılanan Bizim Evler 6 projesi,  5 Ekim Cumartesi günü ön satışa çıkıyor. Lansman öncesi avantajlı fiyatların sunulacağı ön satış için daha şimdiden projenin web sitesinden yüzlerce kişi talepte bulundu.

Yine kalitesi, peyzaj ve su yollarıyla da öne çıkacak Bizim Evler 6, yenilikleri ile de çok konuşulacak. Tüm sosyal donatıları, kalite ve konforu birleştiren detaylarıyla bölgede özel bir yer ediniyor. Kalite öncelikli bir yaşam alanı sunan Bizim Evler 6, her kesime hitap eden daire seçenekleriyle satışa sunulacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bizim Evler 6 havadan görüntülendi!
  • 21.10.2016 14:58

Bizim Evler 6 havadan görüntülendi!

İhlas Yapı tarafından İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Ispartaku ...

Ev alanların gözünden Bizim Evler 6!
  • 20.05.2016 16:17

Ev alanların gözünden Bizim Evler 6!

Emlaktasondakika.com ekibi, İhlas Yapı tarafından Ispartakule'de inşa edilen Biz ...

Bizim Evler 6'da teslimler çok yakında!
  • 27.04.2016 16:11

Bizim Evler 6'da teslimler çok yakında!

İhlas Yapı tarafından Ispartakule'de konumlandırılan Bizim Evler 6 projesinde te ...

Rengarenk görüntüsü ile Bizim Evler 6!
  • 01.01.2016 15:35

Rengarenk görüntüsü ile Bizim Evler 6!

Ispartakule'yi marka haline getiren İhlas Yapı'nın Bizim Evler projesinin gökkuş ...

Bizim Evler 6'nın reklam filmi yayında!
  • 09.11.2015 11:25

Bizim Evler 6'nın reklam filmi yayında!

İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen Bizim Evler 6 projesinin reklam filmi yay ...

Bizim Evler 6 reklam filminin kamera arkası!
  • 16.10.2015 11:55

Bizim Evler 6 reklam filminin kamera arkası!

İhlas Yapı projesi olan Bizim Evler 6'nın yeni reklam filmi Fikirevim Reklam Aja ...