maritbet girişmaritbet
Beyoğlu Look, 110 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor!

Beyoğlu Look, 110 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor!

Şehrin kalbi Beyoğlu’nun dokusunu, enerjisini, dinamiğini ve dönüşümünü bir araya getiren BeyoğluLook, İstanbulların hayalindeki iş ve yaşam platformunu birlikte sunuyor

Nar Yatırım ve As Yapı işbirliğinde 110 milyon TL'lik bir yatırımla hayata geçen BeyoğluLook, 40 metrekareden 1000 metrekareye kadar alternatifleri bulunan ofis ve studio alanlara sahip. Yaşamak ve çalışmak için merkezde olmayı tercih edenlere bulunmaz bir fırsat sunan projenin, Mart 2015'te tamamlanması planlanıyor.

Beyoğlu'nda, yani şehrin tam kalbinde yaşamayı ve çalışmayı sevenler için benzersiz bir Office/Studio projesi yükseliyor. Nar Yatırım ve As Yapı'nın, İstanbul'un yenilenen çehresinde değişen ihtiyaçlara cevap verebilmek için hayata geçirdiği proje, Beyoğlu'nda Piyalepaşa Caddesi'nde yer alıyor. Bölgenin dokusuyla uyumlu mimari tasarım anlayışıyla dikkat çeken BeyoğluLook, şehrin merkezinde yaşamak ve çalışmak isteyenler için tasarlandı. 

Toplam inşaat alanı 16 bin 500 metrekare olan proje, 4 kat yer altı, zemin ve 5 kat yer üstü + çatı katından oluşuyor. 55 stüdyo ve 40 tane 1+1 olmak üzere 95 ofis ve 19 mağazadan meydana gelen projede toplam 114 bağımsız bölüm yer alıyor. Teras ve sosyal alanlara sahip olan BeyoğluLook ayrıca back-office özelliği, resepsiyon ve ofis hizmetleri, vale parking ve depolarla kullanıcılarının her ihtiyacını karşılıyor.

Hem kullanıcıya hem yatırımcıya fırsat sunuyor

Proje, gerek lokasyonu gerekse ayırt edici özellikleri bakımından çok geniş bir kitleye hitap ediyor. BeyoğluLook, özellikle bölgede ofisi olan ama daha kaliteli bir binada çalışmayı, Taksim-Beyoğlu civarından uzaklaşmamayı ve ana arterlere hızla ulaşmayı isteyenlerin tercihi olacak. Bölgedeki nitelikli ofis ihtiyacına özel olarak tasarlanan BeyoğluLook, gayrimenkul yatırımı yapmayı planlayanlar için benzersiz bir alternatif oluyor.

“Modern, estetik, fonksiyonel ve çevreci projeler üretiyoruz”

Nar Yatırım'ın ve As Yapı'nın bugüne kadar ‘Geçmişten Bir Şehir Sakla, Geleceğe Bir Şehir Tasarla' sloganından hareketle, İstanbul'un kültürel mozaiğine yüzlerce yıl ev sahipliği yapmış binaları yenilenip, gelecek nesillere aktarılmasına aracılık ettiğini anlatan Nar Yatırım İcra Kurulu Üyesi ve As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, “Amacımız kentin yenilenen çehresine yakışır; modern, estetik, fonksiyonel ve çevreci projeler üretmektir” dedi. İnşaat sektörünün son yıllarda büyük gelişim kaydettiğini ve ortaya konan özgün projelerle gün geçtikçe İstanbul'un çehresini değiştiğini belirten Haluk Sert, Beyoğlu'nun son yıllarda hem kentsel dönüşüm anlamında hem de yapılan çağdaş ve özgün tasarım projeleri ile her zamanki gibi şehrin kalbi olma özelliğini koruduğunu söyledi. 

Yatırım değeri 110 Milyon TL

Bölgenin en büyük bulvarı olan Piyalepaşa Bulvarı'nın girişinde, iş odaklı proje konseptlerinin doğmasına öncülük ettiklerini ifade eden Haluk Sert şöyle devam etti: “110 Milyon TL'lik bir yatırımla hayata geçirdiğimiz yepyeni bir proje olan BeyoğluLook ile bölgeye katma değer sağlamaktan gurur duyuyoruz. Bu bölge; ofis ve otel projeleri ile çok yakın zamanda iş hayatının yeni merkezi olmaya aday. Ticaretin yanı sıra İstanbul'un geçmişine damgasını vuran en önemli mekanlara yakın ve sosyal hayatın kalbinde yer alan BeyoğluLook'un, hızla değerlenen bu bölgede yatırım değeri yüksek bir proje olacağı beklentisindeyiz.” 

Nar Yatırım ve As Yapı hakkında:

Nar Yatırım ve As Yapı 2006 yılından bu yana pek çok değerli projede birlikte çalıştı. İstanbul'un kültürel mozaiğine yüzyıllarca ev sahipliği yapmış, 19. ve 20. Yüzyılın mimari dokusunu taşıyan Galata, Sirkeci, Sultanhamam bölgelerinde 20'ye yakın projede renovasyon gerçekleştiren iki şirket, bu yapılarda bölgenin mimari karakteristiğinin ve romantik elementlerinin korunmasına özen gösterdi. Gerçekleştirdiği renovasyon projeleriyle modern fonksiyonlar ilave edilerek 1850 oda İstanbul'un bölge turizmine kazandıran Nar Yatırım ve As Yapı birlikteliği, diğer yandan şehrin yeni siluetine, 21. Yüzyılın modern, estetik ve fonksiyonel yapılarının kazandırılmasını amaçlıyor. 

Beyoğlu Look İletişim Bilgileri;

Web: www.beyoglulook.com

Telefon: 444 4 314

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beyoğlu Look projesinin lansmanı yayında!
  • 03.10.2013 14:45

Beyoğlu Look projesinin lansmanı yayında!

Nar Yatırım ve As Yapı tarafından 110 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen ...

Beyoğlu Look projesi foto galerisi yayında!
  • 02.10.2013 17:28

Beyoğlu Look projesi foto galerisi yayında!

Nar Yatırım ve As Yapı ortaklığında inşa edilen Beyoğlu Look projesinin foto gal ...

Beyoğlu Look fiyatları 165 bin dolardan başlıyor
  • 06.02.2014 16:42

Beyoğlu Look fiyatları 165 bin dolardan başlıyor

Beyoğlu Look fiyatları 165 bin dolardan başlangıç gösteriyor ve bölümlere göre f ...

Beyoğlu Look Office projesi ne zaman teslim edilecek?
  • 31.01.2014 17:16

Beyoğlu Look Office projesi ne zaman teslim edilecek?

Beyoğlu Look Office projesinde teslimler 2015 yılında yapılacak ...

Beyoğlu Look’un yüzde 50'si satıldı
  • 24.12.2013 10:47

Beyoğlu Look’un yüzde 50'si satıldı

As Yapı ve Nar Yatırım işbirliği ile İstanbul’un kalbi Beyoğlu’nda hayata geçen ...

As Yapı ofis pazarına girdi
  • 28.11.2013 09:55

As Yapı ofis pazarına girdi

Nar Yatırım ile birlikte Galata, Sirkeci, Eminönü ve Sultanahmet bölgelerinde 20 ...